Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
będą wam podjeżdzali małymi gierkami przez miesiące . Niemozliwe a jednak. Na tym zakończe
- Słonecznik1
- bywalec
lepiej od gówna trzymac sie zdaleka niekonsekwencja aale to wszystko
- Catastrophique
- bywalec
"Nie jest latwo pojąć nawet to, ze co rano slonce swieci".
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W końcu nowa fryzura taka jaką lubię połączyłem pożyteczne z zdrowiem rowerem śmigałem w tą piękną jesień 

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Być zwyciężonym
i nie ulec
-to zwycięstwo!
Zwyciężyć
i spocząć na laurach
-to klęska
i nie ulec
-to zwycięstwo!
Zwyciężyć
i spocząć na laurach
-to klęska
Kiedyś poznałem dziewczynę na tym forum.Wydałem 1000zł na hotel w którym się spotkaliśmy.Nic z tego nie wyszło,okazałem się "kimś innym" niż jej się wydawało.Po jakimś czasie odezwała się z prosbą o pożyczkę.Pożyczyłem ile mogłem a potem każda próba kontaktu była przez nią odbierana jako upominanie się o oddanie kasy mimo że nie chciałem aby mi oddała - chciałem wiedzieć tylko co u niej.Będąc w szpitalu poznałem kolegę który mieszka w DPSie,mieliśmy potem stały kontakt telefoniczny,kilka razy go odwiedziłem.Wiele razy pomagałem mu finansowo kupując różne rzeczy,doszło do tego że coraz częściej prośił abym przyjechał z "paczką" lub mu coś przysłał.Zerwałem z nim kontakt w nieco perfidny sposób bo przestałem odbierać od niego telefon - nie potrafiłem powiedzieć że nie mam ochoty tracić kase na jego zachcianki.Potem poznałem innego kolegę na tym forum.Spotkaliśmy się raz przy piwku.Potem zaczął narzekać że kiepsko u niego z kasą.Ja głupi wysłałem mu pare stów nie chcąc aby mi oddawał (miał akurat urodziny).Potem poprosił o kolejną "pożyczkę" a ja znowu urwałem kontakt blokując jego numer w telefonie.Teraz mam wyrzuty sumienia ale z drugiej strony czuje żal,że te osoby próbowały ze mnie doić ile tylko się da.Nie żałuje że im pomagałem bo to był mój wybór ale jest mi przykro,że każda z tych znajomości skończyła się przez kase i do tego czuje się podle z tym że nie chciałem dalej wydawać pieniędzy aby im pomagać.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Teraz tych dwóch "kolegów" próbuje się ze mną skontaktować,wysyłają zaproszenia do znajomych na facebooku (niedawno skasowałem konto i założyłem drugie) jeden z nich próbował dzwonić z innego numeru...a ja czuje się podle i obawiam że kiedyś dojdzie do konfrontacji i będę musiał się tłumaczyć dlaczego zerwałem kontakt...
Pierdole takich znajomych na odległość.
Bylam u dietetyczki, i pochwalila mnie, ze schudlam 

- Catastrophique
- bywalec
Mam ochotę wejść do zatłoczonej windy i puścić z telefonu odgłos pierdnięcia.
Tik tak tik tak

W nastepnym tygodniu bede sie przelamywac w zwiazku z moja fobia spoleczna, i pogadam przez telefon z facetem z portalu randkowego 

- Catastrophique
- bywalec
Brawo, jestes bardzo dzielna. Oby to byl wartosciowy facet.
Tik tak tik tak

DziekujeCatastrophique pisze: ↑pt lis 01, 2019 4:42 pmBrawo, jestes bardzo dzielna. Oby to byl wartosciowy facet.

- Catastrophique
- bywalec
No to pasujecie do siebieHavana pisze: ↑pt lis 01, 2019 9:25 pmDziekujeCatastrophique pisze: ↑pt lis 01, 2019 4:42 pmBrawo, jestes bardzo dzielna. Oby to byl wartosciowy facet.A facet jest bardzo wartosciowy, do tego kochany i czuly
![]()

Tik tak tik tak

To prawda

Podobno będzie dużo singli w młodym pokoleniu, bo mężczyźni wielbią Korwina, wojny i schabowe, a kobiety zwierzęta, ekologię i równe prawa.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
wciąż nie wiem kim jestem czasami zabije mi serce ale.ze.sam zabiłem swoje serce to skąd się wzięło drugie i czy tylko miłość jest je w stanie uwolnić?
blablabla
W tym miesiacu kupuje klatke dla moich przyszlych szynszylkow