Gdzie chcielibyście się wybrać?
Moderator: moderatorzy
Re: Gdzie chcielibyście się wybrać?
...
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2014 3:56 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Będę do dyspozycji.
Na pewno urządzimy jakieś spotkania w lecie w tych okolicach.

Na pewno urządzimy jakieś spotkania w lecie w tych okolicach.
polecam Finlandie zima, ja bylam w Laplandzie
widzialam grotto Sw. Mikolaja, prowadzilam pieski haskie super i skutery sniezne. Bylo fajnie.
Wrocilam z Algarve 2 tygodnie temu okropnie mi sie podobalo, bardziej niz Hiszpanska- Marbella. Polecam wrzesien/pazdzienik sie wybrac bo pogoda przepiekna, malo ludzi i taniej.
Wrocilam z Algarve 2 tygodnie temu okropnie mi sie podobalo, bardziej niz Hiszpanska- Marbella. Polecam wrzesien/pazdzienik sie wybrac bo pogoda przepiekna, malo ludzi i taniej.
.
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 10:47 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
TAk bylam w Rovaniemi nie pamietam co jadlam bo byl bufet mieszkalismy w domkach z drewna z saunamiocean pisze:mamuska, rozumiem że dotarłas do Rovaniemi. A jadłaś pasztet z renifera?![]()
A w Algarve promienie słońca jeszcze chwytały?

To bylo w 2005 roku wiec juz dawno. Ale haskie sa piekne psy a prowadzenie ich wcale nie jest takie trudne gdzies mam dyplomy

Algarve super prazylo, nie moglam uwierzyc ze w pazdzierniku a tam slonce buzuje nawet w UK w tym roku tak cieplo nie bylo.
...
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2014 3:56 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
maz
ale powiedzial zebym poszla poszukac jakiegos chlopa
nikogo nie znalazlam
wiec musial wcierac

.
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 10:48 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 10:48 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki uwielbiam Wagamama. A do tego ryz ?
.
ja bym chyba z ryzem basmati zrobila
.
tak pozatym to sie odchudzam chodze na slimming world, ale nie wiem jak dlugo wytrzymam bo mnie te ich 'sins' denerwuja. Musze sprawdzic czy ten sos jest kaloryczny.
@ocean,@ cezary123
Dziekuje!
Prosze jak to sprawnie wszystko dziala, jest plan, jest Przewodnik, nic tylko czekac do lata...

Dziekuje!

"Nadzieja przychodzi do czlowieka wraz z drugim czlowiekiem"
Syberia jest moim ukrytym marzeniem, patrząc na te rejony w google maps odnosi
się wrażenie, że natura jest największym artystą. Ale taka wycieczka to wyższa
szkoła jazdy, warunki są wyjątkowo niesprzyjające, nie wspominając o ogromnych
przestrzeniach pozbawionych żywej duszy. Mimo wszystko taka tułaczka po niezbadanych
bezkresach jest jak dla mnie wyjątkowo kusząca
się wrażenie, że natura jest największym artystą. Ale taka wycieczka to wyższa
szkoła jazdy, warunki są wyjątkowo niesprzyjające, nie wspominając o ogromnych
przestrzeniach pozbawionych żywej duszy. Mimo wszystko taka tułaczka po niezbadanych
bezkresach jest jak dla mnie wyjątkowo kusząca

.
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2014 4:10 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja bardzo chciałabym zobaczyć zorzę polarną. Też mnie ciągnie na północ 

Melisa
.
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2014 4:10 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.