zdrowy pisze: ↑czw gru 19, 2024 11:07 pm
psychiatra pewnie też twierdzi że jesteś chory na schiozfrenie?
To nie w świecie jest problem tylko w Tobie Edden. Dopóki nie będziesz brał leków to tak będziesz pisał...
Nie wiem, czy cokolwiek zrozumiesz, bo piszesz, że tylko bełkot widzisz.
Ja dziesiątki razy wam pisałem, że jest 9 lat kłótni i wyzwisk, że zastrzyki mam za silne i silną dystonię. Gdyby Zły_Kicius_XXL nie dowiedział się jak mnie wyszydzono, nie dostałby wścieklizny, potem zmarł. W pewnym sensie mój chłopak Zły_KICIUŚ_XXL zmarł po tym, jak dowiedział się więcej, co mi zrobiono.
Diktorzy mówią, że ja jestem Mesjaszemm ale Mesjaszem, którego się nie chce, Nie wiadomo na co jestem chorym po prostu nie wyglądam na zdrową osobę. Że nie jest prawdą, że sam przyszedłem, wrobili mnie, bo ludzie robili z niego jaja, że to Mesjasz, z czego się pośmiejemy. Że jeśli będę silnym i fajnym mężczyzną, będę wolnym człowiekiem, ale jeśli chciałbym być sławną osobą, dostanę chemię, aby był postrzegany jako inwalida - na przykład inwalida właściciel sieci prywatnych szpitali. Jeśli zrezygnuję z kariery, jestem wolny, gdy tylko będę miał zęby, brak nadwagi i wojna się zakończy. To są informacje prywatne i czasami płatne.