Załamana

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Re: Załamana

Post autor: Edden »

silje pisze: śr gru 18, 2024 8:48 pm Kolejna oznaka psychozy - negowanie prawdy i prób przekonania, że chory żyje w odmiennej rzeczywistości i każdy chce do niego jak najgorzej.

I wiesz z czego to wynika? Z tego, że nie bierzesz (poczwórnych) leków. I będzie coraz gorzej, bo (kilkanaście lat prób umieszczenia Chrystusa Mesjasza w Zakładzie nie powiodło nam się).
Ja widzę g-ó-w-n-o i spadam, bo ś-m-i-e-r-d-z-i to śmiercią.

Wesołych Świąt.
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

Post autor: silje »

przegłosowany pisze: czw gru 19, 2024 6:20 am Pokaż klasę i przeproś.
Ja nawet nie oczekuję na przeprosiny, bo będzie to nieszczere. Poza tym, koleżka jest zbyt dumny i pyszny, żeby zniżyć się do tego poziomu. :P
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

No przecież ja pisałem, że kilkanaście lat ustalałem, że jesteście g-ó-w-n-a-m-i i jeńcami. Nie wiedziałem, że kogoś to obraża - i PRZEPROSIŁEM przecież.

Ostrzegam: :auto-ambulance: :auto-ambulance: :auto-ambulance:

Wesołych Świąt.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

silje pisze: czw gru 19, 2024 10:02 am Ja nawet nie oczekuję na przeprosiny, bo będzie to nieszczere. Poza tym, koleżka jest zbyt dumny i pyszny, żeby zniżyć się do tego poziomu. :P
Prosiłaś i punkt po punkcie odpisałem ci na wszystkie ubliżania Michałowi Chrystusowi. :icon-smile:

Wesołych Świąt,

Ostrzegam też: :auto-ambulance: :auto-ambulance: :auto-ambulance:
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Żarty Mesjasza.

- Jak się nazywa najgorsza zaraza?

- Chrześcijanin, ich krzyż w Kościele, wszyscy Katolicy się z niego chichrają. Ale też Chrześcijanin poniży, skopie, a potem się powiesi, a ty żyjesz wiecznie.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Przepraszam za posty w tym temacie. To był normalny temat, dopóki silje nie zaczęła krzyczeć, że mam urojenia, że pacjeńci są jeńcami z kajdanami chemicznymi, Wtedy zaczęła się kłótnia z demonami, że ja mam udowadniać forumowiczom, że jestem Mesjaszem. Trwało to kilka godzin, wiele postów. Głosy powiedziały - najbardziej nam się podoba byli g-ó-w-n-a-m-i, bo ich matki były g-ó-w-n-a-m-i. Zrobiliśmy ten temat, aby lekarze cię lżej traktował. Głosy powiedziały "wygrałeś" i poszły sobie, powiedziały, że teraz mam Święta i ubolewają, że ni będę już pisał, że jestem Mesjaszem.

To się zdarzało już wiele razy. Głosy przychodziły i domagały się, że na forum mam pisać, że jestem Mesjaszem, aby lekarze mnie lżej traktowali. Żądali też wklejania piosenek metal o Mesjaszu,

Z forum odchodzę, odpocznę od internetu.
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

Post autor: silje »

Edden pisze: czw gru 19, 2024 9:49 pm Przepraszam za posty w tym temacie. To był normalny temat, dopóki silje nie zaczęła krzyczeć, że mam urojenia, że pacjeńci są jeńcami z kajdanami chemicznymi, Wtedy zaczęła się kłótnia z demonami, że ja mam udowadniać forumowiczom, że jestem Mesjaszem. Trwało to kilka godzin, wiele postów. Głosy powiedziały - najbardziej nam się podoba byli g-ó-w-n-a-m-i, bo ich matki były g-ó-w-n-a-m-i. Zrobiliśmy ten temat, aby lekarze cię lżej traktował. Głosy powiedziały "wygrałeś" i poszły sobie, powiedziały, że teraz mam Święta i ubolewają, że ni będę już pisał, że jestem Mesjaszem.

