Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Re: Przedawkowanie leków
Całe szczęście, że żyje! To był dobry pomysł, żeby iść z tym na policję.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
Prawdopodobnie choruję na chorobę dwubiegunowa afektywna i mam pytanie czy ktoś z małopolski nie chciałby się spotkać i pogadać? Potrzebuję w wsparcia w formie rozmowy.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
To dobre pytanie !
Cieszymy się, że jesteś cały i ....
Eh, zdrowy będziesz tylko zawsze zachowaj spokój i szukaj życzliwych Ci ludzi,
a takich tu znajdziesz !
Cieszymy się, że jesteś cały i ....
Eh, zdrowy będziesz tylko zawsze zachowaj spokój i szukaj życzliwych Ci ludzi,
a takich tu znajdziesz !
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
A tak myślę, sporo osób podaje okolice, w której mieszka, więc nie czekaj, tylko wybierz sobie kogoś sam i zapytaj, czy się z Tobą spotka na pogadanie.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Tutaj masz dział z informacjami o ChaD
viewforum.php?f=264
Niewiele tego. Poza tym pamiętaj że my tu jesteśmy bez lekarzy.
Chciałem znaleźć jakieś forum dedykowane dla dwubiegunówki ale nic nie znalazłem.
Teraz jak masz podejrzenie konkretnej choroby to jak najszybciej do psychiatry. I pytaj się go o możliwość kontaktu z innymi podobnie chorymi. Nie wiem, może oddział dzienny jeśli jest w twojej miejscowości. Jest też możliwość uczęszczania na grupy terapeutyczne. Zazwyczaj są to grupy z różnymi chorobami psychicznymi, ale zawsze coś. Popytaj o to lekarzy.
viewforum.php?f=264
Niewiele tego. Poza tym pamiętaj że my tu jesteśmy bez lekarzy.
Chciałem znaleźć jakieś forum dedykowane dla dwubiegunówki ale nic nie znalazłem.
Teraz jak masz podejrzenie konkretnej choroby to jak najszybciej do psychiatry. I pytaj się go o możliwość kontaktu z innymi podobnie chorymi. Nie wiem, może oddział dzienny jeśli jest w twojej miejscowości. Jest też możliwość uczęszczania na grupy terapeutyczne. Zazwyczaj są to grupy z różnymi chorobami psychicznymi, ale zawsze coś. Popytaj o to lekarzy.
- Słonecznik1
- bywalec
jakby chciał się zabić to by się zabił . Pełno ludzi kłamie bo jest oszustami , albo słabymi osobami co nie stać ich na prawdę albo dla korzyści.
Ale czemu nie wyperswadować mu tego jeśli tylko można na ile się da bo taka też jest prawda że wiele osób ma problemy psychiczne czy depresje czy inne tam .
Ale czemu nie wyperswadować mu tego jeśli tylko można na ile się da bo taka też jest prawda że wiele osób ma problemy psychiczne czy depresje czy inne tam .
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Ja raz w urojeniowo-depresyjnym szale nalykalam sie ketrelu, ale widac byla to zbyt mala dawka, bo kiedy sie wyspalam to sie po prostu obudzilam, bez wiekszych skutkow ubocznych. Przez to w jakim stanie bylam nie jestem w stanie stwierdzic ile tabletek wzielam.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Cud się stał. Ludzie mnie już nie zmuszają, żebym chodził codziennie do kościoła. Poza tym ludzie dali mi spokój. Dziękuje wszystkim, którzy odpierdolili się ode mnie. Pozdrawiam.
https://www.artursulkowski.com
Zapraszam na mojego bloga jeśli ktoś ma ochotę wiedzieć w jakim obecnie stanie jestem. Trwa walka o życie. Pozdrawiam.
Zapraszam na mojego bloga jeśli ktoś ma ochotę wiedzieć w jakim obecnie stanie jestem. Trwa walka o życie. Pozdrawiam.
-
- moderator
Bardzo podoba mi się design strony.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Jak chcesz się wybić na jakimś forum, radzę obserwować ile wejść odnotowują dziennie podobne portale.
To forum nie jest w ogóle odnotowane przez niektóre poważne serwisy światowe.
Prawda na psychiatria.pl już dawno by cie zabanowali, ale np. na pclab możesz sobie tworzyć offtopy.
Wówczas może zostałbyś zbanowany, ale wyrobiłbyś sobie wyświetleń.
To forum nie jest w ogóle odnotowane przez niektóre poważne serwisy światowe.
Prawda na psychiatria.pl już dawno by cie zabanowali, ale np. na pclab możesz sobie tworzyć offtopy.
Wówczas może zostałbyś zbanowany, ale wyrobiłbyś sobie wyświetleń.
Tego bloga prowadzę na wszelki wypadek. Na chwilę obecną nie zależy mi na wyświetleniach. Najwyżej za kilka lat, aby ludzie weszli na mój blog i zobaczyli jakie piekło mi urządzili.
Odmów sobie może Nowennę do Bożej Miłości:
viewtopic.php?f=90&t=35172
Poza tym polecam brać leki od psychiatry regularnie. Polecam też modlitwę różańcową.
viewtopic.php?f=90&t=35172
Poza tym polecam brać leki od psychiatry regularnie. Polecam też modlitwę różańcową.
Ostatnio zmieniony pt lip 17, 2020 7:27 pm przez pawel534, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
co za podejscie , można wyskoczyć z 10 pietra i pewniejszy efekt ale brud , lepiej sie nie zabijaj, Sam sie nad sobą mniej znęcaj
Mam do Was takie pytanie, jesteście ateistami czy wierzącymi? Na de mną katolicy się znęcająca, więc już w Boga nie wierzę.
Ponoć psychotropy są tak robione, że nie da się nimi zabić. Kiedyś przedawkowałem rispolept, zjadłem całe pudełko i mnie powykręcało. Ciężko.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
A ja wziąłem całe opakowanie pridinolu i wylądowałem na płukaniu żołądka. Chociaż pridinol to nie psychotrop to krzywde w postaci np. niedotlenienia mózgu można sobie zrobić. Ja raz miałem próbe i powiedziałem sobie że nigdy więcej.
-
- moderator
W zasadzie to wszystkim da się zabić, więc wątpię, że psychotropy są magiczne.
Nad tobą widać poprzeczną aureolę. Biedaku, nie przejmuj się.. Prawdziwi źli ludzie, są na ustach wielu. O dobrych się nie mówi. . .

Przedawkowanie leków, podnosi wychwyt.. Nie wiem, czy no-adrenalinowe są zdolne zabić! Nie pytajcie, mnie jaki jest haj$ w kostnicy..