Co Wam się ostatnio śniło?
Moderator: moderatorzy
Re: Co Wam się ostatnio śniło?
Od tego dnia nie mam już koszmarnych snów dotyczących pracy.
Inne temat koszmarów to, że muszę wracać z wczasów
i zapominam spakować niektórych rzeczy.
Moim zdaniem symbolizuje to, że nie jestem gotowa
by spakować się na tamten świat.
i zapominam spakować niektórych rzeczy.
Moim zdaniem symbolizuje to, że nie jestem gotowa
by spakować się na tamten świat.
13latek zrozumiał tę książkę
A ja uważałam, że to wyczyn
https://testerzy.pl/baza-wiedzy/ksiazki ... e-recenzja
A ja uważałam, że to wyczyn
https://testerzy.pl/baza-wiedzy/ksiazki ... e-recenzja
jadłam sałatkę z bratem
pkp przestawiam pociągi
pkp przestawiam pociągi
- amigo
- zaufany użytkownik
snilo mi sie, ze robilem jakies kursy w zakresie hotelarstwa. sadze, ze przysnilo mi sie to ze wzgledu na moje marzenia bycia recpcjonista.
mnie się dziś śniło, że byłam w Warszawie i spotkałam się z Zbyszkiem
snil mi sie ojciec, byl ewidentnie zly ale ja niewzruszony i chyba to dobrze zadzialalo bo sie rozeszlo
Śniło mi się znajomy, którego imienia nie pamiętam (może nie żyje?).
Przytulaliśmy się i byliśmy na zakupach.
Chociaż we śnie mam przyjazne towarzystwo.
Pokrzepiło mnie to, choć było też parę nieprzyjemnych
freudowskich znaków jak zgubiona torebka.
Przytulaliśmy się i byliśmy na zakupach.
Chociaż we śnie mam przyjazne towarzystwo.
Pokrzepiło mnie to, choć było też parę nieprzyjemnych
freudowskich znaków jak zgubiona torebka.
grupa ludzi ze f20
ostatnio fajne miewam sny, takie jak flimy pelnometrazowe
jak z rana pamietam to juz po calym dniu ni kuja
kiedys mialem taka teorie ze nasze leki maja dzialanie silnie terapeutyczne. to znaczy snia nam sie rozne minione sytuacje tyle ze z wlasciwego punktu widzenia. to znaczy niby sami dokonujemy w nich we snie roznych wyborow, tyle ze tym razem slusznych, zdrowych i prawidlowych. ogladamy jakby postronny obserwator jak to powinno bylo wygladac w naszym zyciu gdybysmy byli zdrowi i jednoczesnie bierzemy w tym czynny udzial. z jednej strony to uczy, z drugiej jest to pewnego rodzaju emocjonalny rozrachunek z rzeczy ktore sa wewnatrz nas, a ktore nas bardzo bolaly i ktorych wolelismy nie wspominac lub nie przezywac na nowo. nie wiem czy nie zamotalem zbytnio. wiecie o co chodzi? tez tak macie?
jak z rana pamietam to juz po calym dniu ni kuja
kiedys mialem taka teorie ze nasze leki maja dzialanie silnie terapeutyczne. to znaczy snia nam sie rozne minione sytuacje tyle ze z wlasciwego punktu widzenia. to znaczy niby sami dokonujemy w nich we snie roznych wyborow, tyle ze tym razem slusznych, zdrowych i prawidlowych. ogladamy jakby postronny obserwator jak to powinno bylo wygladac w naszym zyciu gdybysmy byli zdrowi i jednoczesnie bierzemy w tym czynny udzial. z jednej strony to uczy, z drugiej jest to pewnego rodzaju emocjonalny rozrachunek z rzeczy ktore sa wewnatrz nas, a ktore nas bardzo bolaly i ktorych wolelismy nie wspominac lub nie przezywac na nowo. nie wiem czy nie zamotalem zbytnio. wiecie o co chodzi? tez tak macie?
Moje też są pełnometrażowe.
Ale ja przeciwnie, odnoszę wrażenie, że moja podświadomość jest raczej głupia i nawet jeśli chce mi pomóc to jej to nie wychodzi.
Ale ja przeciwnie, odnoszę wrażenie, że moja podświadomość jest raczej głupia i nawet jeśli chce mi pomóc to jej to nie wychodzi.
Kilka dni temu śniła mi się zmarła przyjaciółka, miała mi coś do przekazania a potem nastąpiło wydarzenie z nią związane w świecie biznesu.
widac prosi o modlitwe za nia
Straszny sen o utracie pamięci i pustce w głowie- wszystko wymazane.
Jakby moje ja zostało wymazane a zaczęło się od kłopotów z pamięcią.
To był j3den że snów o pakowaniu i nagle okazało się, że nie wiem które rzeczy są moje.
To był j3den że snów o pakowaniu i nagle okazało się, że nie wiem które rzeczy są moje.
Wieszczy mi jakiegoś alzheimera ten sen.
rozmowa kwalifikacyjna,
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Że straciłem pracę i ciężka sytuacja była
Znowu traciłam pracę.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Szybko poszlo z książką o sieciach. Jest jej 800 stron, a juz 30% przeczytane przez parę dni. Nawet nie takie bardzo trudne to co autor opisuje. Trzeba się tylko wgryźć. Dziś czytałem od samego rana. Teraz robię sobie chwilkę przerwy i może znowu zacznę. Oswajam się z materiałem. Kto wie, może kiedyś pójdę na informatykę? Na razie se czytam i to mi się podoba. W piątek będą pieniądze i kupię sobie ebooka "Cisza w sieci". Interesuje mnie bezpieczeństwo. Na razie jednak nie wiem co dalej, ale plakat zachęcający na uczelnię w tym temacie był fajnie zrobiony. Na razie jeszcze nie wychodzę ze szpitala, więc nie mogę iść na studia. Czytam se po prostu i czas jakoś leci.