KĄCIK KULTURYSTY
Moderator: moderatorzy
Re: KĄCIK KULTURYSTY
Zastanawiałam się czy nie zacząć ćwiczyć na jakiejś siłowni, ale doszłam do wniosku, że jeśli się pocić, to tylko w zaciszu własnego domu. Do tej pory jeździłam codziennie przez dwie godziny na rowerze treningowym, ale zaczęło mnie to nużyć. Warto by jakoś urozmaicić te treningi. No i zastanawiam się czy lepszym rozwiązaniem byłaby bieżnia, czy może stepper. Może ktoś wie, co przynosi lepsze efekty w spalaniu tkanki tłuszczowej?
"Mówię, krzyczę, piszę. Czy warto było mącić ciszę?"
- Clamo
- moderator
Może basen?
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
sexizka pisze:Może ktoś wie, co przynosi lepsze efekty w spalaniu tkanki tłuszczowej?
A w moim przypadku praca fizyczna.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Nie umiem pływać, niestety.Clamo pisze:Może basen?
Nie jestem jakimś znawcą, ale bieżnia taka na siłowni (z różnymi ustawieniami biegu) angażuje więcej mięśni niż taki stepper. Ja ćwiczę na na stepperze. Tzn. w listopadzie sobie odpuściłam i już parę centymetrów w różnych miejscach przybyło, więc wracam do ćwiczeń.izka pisze: bieżnia, czy może stepper
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Tak, taka bieżnia jest fajna, ale to jednak zbyt duży wydatek. Rozważałam kupno jedynie bieżni mechanicznej, ale to chyba mija się z celem. Może na wiosnę się przełamię i zacznę biegać w terenie. A tymczasem zdecyduję się na stepper.mei pisze:bieżnia taka na siłowni (z różnymi ustawieniami biegu) angażuje więcej mięśni niż taki stepper
Dziękuję za wskazówki, mei. Te poza forumowe również.