Psychiatrzy to cwaniaczki ?
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Psychiatrzy to cwaniaczki ?
Choroba powoduje, że zatraca się krytycyzm, jest się tez bardziej uległym wobec ludzi. Ja miałam taki okres w chorobie, że bezgranicznie wierzyłam innym, ulegałam każdej, nawet najmniejszej sugestii. Myślę, że Krysiaczek była w podobnym stanie, dawała sobą manipulować i nie zdawała sobie z tego sprawy. Trudno to nazwać łapówkarstwem, raczej naiwnością motywowaną zaostrzeniem objawów chorobowych.
Postępowanie tej lekarki było skandaliczne i myślę, że warto to nagłośnić. Chociaż, przy braku twardych dowodów, trudno to będzie udowodnić.
Pozdrawiam.m.
Postępowanie tej lekarki było skandaliczne i myślę, że warto to nagłośnić. Chociaż, przy braku twardych dowodów, trudno to będzie udowodnić.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2013 8:49 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
zgadzam się, że lekarka zachowała się skandalicznie, ale bałabym się na miejscu Krysiaczka upubliczniać te fakty, bo konsekwencje mogą dotknąć obie strony.moi pisze: Postępowanie tej lekarki było skandaliczne i myślę, że warto to nagłośnić. Chociaż, przy braku twardych dowodów, trudno to będzie udowodnić.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, Haniu, że Krzysiaczka broni jego niepoczytalność z powodu choroby. Była w psychozie i dlatego była podatna na wpływy i sugestie. Myślę, że demonizujesz udział Krzysiaczka w tej całej sprawie.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2013 8:49 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
Nie domonizuje udziału Krysiaczka, ja tylko ostrzegam i radzę być ostrożną w upublicznianiu takich faktów, uważam, że sprawy nie należy nagłaśniać i zachować ją w głębokiej tajemnicy, jeśli już coś takiego się zdarzyło. Poza tym nie wiemy, czy Krysiaczek była w tym czasie w psychozie, to może powiedzieć tylko lekarz, który ją leczył.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Ja jestem zdania, że takich lekarzy należy karać. W przeciwnym wypadku nigdy się nie ukróci bezprawia.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
ja zostałem związany przez kilku gliniarzy u siebie w domu,później w ich asyście przewieziony do szpitala,w szpitalu dodatkowo eskortowali mnie ochroniarze szpitalnijakotako pisze:Mnie wiązało chyba 4., wątpię żeby 2. dało radę.
A co to za szpital ?

LOL
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
W takim razie mam spore szczęście że trafiłam na lekarkę która próbuje ze mną rozmawiać, ustalić objawy, a następnie informuje mnie co mi jest teraz potrzebne, informuje o najczęstszych efektach ubocznych. Nie traktuje mnie jak podczłowieka ale jako osobę która jest chora i potrzebuje pomocy w powrocie do świata żywych ;D. Co prawda nie dawno zaczęłam leczenie, ale naszą współpracę uważam za zadowalającą, pomoc psychologiczną z resztą też