Nie dlatego, że nie odpowiadają mojej wizji świata, ale dlatego, że zacząłeś się robić chamski.eN_ pisze:Cieszy mnie, że nie odpowiadasz na te pytania, które nie pasują do Twojej wizji świata.
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Nie dlatego, że nie odpowiadają mojej wizji świata, ale dlatego, że zacząłeś się robić chamski.eN_ pisze:Cieszy mnie, że nie odpowiadasz na te pytania, które nie pasują do Twojej wizji świata.
Na koniec: te wybory to zwycięstwo Polski Marka Kondrata i Kuby Wojewódzkiego, Polski ludzi bystrych i uśmiechniętych. Zapamiętam frazę Wojewódzkiego: "Młody czytelniku, jeśli nadal chcesz głosować na PiS - wcześnie skontaktuj się z lekarzem i farmaceutą".
Jakby Duch Święty przemówił ustami Kuby Wojewódzkiego.
http://wyborcza.pl/1,76842,10475232,Woj ... wiety.html
Na mnie blondynki nie działają, szatynki są neutralne, a uwielbiam smukłe, zwiewne brunetki o subtelnych i nieziemskich rysach twarzy. Właśnie te wyróżniające rysy dziewczęcej twarzy mogą mnie najbardziej uwieść.moi pisze:Oczywiście, wszyscy tak piszecie, a potem każdy obnosi się z piersiastą blondyną
Oj Moi - oszczędź nam taką retorykę będącą brakiem wiary w mężczyznmoi pisze:Oczywiście, wszyscy tak piszecie, a potem każdy obnosi się z piersiastą blondyną
Pozdrawiam.m.
U mnie mózg działał w tej kwestii jak trzeba tylko jak brałam Abilify Niestety musiałam odstawić z powodu efektów ubocznych, a szkoda.moi pisze:Jest takie powiedzenie, że najważniejszym organem seksualnym jest mózg. Coś w tym jest
Pozdrawiam.m.
moi pisze:Jest takie powiedzenie, że najważniejszym organem seksualnym jest mózg. Coś w tym jest
Pozdrawiam.m.