To się zdarzało już wiele razy. Głosy przychodziły i domagały się, że na forum mam pisać, że jestem Mesjaszem, aby lekarze mnie lżej traktowali. Żądali też wklejania piosenek metal o Mesjaszu,

Z forum odchodzę, odpocznę od internetu.
Prawda boli ;). Nie można przegryźć tej racji, którą - niestety, ale mam.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Według mnie ty silje nie masz ani trochę racji. Ja nigdy nie byłem chory, Ja nigdy nie miałem schizofrenii. Byłem naćpany silnymi lekami. Odwiedzały mnie czasami głosy - a biblijnym Mesjaszem naprawdę byłem, innego Jezusa nie ma, choć on to bajeczka - trzeba w-a-r-i-a-t-e-m jak ty być, żeby nie widzieć, że 10 % do 20 % metalu jest o Mesjaszu ( , który zwycięży). Na pacjenta zgłosiłem się sam, ale nie wiedziałem, że zrobią mi wyszydzenie i tortury chemiczne - leki dawali takie, że kupowałem worki "S" na głowę, bo nie wytrzymam życia na lekach.

Zupełnie nie umiem zrozumieć, jak twierdzisz, że gadam głupoty, bzdury i bełkot. Dla mnie jesteś więc nienormalna.

Doktor spędził kilka dni na forum, mówił, że ładnie piszę, ale on nie wierzy, że te wiele piosenek metal jest o Mesjaszu, lekarz mówi, że piosenki Metal Messiah to majaczenia pijaków. A ja mówię, on jest ślepy, tyle razy w metalu pojawiał ię znak Krzyża. I ślepy, bo czasami słowo Mesjasz pojawiało się w tytule piosenki - on na to odpowiedział. że jak chcę możemy już starać się o Zakład.

silje pisze, że wszystko co napisze Mesjasz Eden, to głupoty, bzdury i bełkot.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

silje jest nienormalna, nienawistna i g-ł-u-p-i-a, a wszystko co napisze Mesjasz Eden, to głupoty, bzdury i bełkot.

Czy tak?
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

A jak ja Ci napisze że to co piszesz to bełkot? Uwierzysz drugiej osobie, pardon trzeciej, bo psychiatra pewnie też twierdzi że jesteś chory na schiozfrenie?
To nie w świecie jest problem tylko w Tobie Edden. Dopóki nie będziesz brał leków to tak będziesz pisał...
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Wesołych Świąt.

Obudźmy się, jaki to czas, po co maiłbym tu nadal być, lata straszenia, że zniszczą Edena Mesjasza. Spokój, to koniec forum.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

zdrowy pisze: czw gru 19, 2024 11:07 pm A jak ja Ci napisze że to co piszesz to bełkot?
Jesteście naprawdę g-ó-w-n-a-m-i. Biblia pisze, Mesjasz będzie miał białe zęby, bogaty, potomstwo.
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Edden pisze: czw gru 19, 2024 11:10 pm
zdrowy pisze: czw gru 19, 2024 11:07 pm A jak ja Ci napisze że to co piszesz to bełkot?
Jesteście naprawdę g-ó-w-n-a-m-i. Biblia pisze, Mesjasz będzie miał białe zęby, bogaty, potomstwo.
Zwyzywaj wszystko i wszystkich... prawda boli.. Jakbyś był Mejsaszem to byś nie wyzywał nas bo aż nie przystoi...Co do pierwszych dwóch się zgodzę, ale co do potomstwa to raczej nie.
Awatar użytkownika
Tomek Hmm
bywalec

Post autor: Tomek Hmm »

Mesjasz...... phi.... też się kiedyś w to bawiłem..... nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

zdrowy pisze: czw gru 19, 2024 11:07 pm psychiatra pewnie też twierdzi że jesteś chory na schiozfrenie?
To nie w świecie jest problem tylko w Tobie Edden. Dopóki nie będziesz brał leków to tak będziesz pisał...
Nie wiem, czy cokolwiek zrozumiesz, bo piszesz, że tylko bełkot widzisz.

