przegłosowany. Plebiscyt na moderatora. Ankieta.
Moderator: moderatorzy
Re: przegłosowany. Plebiscyt na moderatora. Ankieta.
Mądrość Syracydesa
Przez nie lekarz uzdrawia i łagodzi ból,
a aptekarz przygotowuje miksturę.
Zwróć się do lekarza,
gdyż to Pan go stworzył,
niech cię nie opuszcza,
on też jest potrzebny.
Przez nie lekarz uzdrawia i łagodzi ból,
a aptekarz przygotowuje miksturę.
Zwróć się do lekarza,
gdyż to Pan go stworzył,
niech cię nie opuszcza,
on też jest potrzebny.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
ja tu tylko sprzątam
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Mądrość Syracha 38,15
--
Grzeszący przeciw Stwórcy swemu
niech wpadnie w ręce lekarza!
Jezus powiedział: Chorzy, a nie zdrowi potrzebują lekarza. Nie przyszedłem wzywać sprawiedliwych, lecz grzeszników.
--
Marka 2,17
klaksomierz.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Od dwóch tygodni Zbyszek nie odpisuje na e-maile.
zapadl w sen zimowy Pan Administrator albo sie zahibernowal
Zmieniam oddany głos na: Powinien zostać moderatorem.
Już tłumaczę, zabrakło mu na jedzenie, m.in. ja trochę pomogłem, będę miał więc moderatora po swojej stronie. Na wykonanie takich prac zgodzi się Żbyszek - polega to na tym, że ja wydałem 5 płyt Sztuczna Inteligencja po około 10 piosenek. Gdy usunąłem z Youtube swoje 64 piosenki, tematy o tym wyglądają jak Spam. I w Metal Najlepsza Muzyka jest za dużo śladów po usuniętych piosenkach. Koledze proponuję, że jeszcze 200 zł na dentystę dorzucę. Chcę mieć dobry wizerunek medialny Edena. Nawet doktorów na forum zapraszałem.
Ogólnie to chcę usunąć swoje konto - są to ukryte motywy proponowania Zbyszkowi podziękowania 500 zł.
O mnie ludzie myśleli, że bieda jestem, a ja jestem taki sam jak każdy, tylko dawniej co mam wydawałem na papierosy i na bycie webmasterem. Ludzie mi wmawiali biedę, wcale tak nie jest moim zdaniem.
Już tłumaczę, zabrakło mu na jedzenie, m.in. ja trochę pomogłem, będę miał więc moderatora po swojej stronie. Na wykonanie takich prac zgodzi się Żbyszek - polega to na tym, że ja wydałem 5 płyt Sztuczna Inteligencja po około 10 piosenek. Gdy usunąłem z Youtube swoje 64 piosenki, tematy o tym wyglądają jak Spam. I w Metal Najlepsza Muzyka jest za dużo śladów po usuniętych piosenkach. Koledze proponuję, że jeszcze 200 zł na dentystę dorzucę. Chcę mieć dobry wizerunek medialny Edena. Nawet doktorów na forum zapraszałem.
Ogólnie to chcę usunąć swoje konto - są to ukryte motywy proponowania Zbyszkowi podziękowania 500 zł.
O mnie ludzie myśleli, że bieda jestem, a ja jestem taki sam jak każdy, tylko dawniej co mam wydawałem na papierosy i na bycie webmasterem. Ludzie mi wmawiali biedę, wcale tak nie jest moim zdaniem.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Toż to przekupstwo Urzędnika Państwowego!
gówno w proszku na kijoszku
O, przydałoby się czasami upominać niektórych forumowiczów: "- nie narzekaj, czyja to wina, bo będziesz słyszał głosy". Mowa nie tylko o persino, nie podobał się wcześniej Catastrophique. Ludzie liczą na nowego moderatora, że zaprowadzi trochę zakłóconego w ostatnich latach spokoju na forum, bo każdy pisał z przesadą cokolwiek chce. To będą zadania dla ciebie, jeśli Zbyszek ciebie wybierze.
popieram, jestescie bardzo wporzo ziomy
Eden nie usuwaj konta, jestes inteligentnym gosciem, powinienes wiecej pisac i wiecej wiary miec w siebie, a mniej usuwac postow ale to z czasem utwierdzisz sie, tak mysle
a przeglos bedzie swietnym moderatorem, nikt mu tu nie bedzie w kasze dmuchal! oby sie tylko nie denerwowal zbytnio, bo jest to jakby nie bylo czesto wkurzajaca funkcja, trzeba sie z trollolo uzerac
Eden nie usuwaj konta, jestes inteligentnym gosciem, powinienes wiecej pisac i wiecej wiary miec w siebie, a mniej usuwac postow ale to z czasem utwierdzisz sie, tak mysle
a przeglos bedzie swietnym moderatorem, nikt mu tu nie bedzie w kasze dmuchal! oby sie tylko nie denerwowal zbytnio, bo jest to jakby nie bylo czesto wkurzajaca funkcja, trzeba sie z trollolo uzerac
Lepiej się czasem wylogować i zająć czymś innym niż usuwać konta. Nigdy nie wiadomo kiedy człek zechce wrócić tu czy tam.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nie usuwaj konta, zią.
gówno w proszku na kijoszku
- Dobro
- zaufany użytkownik
Eden, jaki będzie Twój kolejny krok po opuszczeniu tego forum EVOT?Edden pisze: ↑pt paź 04, 2024 11:45 am O, przydałoby się czasami upominać niektórych forumowiczów: "- nie narzekaj, czyja to wina, bo będziesz słyszał głosy". Mowa nie tylko o persino, nie podobał się wcześniej Catastrophique. Ludzie liczą na nowego moderatora, że zaprowadzi trochę zakłóconego w ostatnich latach spokoju na forum, bo każdy pisał z przesadą cokolwiek chce. To będą zadania dla ciebie, jeśli Zbyszek ciebie wybierze.
- Dobro
- zaufany użytkownik
To gratulacje. Też rzadko bywam w szpitalu.