Maniek vs Dyktator x Pan zwany panią Moderator x Wszelakie buractwo x Cały świat.
GO, GO Maniek, jesteśmy z tobą! Walcz z tą socjalną hołotą!
Pokaż im tą energie w lędzwiach!
Niech nie zabraknie Ci pary, amoku, niebywałej inteligencji, ćwiartki, puszki, chęci, kreski.
Ostani prawdziwy, maniek walcz!
COURAHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!
o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- maniek123
- nadużywający
Re: o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...
pamietaj ziomus poskramiacz nigdy nie odejdzie jakem wyslannik Bozy i nawet jak mnie zamknal to Bog zesle na ziemie taki armagedon ze te szumowiny wszystkie pozaluja ze sie urodzily a ja juz dawno bede przy Bogu...wasz oddany www.poskramiacz123.fotka.pl
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- maniek123
- nadużywający
Re: o tak pamietaj stary ze walcze jak pitbul do konca...
prosze o brawa dla mnie pamietajcie jedno...najsilniejsi przetrwaja slabi sie powoli wykruszaja...