Jeżeli fakty z zycia ludzi sa oznaka braku kultury to ci gratuluje. Bo dla niektórych schizofrenik to swieta indyjska krowa ! Jeszcze troche i bedziecie wymagac zeby wam dupe myli i jaja kołysali. Ja wiem ze prawde o sobie trudno przełknąć, zwłaszcza w chorobie która robi z czlowieka narcystycznego egoiste o wybujałej wyobrazni i królewskim mniemaniu o sobie. Ale mi rodzicie jaj nie bujali tylko od dzieciaka zapiepszałem i poznałem w tym czasie mase ludzi i zachowań. Idż człowieku do zakąłdu produkcyjnego w polsce to sie dowiesz co to brak kultury. Tak ja głodny nie zrozumie sytego. Tak kierownicy, prezesi, dyrektorzy i bracia jezusa zza komputera siedzacy w domu nie zrozumieja mnie. I będą pisac o braku kultury i argumentów. I będzie ich to bawić. Mnie by bawiło gdyby co niektórym mądrzejszym rente odebrano i rodzine. I musieli by sobie sami radzic....
Neuroleptyki uszkadzają mózg- nieznane fakty naukowe
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Re: Neuroleptyki uszkadzają mózg- nieznane fakty naukowe
Żałuj ze nie widzisz mojej miny jak to czytam. XDFreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 2:04 pmJeżeli fakty z zycia ludzi sa oznaka braku kultury to ci gratuluje. Bo dla niektórych schizofrenik to swieta indyjska krowa ! Jeszcze troche i bedziecie wymagac zeby wam dupe myli i jaja kołysali. Ja wiem ze prawde o sobie trudno przełknąć, zwłaszcza w chorobie która robi z czlowieka narcystycznego egoiste o wybujałej wyobrazni i królewskim mniemaniu o sobie. Ale mi rodzicie jaj nie bujali tylko od dzieciaka zapiepszałem i poznałem w tym czasie mase ludzi i zachowań. Idż człowieku do zakąłdu produkcyjnego w polsce to sie dowiesz co to brak kultury. Tak ja głodny nie zrozumie sytego. Tak kierownicy, prezesi, dyrektorzy i bracia jezusa zza komputera siedzacy w domu nie zrozumieja mnie. I będą pisac o braku kultury i argumentów. I będzie ich to bawić. Mnie by bawiło gdyby co niektórym mądrzejszym rente odebrano i rodzine. I musieli by sobie sami radzic....
Pracuje w zakładzie produkcyjnym z masa ludzi, co miesiąc wychodzę z nimi na miasto więc chyba mnie lubia skoro zapraszaj. Część z nich wie o mojej diagnozie. Co do rety i zasiłków, na zwolnieniu posuedzialem 3 miesiące i o conajmniej 1,5 za dużo. Mogłem pol roku ale wolałem wrócić do pracy choc te same pieniądze mialem ma zwolnieniu. Nie zamierzam nawet występować o grupę inwalidzką wręcz unikam zasiłków i grupy jak ognia. Wiem że jednym to sposób na życie, ale zdecydowanie to nie mój sposób.
Strasznie mnie bawisz człowieku. Po za tym dziwi mnie ze mówisz będziecie a nie bedziemy. Ty chory nie jesteś? Jak zaczniesz życie bez zasiłków tylko z etatu to zejdziesz na mój równy poziom

- FreshEscape
- bywalec
Zabawne to jest to ze podłaczasz sie pod posty które tylko tobie pasują. A wiekszośc nawet do ciebie nie jest kierowana, bąz mniej ważny i będzie dobrze. Wyobraż sobie że nie jesteś jedyną osobą do której pisze. A Twój przypdaek. Przypadek odstepstwa od reguły nie bedzie przez leczącza sie osobe decydujacym o tym kto ma racje.
Nie nie, zdecydowanie niczego mi nie musisz kołysać i swoje gejowskie projekcje pozostaw dla siebie. Zachowujesz się i piszesz jak zwykły kmieć, bez urazy dla prawdziwych kmieci więc nie dziw się, że tak tu ciebie będą traktować.FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 2:04 pm Jeżeli fakty z zycia ludzi sa oznaka braku kultury to ci gratuluje. Bo dla niektórych schizofrenik to swieta indyjska krowa ! Jeszcze troche i bedziecie wymagac zeby wam dupe myli i jaja kołysali. Ja wiem ze prawde o sobie trudno przełknąć, zwłaszcza w chorobie która robi z czlowieka narcystycznego egoiste o wybujałej wyobrazni i królewskim mniemaniu o sobie.
FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 2:04 pm Ale mi rodzicie jaj nie bujali tylko od dzieciaka zapiepszałem i poznałem w tym czasie mase ludzi i zachowań. Idż człowieku do zakąłdu produkcyjnego w polsce to sie dowiesz co to brak kultury.
Ty mnie nigdzie nie wysyłaj, tylko ogarnij się sam. Na żadnym forum nie ma tolerki takiego syfu by użytkownik z zerowym statusem mógł bezkarnie ubliżać zaufanemu. Ban z mostu za podobne tałatajstwo.
Brak mi słów na ciebie człowieku. Sam mówiłeś że masa ludzi ciebie tu nie lubi i mówi żeś baran. Wiec jak to mówią normalni ludzie, jeżeli jedna osoba mówi tobie, że jestes baranem, to olej ale jak robi to spora większość, to chyba czas iść na łąkę i tam beczeć.FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 10:33 amSłuchaj pół leczączy sie człeku ! W dupie mam czy on bierze leki czy nie, jak dla mnie moze byc nawet ksieciem Kenii. I w dupie powinnien miec kazdy to czy ja biore i jak sie po tym czuje. Ale jesli gałganie jeden z drugim wchodzisz na forum i wyciagasz jakies fakty z dupy, nie potwierdzone i nie zgodne z obecna wiedza i nauka to reaguje ! Dołączam się do dyskusji i wyrazam swoja opinie, gdybym miał do czynienia z zdrowym człowiekiem to dyskusja by sie toczyła. A że opinie ludzi nie leczączych sie, lub co gorsza pół leczączych sie jest wynikiem objawów chorobowych. To odbieraja to jako atak na nich, chca jakis banów bo koncerny farmaceutyczne robią na nich biznes i napewno jestesmy trolami rzadowymi agentami szpitalnymi, i masa takich bzdur.
Jak mam trakowac człowieka który w sposób świadomy chce zaszkodzić innym użytkownikom forum, czesto bardzo podatnych na przekonujacy bełkot, pal licho z uzytkownikami. Ale chorzy mieszkaja z rodzinami, opiekunami co sie dzieje w takich domach co ktoś ma objaw choroby w postaci odrzucenia leczenia to wiedza tylko ci ludzie.
Twój stan zapewne wynika z otumanienia polekowego, więc dlatego nie da się z toba rozmawiać. Ten sam powód skreśla ciebie przy obsłudze maszyn i robienu prawka. Otumanienie polekowe to poważna rzecz. Dlatego sens rozmowy jest nijaki, ponieważ zapewne masz trudności ze skupieniem uwagi. Dziel sobie tekst na mniejsze partie i próbuj analizować po zdaniu. Jak się uda to skonsultuj, ze swoim opiekunem i dopiero odpisuj. To bardzo ułatwi nam porozumienie
- FreshEscape
- bywalec
Tego już nie sposó opisać. OD kiedy tu jestem pisze o królewiczowskich starych ch**ch z tego forum co wszystkim na około szkodzą, z enowi ludzie nie maja wejscia bo z urojenia tylko przyjmuja i agresja do całego świata a ten po kilku miesiacach napisał 3 posty i stwierdza ze wielki zaufany i ze go obrażaja.... Chłopie życie to nie internet ! Swoje braki i rustracje wylewaj na mame jak cie nie potrafiła wychować a nie na mnie ! Kolejny kurna kierownik forum ! Sami kurna kierownicy w tej Polsce !
Do postu Pikola już sie nie odniose bo to tylko kontynuacja jego pierwszego postu do mnie gdzie pokazuje schizofreniczne gówniarstwo....
Furiant, jestes pewien, że nie masz psychozy ? Tyle wykszyknikow i mania ja wam pokaze, ja wam powiem, ja was nauczę. Serio pogadaj z opiekunem i psychiatrą cos czuje, że będziesz do nas pisał o przeżyciach z placówki wypoczynkowejFreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 3:20 pmTego już nie sposó opisać. OD kiedy tu jestem pisze o królewiczowskich starych ch**ch z tego forum co wszystkim na około szkodzą, z enowi ludzie nie maja wejscia bo z urojenia tylko przyjmuja i agresja do całego świata a ten po kilku miesiacach napisał 3 posty i stwierdza ze wielki zaufany i ze go obrażaja.... Chłopie życie to nie internet ! Swoje braki i rustracje wylewaj na mame jak cie nie potrafiła wychować a nie na mnie ! Kolejny kurna kierownik forum ! Sami kurna kierownicy w tej Polsce !
