Pozdrawiam odwaznych i rezolutnych!
Moderator: moderatorzy
Przede wszystkim uwazam ze takie akcje sa nam potrzebne. Ja juz mysle o kolejnym zlocie 2013 roku (mam nadzieje ze w wojewodztwie mazowieckim, jak juz pisalem moge sie podjac organizacji).AntonPawlowicz pisze:Wpisujcie tu, prosze osob ktore byly na zlocie to co Wam utkwilo w pamieci, to czym chielibyscie sie podzielic z reszta forumowiczow, ktorzy z jakichkolwiek przyczyn nie mogli byc obecni. Poza tym wszystko jak w tytule. Bede wdzieczny, bo jestem szalenie ciekaw i zaryzykuje stwierdzenie, iz nie tylko ja![]()
Pozdrawiam odwaznych i rezolutnych!
ah! ah!ah!, co dupeczki? jakie dupeczki, gdzie, gdzie? to na forum są dupeczki? ja cię kręce...AntonPawlowicz pisze:mlask mlask mlask:
Kto był z evotu?Ralf pisze:Moi wspollokatorzy kulturalni i dystyngowani forumowicze evotu. Generalnie jedno wielkie OKEY.
Moja noc nie była taka udana, ponieważ pijany Rudolf dobijał się do naszego pokoju, zakłócając sen.Ralf pisze:Brak jakichkolwiek klopotow czy problemow w nocy. (...) Bez problemu, zgoda i harmonia ubarwiona szczyptą alkoholu.
A co on takiego zrobił, oprócz tego, że nas zostawił i Ciebie przywiózł!???Ralf pisze:Ale chcialem pochwalic Japalacha generalnie za organizacje.
Przecież mogłeś zostać. Nikt Ci nie kazał wracać z nami w południe i tułać się samemu po Gdańsku.Ralf pisze:Troche sie rozczarowalem bo w niedziele sie szybko zlot skonczyl.
Coś w tym jest. Ja organizowałem 2 razy, z czego ten drugi przy wsparciu Yasmin. Z tego, co ludzie mówili pierwszy zlot był niezły a drugi nieco lepszy od pierwszego i myślę, że trzeci zorganizowany przeze mnie byłby klapą po całości.mariii pisze:Może rzeczywiście trzy razy to za dużo, a co za dużo to niezdrowo.
Napisalem dlugiego posta ale mi isekasowal wiec napisze w skrocie.mariii pisze:Kto był z evotu?Ralf pisze:Moi wspollokatorzy kulturalni i dystyngowani forumowicze evotu. Generalnie jedno wielkie OKEY.Moja noc nie była taka udana, ponieważ pijany Rudolf dobijał się do naszego pokoju, zakłócając sen.Ralf pisze:Brak jakichkolwiek klopotow czy problemow w nocy. (...) Bez problemu, zgoda i harmonia ubarwiona szczyptą alkoholu.A co on takiego zrobił, oprócz tego, że nas zostawił i Ciebie przywiózł!???Ralf pisze:Ale chcialem pochwalic Japalacha generalnie za organizacje.Przecież mogłeś zostać. Nikt Ci nie kazał wracać z nami w południe i tułać się samemu po Gdańsku.Ralf pisze:Troche sie rozczarowalem bo w niedziele sie szybko zlot skonczyl.
Zlot w Poznaniu był o wiele lepszy.
Organizator ten sam, a różnica duża.
Może rzeczywiście trzy razy to za dużo, a co za dużo to niezdrowo.
Nie będę się tłumaczyć, bo nie czuję się winna. Miałeś nasze numery telefonów, mogłeś dzwonić.Ralf pisze:mariii Ty mnie zostawilas bez slowa w bolach mojego kregoslupa, ja za Wami niemoglem nadażyć w Gdansku. miło.
A to my jechałyśmy na spotkanie z Tobą, czy na zlot!? Jak szukasz nianiek, to chyba fora pomyliłeś...Ralf pisze:marii i mona li mnie olały.
Mam nadzieję, że wyciągniesz wnioski z naszej znajomości i zaczniesz dbać o higienę.Ralf pisze:Ja juz kooncze znajomosc z mariii -chyba to moj pierwszy przypadek w moim zyciu. Kiedy to ja sam pierwszy koncze.
Mam jej dosc, za kazdym razem mnie obrazaeN_ pisze:I tak się pogodzicie, nie możecie bez siebie żyć