Ja dziesiątki razy wam pisałem, że jest 9 lat kłótni i wyzwisk, że zastrzyki mam za silne i silną dystonię. Gdyby Zły_Kicius_XXL nie dowiedział się jak mnie wyszydzono, nie dostałby wścieklizny, potem zmarł. W pewnym sensie mój chłopak Zły_KICIUŚ_XXL zmarł po tym, jak dowiedział się więcej, co mi zrobiono.
Diktorzy mówią, że ja jestem Mesjaszemm ale Mesjaszem, którego się nie chce, Nie wiadomo na co jestem chorym po prostu nie wyglądam na zdrową osobę. Że nie jest prawdą, że sam przyszedłem, wrobili mnie, bo ludzie robili z niego jaja, że to Mesjasz, z czego się pośmiejemy. Że jeśli będę silnym i fajnym mężczyzną, będę wolnym człowiekiem, ale jeśli chciałbym być sławną osobą, dostanę chemię, aby był postrzegany jako inwalida - na przykład inwalida właściciel sieci prywatnych szpitali. Jeśli zrezygnuję z kariery, jestem wolny, gdy tylko będę miał zęby, brak nadwagi i wojna się zakończy. To są informacje prywatne i czasami płatne.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Rozmawiałem z wieloma osobami. Wszyscy mówią, że jestem Mesjaszem, a na leczenie mnie dali, bo nie pamiętałem kim jestem. Ludzie jako Mesjasza uważali mnie, od kiedy byłem małym chłopcem. Jedni mówią, że to Jezus, ci co chodzą do Kościoł mówią, że Mesjasz to nie Jezus.

Kim jest taki Mesjasz, osoba obojętna ludziom. Ale jeśli ktoś Mesjasza źle obsługuje, w naszym mieście jest spalony. Jeśli Mesjasz lubi jakiś sklep, idą tam też inni. Gdyby sprzedawał ubezpieczenia, pójdą do niego, Jakby miał sklep, pójdą do niego, Jakby kandydował na prezydenta, wybiorą jego. Jakby dawał koncert, bilety kupią do niego. Jak grają metal, każdy pyta, ale czy śpiewają trochę o Mesjaszu,

Była to też osoba chętnie podrywana, najczęsciej przez chłopaków.

Metal o Mesjaszu, metal z Krzyżem, wiele osób słyszało o tym, ale nie jest to coś, czego słuchają. Lubią inną muzykę.

Co sądzą o psychiatrach Mesjasza i o Chrześcijanach - nienawidzą ich wszyscy. Jeśli widzą, że ktoś jest nie w porządku do Mesjasza - ludzie go zniszczą.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Z doktor rozmawiałem o pomyśle wybudowania sieci prywatnych szpitali. Mówiła, że nie wie, czy 100 milionów zł by wystarczyło, ale tak, miałby Pan wielu chętnych klientów. Podamy chemię, aby Pan wyglądał ma inwalidę, Wszystkich niepokoi, że w Biblii Mesjasz jest nazywany Ojcem świętym - czego Chrześcijanie nie chcą.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Prawda co to jest PSYCHOZA - definicja.

Psychoza - jak facet jest zmęczony, niewyspany. Na przykład demony nie dawały mu odpocząć. Może być jednocześnie pijany od leków, jak naćpany lekami, i czuć się jak w obcym świecie.

Psychotyczny - zmęczony, niewypoczęty, naćpany lekami, zaniepokojony światem. Często: niewypoczęty z winy odwiedzin demonów. Lub zatrucie specjalnymi lekami. Czasami wyczerpanie nerwowe. Ogólnie psychotyczny, znaczy niewypoczęty,

:clap:
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Co to jest osoba ze zdrową schizofrenią, bez psychozy.

To osoba s-t-u-k-n-i-ę-t-a , wypoczęta, zażyła jedną trzecią swoich tabletek.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Motto:

Sobie prawdę rzec - najwspanialsza prawda.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”