Jestem tu nowy

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
newCities
bywalec

Re: Jestem tu nowy

Post autor: newCities »

Jakie nowe forum, nowe blogi?
tensor
zarejestrowany użytkownik
Status: emeryt

Post autor: tensor »

Jestem nowy na tym forum i niech to będzie mój skromny wkład do kontrowersyjnego tematu 'Płaska Ziemia'. Zostaliśmy wychowani i 'wyuczeni' by WIERZYĆ, że ziemia jest okrągła oraz wiruje i przemieszcza się we Wchechświecie z niewyobrażalnymi prędkościami. Są jednak ludzie, pogardliwie przez ogół nazywani 'płaskoziemcami' którzy wbrew temu, co się o nich mówi, wcale nie głoszą wiary w to, że ziemia jest płaska. Mówią ci tylko, że na pewno nie jest okrągła i nigdzie nie pędzi. Na mojej stronie https://plaskaziemia.eu ( https://plaska-ziemia.pl https://flat-earth.pl ) zebrałem rozproszone w Internecie video i dokumenty przedstawiające ich argumenty. Warto je przestudiować i wyrobić sobie własny punkt widzenia. Warto też wziąć pod uwage to, co podpowiada logika: z fałszu można wyprowadzić prawdę, nidy odwrotnie. Zaś matematyka: tylko jeden przykład wystarczy, by obalić hipotezę.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Co za belkot i bzdury :/.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Post autor: Amann »

tensor pisze: czw maja 18, 2023 8:46 pm Jestem nowy na tym forum i niech to będzie mój skromny wkład do kontrowersyjnego tematu 'Płaska Ziemia'. Zostaliśmy wychowani i 'wyuczeni' by WIERZYĆ, że ziemia jest okrągła oraz wiruje i przemieszcza się we Wchechświecie z niewyobrażalnymi prędkościami. Są jednak ludzie, pogardliwie przez ogół nazywani 'płaskoziemcami' którzy wbrew temu, co się o nich mówi, wcale nie głoszą wiary w to, że ziemia jest płaska. Mówią ci tylko, że na pewno nie jest okrągła i nigdzie nie pędzi. Na mojej stronie https://plaskaziemia.eu ( https://plaska-ziemia.pl https://flat-earth.pl ) zebrałem rozproszone w Internecie video i dokumenty przedstawiające ich argumenty. Warto je przestudiować i wyrobić sobie własny punkt widzenia. Warto też wziąć pod uwage to, co podpowiada logika: z fałszu można wyprowadzić prawdę, nidy odwrotnie. Zaś matematyka: tylko jeden przykład wystarczy, by obalić hipotezę.
Miło się czyta ze ktoś jest głupszy jak ja
tensor

Hmm ... powiadają, że czytanie szkodzi zdrowiu i grozi zaburzeniami psychicznymi. :D
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

tensor pisze: pt maja 19, 2023 10:28 pm Hmm ... powiadają, że czytanie szkodzi zdrowiu i grozi zaburzeniami psychicznymi. :D
Pierwszy dzień świąt i szczęśliwego życia w rodzinie zastępczej. Mam do zaoferowania bardzo dobry transport międzynarodowy i spedycja morska. Liczba recenzji do specjalisty od sieci głównie jest strasznie dużo miejsca.
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Amann pisze: pt maja 19, 2023 10:44 pm
tensor pisze: pt maja 19, 2023 10:28 pm Hmm ... powiadają, że czytanie szkodzi zdrowiu i grozi zaburzeniami psychicznymi. :D
Pierwszy dzień świąt i szczęśliwego życia w rodzinie zastępczej. Mam do zaoferowania bardzo dobry transport międzynarodowy i spedycja morska. Liczba recenzji do specjalisty od sieci głównie jest strasznie dużo miejsca.

Trzeba być niezwykle KREATYWNYM, żeby napisać coś,być z tego dumnym i żeby nikt nie wiedział o co chodzi. Taki kod alfabetem Braille'a dla kumatych :lol:
tensor

Mam do zaoferowania bardzo dobry transport międzynarodowy i spedycja morska.
Co to ma do rzeczy, kolego? Jestem na tym forum, ponieważ są tu osoby, których temat 'płaskiej ziemi' interesuje. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać, tylko po prostu wymienić poglądy. Może ja sam się czegoś nauczę. Tak to głupsi mają. :|
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

