jak dzisiaj jestes ubrany?
Moderator: moderatorzy
-
- nadużywający
Re: jak dzisiaj jestes ubrany?
Kalesony z pepco i koszulka Pink Floyd
Brazowe dzinsy,niebieska koszula w siwa krate,Wlosy spiete gumka sprezynka
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
właśnie brudne spodnie dresowe i poplamiona stara starta bluza z kapturem, do tego grube skarpety z wełny szare oraz gatki i jakaś koszulka biała z tesco z niby napisem po japońsku i obrazem góry, do tego byłem na rowerze niedawno i wypiłem z kolegą po energetyku oraz mam okulary i wtedy miałem jeszcze kurtkę i buty sportowe
nic
Bezowe spodnie,czerwona koszula
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
kalesony,rajtuzy i meskie stringi a co ?
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
-
- nadużywający
maniek z takim poczuciem humoru idź do maratonu uśmiechu. marnujesz się. 

Jak zwykle. W szmaty za duże o kilka rozmiarów, w których się źle czuję i źle wyglądam.
-
- nadużywający
skoro tak uważasz
-
- nadużywający
to wyprowadź mnie z tego błędnego postrzegania w wyniku spostrzeżenia po przeczytaniu twojego postu w humorze.

W majteczki w czerwone kropeczki a la la muchomorki i koszulkę tysiąc dziurek; pod spodem.
Legginsy czarne skorzane, srebrno-brazowy Dlugi sweter,wczoraj w pracy bylam 12godzin ,Chyba sie rozwiode zmezem bo mi bardzo dokucza,nic zadnego pozytku z niego nie mam,nie przynosi pieniedzy i jeszcze musze po nim sprzatac
Ożeniłbym się, ale wtedy żona by oczekiwała, że będę przynosił pieniądze, a mi to nie w głowie. Po sobie sam sprzątam kiedy chcę i jak chcę. Choinki do dzisiaj nie rozebrałem. Dzięki temu mam świąteczny nastrój, a tak miałbym zrzędzącą babę.
Większość osób tu na forum siedzi na bombie. Bomba może wybuchnąć w każdej chwili, albo nigdy. Każdy z nas może znaleźć się w sytuacji, kiedy nie będzie w stanie ruszyć tyłka z wyra (domowego czy szpitalnego), w sytuacji, kiedy nie będzie "produkować dochodów" i trzeba będzie po nim sprzątać. Każdy z nas może być w sytuacji, kiedy to stanie się zależny od drugiej osoby (utrzymanie, opieka). Nie życzyłabym nikomu, aby jego partner/ partnerka, rodzic, czy brat/ siostra pokazał drzwi w czasie nawrotu. No i kurcze... czy w związku chodzi o "pożytek z partnera"? Przecież rodzina/ związek, to nie jest praca w korpo.maajutka pisze:nic zadnego pozytku z niego nie mam,nie przynosi pieniedzy i jeszcze musze po nim sprzatac
a żeby być w temacie wątku - wieloletni, czarny polar z golfem, spodnie granatowe z paskiem
Mąż majutkiej nie jest chory...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Marlon
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
maajutka pisze:Legginsy czarne skorzane, srebrno-brazowy Dlugi sweter,wczoraj w pracy bylam 12godzin ,Chyba sie rozwiode zmezem bo mi bardzo dokucza,nic zadnego pozytku z niego nie mam,nie przynosi pieniedzy i jeszcze musze po nim sprzatac
Maajutka współczuje Ci.Twój mąż darmozjad nie zasługuje na Ciebie.Podziwiam Cię,że mimo choroby pracujesz,sprzątasz itp. trzymam za Ciebie kciuki aby Ci się ułożyło w życiu jak najlepiej bo na to zasługujesz.
Pozdrawiam