zypadhera

Moderator: moderatorzy

dalia
zarejestrowany użytkownik

zypadhera

Post autor: dalia »

Witam, szukam opinii o zypadherze.Czy ktos wogóle bierze ten lek? Szukam opinii w internecie i na razie znalazłam tylko jedną(pozytywną).Zamierzam przejść z zalasty rozp.w j.ustnej na zypadherę. Moje pytania, to:
#Jak się czujecie na zypadherze,tzn. czy nie ma tzw.zamulenia. obawiam się że przez pierwszy tydzień od zastrzyku będę zamulona(tj.senna, sedacja, obniżone funkcje poznawcze), a w drugim tygodniu po zastrzyku będę się czuła normalnie,tzn. w pełni sił psycho-motorycznych.Pytam tak, gdyż obecnie na zalascie w tabletkach branej wieczorem właśnie tak się czuję(rano- kiepsko-wolno się rozkręcam, a po południu normalnie). dodam jeszcze że chyba jestem dosyć rzadkim przypadkiem bo funkcjonuję obecnie tylko na 5 mg zalasty/dobe.Nie biorę nic poza tym. Jakoś sie trzymam, ale muszę unikać zbytniego angażowania się emocjonalnego.
#Gdzie udajecie się po wykonanie zastrzyku?
Proszę o kontakt wszystkich którzy przeszli z olanzapiny w tabletkach na zypadherę. Czy macie takie doświadczenia?
Awatar użytkownika
Larisuna
zaufany użytkownik

Re: zypadhera

Post autor: Larisuna »

.
Ostatnio zmieniony pt lut 03, 2017 12:34 am przez Larisuna, łącznie zmieniany 1 raz.
dalia
zarejestrowany użytkownik

Re: zypadhera

Post autor: dalia »

Dzięki Larisuna. Szukam więcej osób z doświadczeniem na zypadherze :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”