Czy telepatia istnieje wedlug was ? czy to tylko objawy chorobe

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Czy telepatia istnieje wedlug was ? czy to tylko objawy chorobe

Post autor: amigo »

Nie ma co się kłócić czy jest Bóg czy nie.

Jak dla mnie telepatia, ma dużo z psychozy.
Jest to dziwne i psychotyczne.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

tak, jest dziwne, nie pamiętam tak na poczekaniu, ale proroków i schizofreników jest jakieś 3 % populacji. Lekarz mi powiedział że to i tak dużo i że w każdej społeczności są, Ja wiem, troszkę przesadzam jeśli chodzi o wiarę w nas, ale ja jestem optymistką.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Jaskolka pisze: ndz kwie 10, 2022 7:13 pm tak, jest dziwne, nie pamiętam tak na poczekaniu, ale proroków i schizofreników jest jakieś 3 % populacji. Lekarz mi powiedział że to i tak dużo i że w każdej społeczności są, Ja wiem, troszkę przesadzam jeśli chodzi o wiarę w nas, ale ja jestem optymistką.
Lekarz ci powiedział, że proroków i schizofreników jest jakieś 3 procent populacji. Brawo !!! :mrgreen: No przecież nie 4 procent, nie 2 procent i nawet nie 3 i pół procent, ale dokładnie 3.
Już sama wiara w takie coś nie przybliży cię do odkrycia prawdy, czy zdobycia wartościowych faktów !!!
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: wt kwie 12, 2022 9:41 am
Jaskolka pisze: ndz kwie 10, 2022 7:13 pm tak, jest dziwne, nie pamiętam tak na poczekaniu, ale proroków i schizofreników jest jakieś 3 % populacji. Lekarz mi powiedział że to i tak dużo i że w każdej społeczności są, Ja wiem, troszkę przesadzam jeśli chodzi o wiarę w nas, ale ja jestem optymistką.
Lekarz ci powiedział, że proroków i schizofreników jest jakieś 3 procent populacji. Brawo !!! :mrgreen: No przecież nie 4 procent, nie 2 procent i nawet nie 3 i pół procent, ale dokładnie 3.
Już sama wiara w takie coś nie przybliży cię do odkrycia prawdy, czy zdobycia wartościowych faktów !!!
AcidHouse tam napisałam ,,jakieś'' Co wiesz oznacza.
A co , jak myślisz przybliży mnie o]do odkrycia prawdy ? Pytam całkiem poważnie i z powagą czekam na Twoją odpowiedź. Jestem otwarta na wszystkie sugestie. Może jesteś tej prawdy bliżej niż ja.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: wt kwie 12, 2022 9:41 am nie przybliży cię do odkrycia prawdy, czy zdobycia wartościowych faktów !!!
nie odpowiadasz, długo myślisz, dla mnie to znaczy że ,, sam nie wiesz gdzie leży Prawda'' A ja Ci powiem że zanim prawda założy buty , kłamstwo obiegnie świat.
Fakt, przyznaję, że jestem słabsza z rozumowego pojmowania Prawdy, za to pojmuję ją sercem i w tym staram się dotrzeć do innych serc.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Nie mam zwyczajnie ochoty tobie odpowiadać, ze względu na to, że jest wiele prawd i nie ma jedynie słusznej prawdy. Dla Anki prawdą jest, że istnieje spisek polskiego rządu
z psychiatrami, a dla Zenka może być coś zupełnie innego, bardziej strawnego dla niejednego psychiatry.
Czy ja w poprzednim poście napisałem, że ja jako Acid House znam twoją prawdę ? NIE.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

OCZYWIŚCIE, że nie istnieje. Gdyby istniała, to w ogóle zbędny byłby fakt rozmawiania, nie istniałyby debaty, kłótnie polityków, nie istniałaby policja, wywiad, kontrwywiad... a w ogóle ludzie by się nawzajem pozabijali...
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Teraz jak jestem w remisji to uważam, że telepatia to nic więcej jak wytwór schizofrenii.
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

Schizofrenik jest zawsze że schizofreniczką! Schizofreniczka oraz schizofrenik tylko się razem ze sobą dogadają oraz nadają na tych samych falach! Chemia miłości zwana miłość to się nazywa! Live nie ma barier kulturowych, prawnych, państwowych, unijnych, ani narodowościowych! Po to sobie schizofrenik sławę nabija by kobiety w sobie rozkochiwać! Jeśli kobieta się w mężczyżnie zakocha to schizofrenik ma u niej seks za darmo cały czas! Sex!
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Januszek już nie jest tylko na zasiłku :icon-mrgreen:

Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!

Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA :angelic-green:
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
szukampomocy
zarejestrowany użytkownik
Status: licealistka

Post autor: szukampomocy »

według mnie istnieje i w to wierzę próbuję przekazywać poprzez telepatię wiadomości z mojej głowy do osób które są dla mnie ważne zawsze bardzo się staram przekazać jakąś wiadomość nawet mało ważną poprzez tę umiejętność dążę do tego nawet jak boli mnie głowa i mam mroczki przed oczami bo chce żeby ktoś usłyszał w swojej głowie bardzo głośno wyraźnie informacje
ODPOWIEDZ

Wróć do „zaburzenia schizotypowe”