tensor pisze: czw maja 18, 2023 8:46 pm Zostaliśmy wychowani i 'wyuczeni' by WIERZYĆ, że ziemia jest okrągła oraz wiruje i przemieszcza się we Wchechświecie z niewyobrażalnymi prędkościami. Są jednak ludzie, pogardliwie przez ogół nazywani 'płaskoziemcami' którzy wbrew temu, co się o nich mówi, wcale nie głoszą wiary w to, że ziemia jest płaska. Mówią ci tylko, że na pewno nie jest okrągła i nigdzie nie pędzi. Na mojej stronie https://plaskaziemia.eu ( https://plaska-ziemia.pl https://flat-earth.pl ) zebrałem rozproszone w Internecie video i dokumenty przedstawiające ich argumenty. Warto je przestudiować i wyrobić sobie własny punkt widzenia. Warto też wziąć pod uwage to, co podpowiada logika: z fałszu można wyprowadzić prawdę, nidy odwrotnie. Zaś matematyka: tylko jeden przykład wystarczy, by obalić hipotezę.
tensor pisze: czw maja 18, 2023 8:46 pm Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać
<3
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

tensor pisze: sob maja 20, 2023 10:17 am
Co to ma do rzeczy, kolego? Jestem na tym forum, ponieważ są tu osoby, których temat 'płaskiej ziemi' interesuje. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać, tylko po prostu wymienić poglądy. Może ja sam się czegoś nauczę. Tak to głupsi mają. :|
Musisz otwarcie musieć dwubiegunowo i dla tego wątku ostatnich postów napisanych przez nas. Tylko wnikliwie rzetelnie i profesjonalnie zrozumienie tego typu są oswieceniem.

Dla tego pytaj a może ktoś odpowie
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Catastrophique pisze: sob maja 20, 2023 2:05 pm
tensor pisze: czw maja 18, 2023 8:46 pm Zostaliśmy wychowani i 'wyuczeni' by WIERZYĆ, że ziemia jest okrągła oraz wiruje i przemieszcza się we Wchechświecie z niewyobrażalnymi prędkościami. Są jednak ludzie, pogardliwie przez ogół nazywani 'płaskoziemcami' którzy wbrew temu, co się o nich mówi, wcale nie głoszą wiary w to, że ziemia jest płaska. Mówią ci tylko, że na pewno nie jest okrągła i nigdzie nie pędzi. Na mojej stronie https://plaskaziemia.eu ( https://plaska-ziemia.pl https://flat-earth.pl ) zebrałem rozproszone w Internecie video i dokumenty przedstawiające ich argumenty. Warto je przestudiować i wyrobić sobie własny punkt widzenia. Warto też wziąć pod uwage to, co podpowiada logika: z fałszu można wyprowadzić prawdę, nidy odwrotnie. Zaś matematyka: tylko jeden przykład wystarczy, by obalić hipotezę.
tensor pisze: czw maja 18, 2023 8:46 pm Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać
<3
Tylko dla czego <3? Czy masz problemy z pisaniem prac budowlanych? Każdy może wystąpić do specjalisty od razu się lepiej poczujesz.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Oczywiście że jest płaska w pewnych kręgach jest to wiadome nie od dziś. Dlatego przykładnie spalono Kopernika za głoszenie jakoby prawdy. Kolejna ogromna mistyfikacja. Ludzie mają żyć zapierdalać i szybko zdychać, a nie główkować skąd są i dokąd zmierzają albo kim są i jaka jest przestrzeń na której żyją, płaska czy kulista.

Ziemia jaką znamy nie istnieje, jest tylko jedną z miliardów komórek położonych w innych komórkach. Granice naszej komórki są pilnie strzeżone przez straże do tego obligowane. Dawniej nazywano ich gigantami. Inne komórki zamieszkują inne stworzenia na bardzo różnych poziomach rozwoju oraz panuje tam odmienny klimat.
Nie ma bieguna północnego, tam jest olbrzymi mur za którym jest zupełnie inny świat i nadal żyją dinozaury. Były dawniej organizowane ekspedycje, jeszcze przed drugą wojną, są zachowane zdjęcia z tych wypraw oraz nagrania. Wszystko to jednak jest skrzętnie ukrywane przed opinią społeczną, choć w dobie internetu sporo rzeczy wypłynęło i krąży w sieci. Jest to jednak nadal wiedza tajemna i nazywane teoriami spiskowymi.
Dalej leży Australia i kolejny mur, a dokładnie olbrzymi teren ogrodzony drutem kolczastym gdzie nikt nie ma wstępu. Pilnuje go wojsko, a każda próba przekroczenia czy nawet zbliżenia się kończy się śmiercią delikwenta.
Nie ma żadnego kosmosu, żadnych planet czy przestrzeni kosmicznej, wszystko to kolejna mistyfikacja. Nie ma Marsa, nie było lotów gwiezdnych czy stacji kosmicznych. Jesteśmy oszukiwani. Zauważcie, że wszystkie filmy są pokazywane wyłącznie z perspektywy pierwszej osoby, nigdy kamera nie ukazuje przestrzeni w 360 stopniach gdyż byłoby to niemożliwe i ukazało widzowi cały misternie przygotowany plan filmowy.
Nasz komórka jest stosunkowo młoda. Zostaliśmy w niej zasiedleni stosunkowo niedawno, ponoć 200 czy 300 lat temu. Można odszukać dawne zdjęcia miast gdzie brakuje ludności, poza tym wszystko wygląda jak dziś. Niemożliwością jest by do zdjęcia oczyszczono plan z ludzi na przestrzeni setek kilometrów miejskich. Dowodów jest wiele, wystarczy chcieć je ujrzeć. Tylko po co gdy to zakłóci nasz spokój wewnętrzny oraz wyobrażenie o otaczającym nas świecie. Łatwiej przecież żyć jak bezmózga mrówka robiąc tylko to co do nas należy i nie myśląc przy tym zbyt wiele.
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

