o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...

Post autor: maniek123 »

Maniek vs Dyktator x Pan zwany panią Moderator x Wszelakie buractwo x Cały świat.

GO, GO Maniek, jesteśmy z tobą! Walcz z tą socjalną hołotą!
Pokaż im tą energie w lędzwiach!
Niech nie zabraknie Ci pary, amoku, niebywałej inteligencji, ćwiartki, puszki, chęci, kreski.
Ostani prawdziwy, maniek walcz!
COURAHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

Re: o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...

pamietaj ziomus poskramiacz nigdy nie odejdzie jakem wyslannik Bozy i nawet jak mnie zamknal to Bog zesle na ziemie taki armagedon ze te szumowiny wszystkie pozaluja ze sie urodzily a ja juz dawno bede przy Bogu...wasz oddany www.poskramiacz123.fotka.pl
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

Re: o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...

prosze o brawa dla mnie pamietajcie jedno...najsilniejsi przetrwaja slabi sie powoli wykruszaja...
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”