Do postu Pikola już sie nie odniose bo to tylko kontynuacja jego pierwszego postu do mnie gdzie pokazuje schizofreniczne gówniarstwo....

Ej, a kim ty jesteś, że tak śledzisz ile postów napisałem i od kiedy jestem aktywny? Ty się dobrze czujesz jakby?FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 3:20 pm OD kiedy tu jestem pisze o królewiczowskich starych ch**ch z tego forum co wszystkim na około szkodzą, z enowi ludzie nie maja wejscia bo z urojenia tylko przyjmuja i agresja do całego świata a ten po kilku miesiacach napisał 3 posty i stwierdza ze wielki zaufany i ze go obrażaja.... Chłopie życie to nie internet
I nie nadymaj się tak, bo odlecisz w kosmos.
Niestety z człowiekiem nie da się normalnie dyskutować. Próbowałem mu co nie co naświetlić, spokojnie wyjaśnić, od razu przechodzi do ataku więc poddaję się. Od początku zaczyna ubliżać i próbuje ściągnąć rozmówcę do parteru czyli swojego poziomu, a takie coś nie ma przecież sensu. Gdy ktoś mu ostrzej odpisze, to wyzywa od drapieżników, projektuje i zasłania się dobrem forum i słabszych użytkowników. Bezczelna manipulacja.
Do tego jest wyraźnie pobudzony i agresywny. Będąc na miejscu jego lekarza, z mostu zaleciłbym obniżenie dawki lub zmianę lekarstwa na inny silniejszy zamulacz.
- FreshEscape
- bywalec
Brak mowy ciałą, znaków stylistycznych w postaci wykrzynikó jest oznaką psychopatów. Zdrowiy człowiek ma emocje i uczucia. Wyobraż sobie że pije zielona herbatke, słucham muzy i sie uśmiecham. Uąmiewcham sie bo takich frustrató to cięzko w zyciu poznac jak na tym forum. Przy okazxji opowiadam znajomym na messengrze co ludzie pieprzą na forum. Serdeczne pozdrowionka panie napalony haha
- FreshEscape
- bywalec
PAn doktor House przemówił- obnizenie dawki albo inny silniejszy zamulacz ! To jak Glapiński inflacja będzie 6, 8 moze 12, jak będzie tarcza to 20 jak nie to 15 ty sie człopie w ogóle czytasz ? Albo bym obniżył albo zwiększył ? NIe jestem sobiwe wyobrazic jak bardzo zasliniony przed komputerem jestes panie polska psychiatria z evotu...hahahah
Napewno twoich znajomych obchodzi co ludzie gadają XD. Dziwnych masz znajomych panie nabuzowany. Ja sadziłem, że wykrzyknik i znaki interpunkcyjne świadczą tylko o umiejętnościach polonistycznych bądź językowych.FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 3:33 pm Brak mowy ciałą, znaków stylistycznych w postaci wykrzynikó jest oznaką psychopatów. Zdrowiy człowiek ma emocje i uczucia. Wyobraż sobie że pije zielona herbatke, słucham muzy i sie uśmiecham. Uąmiewcham sie bo takich frustrató to cięzko w zyciu poznac jak na tym forum. Przy okazxji opowiadam znajomym na messengrze co ludzie pieprzą na forum. Serdeczne pozdrowionka panie napalony haha
Natomiast o psychopatji, świadczy poziom empatia.
Już widzę nagłówki w gazetach "zabił kota ale nie był psychopata ładnie pisał ".
Gdyby odczywal empatycznie nie skrzywdził by nikogo, bo każda krzywda bolała by go osobiście, ale co ja tam mogę wiedzieć.
Zapewne więc psychopata, odczuwa emocje ale przedewszystki nie stawia przecinków XD.
