Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Ostatnie dni to byl jakis koszmar. Nie dosc, ze mam jakas ostra grype, to jeszcze mialam problem z zebem. Najgorsza byla noc z niedzieli na poniedzialek. Zab mocno napieprzal, a od niego rowniez glowa i zatoki, do tego goraczka i reszta grypowych objawow, a do tego jeszcze mi sie wlaczyla ostra psychoza wtedy, i z tego wszystkiego nie moglam spac. Az sie wtedy poplakalam z tej bezsilnosci.
Miłość bez szczerości jest niemożliwa choćby ze względu wiary w sercu i prawdy na ustach.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
W telewizji śniadaniowej mówili że naukowcy pracują nad lekiem na samotność.Ma on zmniejszać przykre doznania z nią związane.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Nie wierzę w ludzi. Nie wierzę w miłość. Wszystko jest wielopoziomowym kłamstwem. Nie jestem szczęśliwszy po poznaniu prawdy.
- Catastrophique
- bywalec
Podłączyli mi dziś neta 600mbit, hłehłe.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Pod koniec miesiaca kupie sobie kawki smakowe, herbatki smakowe oraz sushi 

- Catastrophique
- bywalec
Kandydat na gniota roku, a może dekady? Psy 3.
Choć jeszcze nie widziałem. I w sumie nie mam zamiaru.
Choć jeszcze nie widziałem. I w sumie nie mam zamiaru.
Tik tak tik tak

- Kiciuś_XXL
- moderator
Wczoraj przyjechałem z Austrii a dziś od rana trzeba było coś zrobić dla rodziny dla domu.
Przed wstaniem odpaliłem swoją ulubioną grę online, potem kiedy już wstałem wytrzepałem dywaniki, klepnąłem żonę w pupę, obrałem ziemniaki, wyniosłem śmieci, klepnąłem żonę w pupę, ogoliłem brodę, pozamiatałem kuchnię , klepnąłem żonę w pupę, znów na chwilę odpaliłem swoją grę a potem chciałem klepnąć żonę w pupę ale sie powstrzymałem bo ma właśnie okres i może to być ryzykowne więc dla bezpieczeństwa zrobiłem sobie drugą kawę. Dobrze że jestem jeszcze młody i nie mam alzheimera i wiem ile wypiłem już kaw w przeciwnym wypadku wypiłbym 5-10 kaw i nie wiedziałbym czy piłem dzisiaj kawę pomimo, że już wyszłyby mi żyły na wierzch.
W sumie to nie mam dziś wielkich obowiązków. Trochę zajmuję się córką, trochę szwendam się po domu.
Przed wstaniem odpaliłem swoją ulubioną grę online, potem kiedy już wstałem wytrzepałem dywaniki, klepnąłem żonę w pupę, obrałem ziemniaki, wyniosłem śmieci, klepnąłem żonę w pupę, ogoliłem brodę, pozamiatałem kuchnię , klepnąłem żonę w pupę, znów na chwilę odpaliłem swoją grę a potem chciałem klepnąć żonę w pupę ale sie powstrzymałem bo ma właśnie okres i może to być ryzykowne więc dla bezpieczeństwa zrobiłem sobie drugą kawę. Dobrze że jestem jeszcze młody i nie mam alzheimera i wiem ile wypiłem już kaw w przeciwnym wypadku wypiłbym 5-10 kaw i nie wiedziałbym czy piłem dzisiaj kawę pomimo, że już wyszłyby mi żyły na wierzch.
W sumie to nie mam dziś wielkich obowiązków. Trochę zajmuję się córką, trochę szwendam się po domu.
Kicius ale masz fajnie masz zone i dziecko, ja nie mam nikogo, mam tylko swoja byla dziewczyne ktora sie ozenila.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Adam nie słuchaj innych że jesteś chory. Uwierz w siebie, spełniaj marzenia, idź do przodu i do celu. Nie wiem ile masz lat, ale wiek jest nie istotny, bo na działanie nigdy nie jest za późno.
Ja tak mam i jest mi dobrze.
Ja tak mam i jest mi dobrze.

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Właśnie oto chodzi, że świat jest niesamowicie ciekawy. Zajmując się tylko jedną dyscypliną jak np. psychologią, można odkryć niesamowicie ciekawe rzeczy. A takich dyscyplin jest setki.
Na świecie jest znanych prawie 400 000 gatunków roślin, i nikt z ludzi nie wie, ile jeszcze zostało do odkrycia. I jest ponad 10 000 000 gatunków zwierząt. To jest po prostu fascynujące.
Tylko nudni ludzie mogą powiedzieć, że świat jest nudny.
Na świecie jest znanych prawie 400 000 gatunków roślin, i nikt z ludzi nie wie, ile jeszcze zostało do odkrycia. I jest ponad 10 000 000 gatunków zwierząt. To jest po prostu fascynujące.
Tylko nudni ludzie mogą powiedzieć, że świat jest nudny.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Catastrophique
- bywalec
Obudziłem się dziś z potężnym bólem głowy. Whisky poleciała do śmieci.
Tik tak tik tak

Biore sie za siebie
Jutro jade do psychiatry i psycholozki, mam stresa 

Kilka dni temu byłem u okulisty.Stwierdził,że mam zbyt wysokie ciśnienie wewnątrzgałkowe i jest to spowodowane przez neuroleptyk (najprawdopodobniej).
W marcu bede mogla zaszalec na AliExpress ^^
ostatnio piję za dużo kawy , wczoraj w pracy wypiłem 6