pingui pisze: sob maja 20, 2023 3:12 pm
Oczywiście że jest płaska w pewnych kręgach jest to wiadome nie od dziś. Dlatego przykładnie spalono Kopernika za głoszenie jakoby prawdy. Kolejna ogromna mistyfikacja. Ludzie mają żyć zapierdalać i szybko zdychać, a nie główkować skąd są i dokąd zmierzają albo kim są i jaka jest przestrzeń na której żyją, płaska czy kulista.

Ziemia jaką znamy nie istnieje, jest tylko jedną z miliardów komórek położonych w innych komórkach. Granice naszej komórki są pilnie strzeżone przez straże do tego obligowane. Dawniej nazywano ich gigantami. Inne komórki zamieszkują inne stworzenia na bardzo różnych poziomach rozwoju oraz panuje tam odmienny klimat.
Nie ma bieguna północnego, tam jest olbrzymi mur za którym jest zupełnie inny świat i nadal żyją dinozaury. Były dawniej organizowane ekspedycje, jeszcze przed drugą wojną, są zachowane zdjęcia z tych wypraw oraz nagrania. Wszystko to jednak jest skrzętnie ukrywane przed opinią społeczną, choć w dobie internetu sporo rzeczy wypłynęło i krąży w sieci. Jest to jednak nadal wiedza tajemna i nazywane teoriami spiskowymi.
Dalej leży Australia i kolejny mur, a dokładnie olbrzymi teren ogrodzony drutem kolczastym gdzie nikt nie ma wstępu. Pilnuje go wojsko, a każda próba przekroczenia czy nawet zbliżenia się kończy się śmiercią delikwenta.
Nie ma żadnego kosmosu, żadnych planet czy przestrzeni kosmicznej, wszystko to kolejna mistyfikacja. Nie ma Marsa, nie było lotów gwiezdnych czy stacji kosmicznych. Jesteśmy oszukiwani. Zauważcie, że wszystkie filmy są pokazywane wyłącznie z perspektywy pierwszej osoby, nigdy kamera nie ukazuje przestrzeni w 360 stopniach gdyż byłoby to niemożliwe i ukazało widzowi cały misternie przygotowany plan filmowy.
Nasz komórka jest stosunkowo młoda. Zostaliśmy w niej zasiedleni stosunkowo niedawno, ponoć 200 czy 300 lat temu. Można odszukać dawne zdjęcia miast gdzie brakuje ludności, poza tym wszystko wygląda jak dziś. Niemożliwością jest by do zdjęcia oczyszczono plan z ludzi na przestrzeni setek kilometrów miejskich. Dowodów jest wiele, wystarczy chcieć je ujrzeć. Tylko po co gdy to zakłóci nasz spokój wewnętrzny oraz wyobrażenie o otaczającym nas świecie. Łatwiej przecież żyć jak bezmózga mrówka robiąc tylko to co do nas należy i nie myśląc przy tym zbyt wiele.
Tak to prawda ale chciałbym powiedzieć że rozumie cię i twoje problemy. Masz dużo wiedzy z takich relacji puki co znaczy twoje umiejętności. Może kiedyś się zbadam i nie mam pojęcia dlaczego. Jestem bardzo zadowolony z siebie i swoich bliskich.
tensor

Jestem bardzo zadowolony z siebie i swoich bliskich.
Tak trzymać. :|
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

tensor pisze: sob maja 20, 2023 4:23 pm
Lubisz być w ciąży i karmienic piersią? To temat tabu czy modny wygląd skóry ekologicznej. Najnowsze wpisy na rzecz ochrony zdrowia psychicznego nie ma gdzie ukrywać swój związek.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

pingui pisze: sob maja 20, 2023 3:12 pm

Amannn, wróć na Ziemię, człowieku.
:laughing-rolling:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

tensor pisze: sob maja 20, 2023 4:23 pm
Zeby to jeszcze prawda była ;).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”