- FreshEscape
- bywalec
Czy ja mówie niewyrażnie ? Poiwedziałem Ci obsesancie ze ja w twoją gre grać nie będę. Jeśłi traktujesz ludzi jak swoje zabawki to rób do w stosunku do swoich rodziców a nie w stosunku do obcych ludzi. Weź sie człowieku odemnie od***l bo ci ktos kiedys recznie wytłumaczy jaki meczacy jestes. Jeszcze niedawno na jakikolwiek post pisałeś mi ze cie sledze a co ty obsesancie zaburzony robisz ? Wszystkie moje posty uważasz na nakierowane do siebie a ja, jak żyje jednego postu ci nie napisłem. Oprócz tego. Co ty chłopie mozesz wiedziec o moich przyjaciołach o moim życiu ? A na koniec, wyobraż sobie że poziom pozornej empati u psychopaty na pierwszy rzut oka znacznie przekracza przecietność....
Stary ty na serio masz ostre zaburzenia 8o. To ty komentujesz każdy mój post który nie zgadza się z twoja ideologia i wciągasz mnie w gry. To ty się czepiłeś mojej rodziny i bredzisz coś o mopsie. To ty uroiles sobie jakie to szczęście światu niesiesz swoja twarda postawa. No i w kwestii psychopati oraz zagrożenia, właśnie zaczołes straszyć mnie poturbowaniem.FreshEscape pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 7:06 pm Czy ja mówie niewyrażnie ? Poiwedziałem Ci obsesancie ze ja w twoją gre grać nie będę. Jeśłi traktujesz ludzi jak swoje zabawki to rób do w stosunku do swoich rodziców a nie w stosunku do obcych ludzi. Weź sie człowieku odemnie od***l bo ci ktos kiedys recznie wytłumaczy jaki meczacy jestes. Jeszcze niedawno na jakikolwiek post pisałeś mi ze cie sledze a co ty obsesancie zaburzony robisz ? Wszystkie moje posty uważasz na nakierowane do siebie a ja, jak żyje jednego postu ci nie napisłem. Oprócz tego. Co ty chłopie mozesz wiedziec o moich przyjaciołach o moim życiu ? A na koniec, wyobraż sobie że poziom pozornej empati u psychopaty na pierwszy rzut oka znacznie przekracza przecietność....
Serio nie ma sensu rozmowa z twoja zaburzona osoba.
Ty chyba nawet nie wiesz o co walczysz i o czym piszesz. Wyglądał mi to na psychoze zbawcy skoro tłumaczysz wszystkim, ze ich chronisz.
Poukładaj sobie wszystko podlecz się to pogadamy, teraz serio nie ma to sensu.
Jak zapytasz o jaki mops mi chodzi to z tematu jak odstawić neuroleptyki.
- FreshEscape
- bywalec
Skąś ty sie urwał ? Teraz to już sie nazywa ideologia ? Dla niektórych paranoikó wszystko jest ideologią i wszystkiego sie boją... I tu dochodzimy do meritum sprawy kto cie chłopie straszył ze ja cie poturbuje ? Człowieku, dla jesteś tak nie istotnym czyms ze nawet bym na ciebie nie popatrzył w rzeczywistosci, moze bym sie wyrzygał. Ale to moze. A mimo wszystko chce dla ciebie dobrze i ostrzegłem cie ze jak w realu bedziesz urzadzał takie jazdy ludziom i traktował ich tak jak mnie to na tej twojej produkcji komus mogą puścic nerwy. Wszystko w temacie.Pikolo pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 10:43 pm Stary ty na serio masz ostre zaburzenia 8o. To ty komentujesz każdy mój post który nie zgadza się z twoja ideologia i wciągasz mnie w gry. To ty się czepiłeś mojej rodziny i bredzisz coś o mopsie. To ty uroiles sobie jakie to szczęście światu niesiesz swoja twarda postawa. No i w kwestii psychopati oraz zagrożenia, właśnie zaczołes straszyć mnie poturbowaniem.
Ty chyba nawet nie wiesz o co walczysz i o czym piszesz. Wyglądał mi to na psychoze zbawcy skoro tłumaczysz wszystkim, ze ich chronisz.
Serio chłopie koncze pisanie z tobą, bo mam całe życie doświadczen. Które mówią jasno ze z nieleczącymi sie nie rozmawia a nawet nie czyta ich postów. Złamałem tą zasade i gówno które sie na mnie wylało jest w tym wątku i pozstawiam to do przemyslenia innym.
