Arom pisze:Cała tajemnica sukcesu PO - najgorszej partii po 1989 r. - tkwi w sprzyjających mediach.
Lider opozycji może stawać na głowie. I tak na niewiele się to zda.
Noooooo. Zawsze może co lepszych idiotów wyprowadzić na ulice. W tym jest niezły.
Moderator: moderatorzy
Arom pisze:Cała tajemnica sukcesu PO - najgorszej partii po 1989 r. - tkwi w sprzyjających mediach.
To już było chamskie.Uważasz pewnie,że spot kampanijny PO zawierał prawdę.Coś takiego w innym kraju nie byłoby możliwe.Gdyby PO tak dobrze rządziła Tusk nie musiałby sięgać bo tak ohydne metody.Taki nowoczesny.Wlaśnie za to jest dla mnie nikim.Bo to on dał dupy ze Smoleńskiem.To ludzie,którzy inaczej przeżywali tą katastrofę byli pokazywani na spocie.Nikogo nie obchodziło to czy ktoś był prowokowany czy nie.Liczyła się prawda ekranu.Wszystko miało miejce na fali nastrojów do których PO się znacznie przyczyniła.przeglosowany pisze:Arom pisze:Cała tajemnica sukcesu PO - najgorszej partii po 1989 r. - tkwi w sprzyjających mediach.
Noooooo. Zawsze może co lepszych idiotów wyprowadzić na ulice. W tym jest niezły.
Widziałem m.in. dokument "Krzyż". Jeśli nie widziałeś, polecam.SięSzłoSkrajemDrogi pisze:To już było chamskie.Uważasz pewnie,że spot kampanijny PO zawierał prawdę.
Ciekawe sformułowanie.Mógłbyś w propagandzie pracować Jeśli coś podaje się bez kontekstu,bez ralacji do czegoś to jest to jedynie wycinek rzeczywistości.przeglosowany pisze: odcinek prawdy.
A co? Sądzisz, że ten pan wymachujący łapami i drący ryja "NIENAWIDZĘ!" był jakąś symulacją komputerową i nie istniał naprawdę i w rzeczywistości?SięSzłoSkrajemDrogi pisze:Ciekawe sformułowanie.Mógłbyś w propagandzie pracować Jeśli coś podaje się bez kontekstu,bez ralacji do czegoś to jest to jedynie wycinek rzeczywistości.
i która w mojej ocenie w ogóle nie ma nic wspólnego z wydźwiękiem propagandowym tylko dobrze i adekwatnie opisuje cały materiał.przeglosowany pisze:spot PO zawierał w sobie odpowiednio dobrany i wyselekcjonowany pod kątem wywołania efektu politycznego odcinek prawdy.
ale do tego już się nie odniosłeś, bo pewnie nie było Ci wygodnie.przeglosowany pisze:Widziałeś ostatnio obchody rocznicy wprowadzenia Stanu Wojennego? Oto niektóre z haseł: "Herr Tusk", "Tusk=Putin", "Konzentratzione Lager Europa", "ten z tamtym pod Trybunał Stanu" itd.
Gratuluję pomysłowości w "obchodach" ROCZNICY STANU WOJENNEGO.
Weź już nie filozuj tej.SięSzłoSkrajemDrogi pisze:Przegłosowany,ja napisałem wycinek RZECZYWISTOŚCI a Ty odcinek PRAWDY.Prawdą byłaby całość,któj nie znamy.Jeśli nie widzisz różnicy to nie mamy o czym dyskutować.Odcinek rzeczywistości bo ten facet rzeczywiście krzyczał "Nienawidzę".Jednak nie znamy kontekstu-może ktoś go prowokował albo obrażał.Może tak,może nie.Po prostu nie wiem a Ty z tego co widzę wiesz.
Wiem, to widać m.in. w tym dokumencie półtoragodzinnym "Krzyż" w reż. Ewy Stankiewicz i Jana Pospieszalskiego. W ogóle widać wiele różnych rzeczy ciekawych z pkt. widzenia socjologi np.SięSzłoSkrajemDrogi pisze:Niektórzy ludzie,którzy przyszli w kontrze aby zamanifestować swoją dezaprobatę dla obrońców krzyża też mają w sobie nienawiść.Gdyby jej nie mieli potrafiliby zachować się jak należy,nie robiliby krzyża z puszek od piwa i nie obrażaliby innych.Zrobili to z nienawiści dla takiego przeżywania żałoby,
Nie myślę stereotypami i nie przyklejam Ci łatki i nie dzielę na kategorie. Tylko zwalczam Kaczkę i jego zwolenników (jeśli tacy tu są, do Was piszę HALOO! ).SięSzłoSkrajemDrogi pisze:Zarzucasz mi też,że patrzę wybiórczo co jest śmieszne bo pisząc to przypinasz mi tym samym łatkę jakobym był po jakieś stronie,innej niż Twoja.Więc skoro Ty wskazałeś mi jaskrawy przykład odnośnie ""Herr Tusk", "Tusk=Putin", "Konzentratzione Lager Europa" powinienem się samobiczować.Jesteś inteligentnym facetem a od jakiegoś czasu mam wrażenie,że myślisz stereotypami.
... na samym początku ja napisałem o wyprowadzaniu ludzi na ulicę przez Kaczyńskiego przy każdej możliwej okazji, a Ty zmieniłeś temat i zacząłeś pisać o:SięSzłoSkrajemDrogi pisze:To już było chamskie.Uważasz pewnie,że spot kampanijny PO zawierał prawdę.Coś takiego w innym kraju nie byłoby możliwe.Gdyby PO tak dobrze rządziła Tusk nie musiałby sięgać bo tak ohydne metody.Taki nowoczesny.Wlaśnie za to jest dla mnie nikim.Bo to on dał dupy ze Smoleńskiem.To ludzie,którzy inaczej przeżywali tą katastrofę byli pokazywani na spocie.Nikogo nie obchodziło to czy ktoś był prowokowany czy nie.Liczyła się prawda ekranu.Wszystko miało miejce na fali nastrojów do których PO się znacznie przyczyniła.przeglosowany pisze: Noooooo. Zawsze może co lepszych idiotów wyprowadzić na ulice. W tym jest niezły.
Nie dziwię się, że się boisz ludzi, których uważasz za zupełnych idiotów. Też się boję ludzi, których uważam za zupełnych idiotów.Korat pisze:Wątpię, ponieważ widzę powody dla których większość młodzieży zostaje ateistami. Często taki nastolatek sobie myśli "eee, bóg nie pozwala ssać kobietom pał, więc chrzanić go zostanę ateistą". Boję się tych ludzi,
Kłopot w tym że ludzie powtarzają swoje wnioski zapominając o przesłankach, które do nich doprowadziły. Pozwól, że podam przykładowo jedną z nich, opisywaną także w UważamRZE:przeglosowany pisze:... nie ma absolutnie żadnych podstaw, aby trąbić cały czas o UTRACIE SUWERENNOŚCI, bo jest to zwyczajną manipulacją, a zauważ, że środowisko PIS powtarza to jak mantrę przy byle okazji)...