Moderator: moderatorzy
Dawno zauważyłem że jestem uzależniony od gier mmo
Najpiękniejsza gra w jaką w życiu grałem. Miałem 11 lat i nie znałem dobrze angielskiego. Poruszyłeś we mnie piękne wspomnieniaklucz żurawi pisze: ↑ndz maja 17, 2020 9:05 pm Final fantasy 7. Wersja jeszcze z przed mojej choroby.
Jestem w bazie shinra próbując uwolnić Aeris. I muszę powiedzieć, że zabezpieczenia shinry to jakaś farsa. " Hej nie widziałem cię wcześniej. Ty jesteś tym nowym? Zresztą nieważne. Masz tu klucz na następny poziom"
Ja pierwszy raz o tej grze przeczytałem w magazynie "Magia i Miecz". Miałem wtedy szesnaście lat i pamiętam że chciałem zdobyć PlayStation tylko dla tej jednej gry. Nigdy mi się to nie udało, potem dorosłem i miałem inne cele i ta gra poszła w zapomnienie. Ale teraz mając konto na steam wpisałem, z ciekawości Final Fantasy i wyskoczyło kilka tytułów. Narazie jestem skupiony na siódemce, jak ją przejdę kupię ósemkę, a później jakąś nowszą.Najpiękniejsza gra w jaką w życiu grałem. Miałem 11 lat i nie znałem dobrze angielskiego. Poruszyłeś we mnie piękne wspomnienia