Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Bo jak na Polańskiego to słaby film. Choć i tak całkiem dobry. Ot, taka niezobowiązująca rozrywka z dreszczem po plecach.piotr 84 pisze:film Polańskiego jak tak to zajebiaszczy chociaż dostał marne recenzje
To prawda - w "Gorzkich godach" Seigner powala.przeglosowany pisze:A mnie się bardziej podobała w "Gorzkich godach" i "Franticu".
Dosłownie.moi pisze:To prawda - w "Gorzkich godach" Seigner powala.
Łał! Jak Ty to robisz, że się tak znasz?przeglosowany pisze:Bo jak na Polańskiego to słaby film. Choć i tak całkiem dobry. Ot, taka niezobowiązująca rozrywka z dreszczem po plecach.piotr 84 pisze:film Polańskiego jak tak to zajebiaszczy chociaż dostał marne recenzje
Fajnie, że się zgadzamy.moi pisze:Zgadzam się z Przegłosowanym: "Dziewiąte wrota" to nie jest film wybitny, ale raczej dobra rozrywka w wysokim stylu.
Hehe, to porównaj sobie teraz Ty ziemniaki z kaszą, albo banana z pomidorem.moi pisze:Porównaj sobie "Matrix" i "Pianistę". Albo "Alternatywy 4" Barei i "Popiół i diament"
Widzisz, nie wszystko może być pokarmem dla duszy. Można ją karmić multimedialną papką, nawet bardzo smaczną, ale to tylko papka i z tego nic dobrego nie wyniknie. Nic godnego uwagi. I w ten sposób, na papce, można "przeżuć" całe życie, w którym nie będzie życia.goslavg pisze:Hehe, to porównaj sobie teraz Ty ziemniaki z kaszą, albo banana z pomidorem.moi pisze:Porównaj sobie "Matrix" i "Pianistę". Albo "Alternatywy 4" Barei i "Popiół i diament"
Strasznie się Moi podlizujesz i widzę wyraźnie, że nie rozumiesz o czym piszę.mei pisze:Myślę, że z Moi dyskusja nawet o ziemniaku jest fascynująca. Naprawdę Twoje chwyty retoryczne są inspirujące.
No z tym się jak najbardziej zgadzam... Tylko, że to nie wyklucza tego co napisałem wcześniej.moi pisze:Widzisz, nie wszystko może być pokarmem dla duszy. Można ją karmić multimedialną papką, nawet bardzo smaczną, ale to tylko papka i z tego nic dobrego nie wyniknie. Nic godnego uwagi. I w ten sposób, na papce, można "przeżuć" całe życie, w którym nie będzie życia.