A ty znowu swoje manipulacyjne gierki. "Pozostawiam to do przemyślenia innym". Jak ktoś nie leczy kataru, raka, parkinsona, i innych schorzeń bądź chórub to też z nim nie rozmawiasz ? Niewylalem na ciebie nic poprostu przedstawiłem tobie mase dowodów, że twoje oceny w dużym stopniu są uproszczone i często błędne.FreshEscape pisze: ↑pn wrz 12, 2022 10:50 amSkąś ty sie urwał ? Teraz to już sie nazywa ideologia ? Dla niektórych paranoikó wszystko jest ideologią i wszystkiego sie boją... I tu dochodzimy do meritum sprawy kto cie chłopie straszył ze ja cie poturbuje ? Człowieku, dla jesteś tak nie istotnym czyms ze nawet bym na ciebie nie popatrzył w rzeczywistosci, moze bym sie wyrzygał. Ale to moze. A mimo wszystko chce dla ciebie dobrze i ostrzegłem cie ze jak w realu bedziesz urzadzał takie jazdy ludziom i traktował ich tak jak mnie to na tej twojej produkcji komus mogą puścic nerwy. Wszystko w temacie.Pikolo pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 10:43 pm Stary ty na serio masz ostre zaburzenia 8o. To ty komentujesz każdy mój post który nie zgadza się z twoja ideologia i wciągasz mnie w gry. To ty się czepiłeś mojej rodziny i bredzisz coś o mopsie. To ty uroiles sobie jakie to szczęście światu niesiesz swoja twarda postawa. No i w kwestii psychopati oraz zagrożenia, właśnie zaczołes straszyć mnie poturbowaniem.
Serio chłopie koncze pisanie z tobą, bo mam całe życie doświadczen. Które mówią jasno ze z nieleczącymi sie nie rozmawia a nawet nie czyta ich postów. Złamałem tą zasade i gówno które sie na mnie wylało jest w tym wątku i pozstawiam to do przemyslenia innym.
Choć szanuje twoją opinie to tez otwarcie przyznam, że ciebie nie lubię ponieważ, wypowiadasz sie na tematy o których w większości nie masz bladego pojęcia a nosisz się z taką pycha jakbyś był conajmniej specjalista.
Dlaciebie teoria i praktyka to jedno i to samo. Mój 5-letni syn argumentuje lepiej swoje zdanie.
Pewnie nie zauważyłeś, że lekarze mówi, powinien brać Pan leki a nie musi brac Pan leki.
Uciebie jest tylko w koło, bo nie bierzesz leków. Masz wypaczony zerojedynkowy pryzmat spojrzenia na człowieka. Gdybyś kiedys mnie poznał, i nieznalbys histori mojej choroby oraz niewiedzialbys, że ma stwierdzone F20.1. Zapewne podziwiałbyś moja prace i trud jaki w nią wkładam. Ty natomiast dyskryminujesz człowieka tylko na podstawie tego czy wzia pigułki.
Jak sadzisz dlaczego rodzina mnie nieubezwlasnowolnila ? Dlaczego mam kochajaca żonę i dziecko? Dlaczego mam dobrą pracę a kierownicy, przychodzi domnie czasem po radę choc wie, ze nie leczę schizofreni ? Dlaczego przyjaciele mnie nie opuścili?
Ponieważ w ich opini jestem normalniejszy niż spora większość społeczeństw i można na mnie polegać. Takiej opini w otoczeniu, schizofrenik który się nie leczy, nie wyrabia sobie w moment tylko przez lata.
Wynika to z opanowania, świadomości choroby i jej objawów. Wiec ja tobie jako żywy dowód pokazuje, że się da żyć normalnie bez leków ( a conajmniej niektórzy świetnie sobie bez nich radźą) na co ty odpowiadasz to nie możliwe. Wiec olewasz to co piszę ciepłym moczem i próbujesz mi jeszcze wmówić, że to deszcz.
FreshEscape ty nic nie wiesz a tyle piszesz. Co masz na oczach że nie widzisz że ty na tym forum piszesz z myślącymi osobami. Dlaczego ty nic nie myślisz tylko piszesz?
Co ty ćpasz?

Co ty ćpasz?

Każdy lek na psychiczne choroby to 1gram cukru.
Jak wam to niszczy mózg?
Sami na poziomie świadomości wmawiacie sobie albo jesteście gazowania albo na diecie tarczycowej.
Jak wam to niszczy mózg?
Sami na poziomie świadomości wmawiacie sobie albo jesteście gazowania albo na diecie tarczycowej.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
w sumie powinno się nam podawać placebo, a nie substancję właściwą o niewiadomce.
no co ? placebo czasami działa.
no co ? placebo czasami działa.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Temat zamykam z powodu odejścia z poważnego znaczenia na rynsztokowe odjazdy