[youtube]KgG7pbzVlII[/youtube]
Moderator: moderatorzy
Nie widzę tam napisu "KOD". Kim są ci ludzie? Bo to, że nie lubią ONR (w czym się z nimi solidaryzuję), to widzę.arq pisze:Poziom szKODników powinien poruszyć wrażliwość Moi i jestem ciekaw usprawiedliwienia nieprzyzwoitego baneru jakiego użyli.
Nie odpowiedziałaś , Moi ! Uważam Cię za rzetelną osobę, piszesz o uprzedzeniach rasowych, etc. A co sądzisz o zdaniu:zbyszek pisze:... jedno zdanie i przestaniesz chodzić na demonstracje KOD-u ! Czy chciałabyś je usłyszeć .... ?
Kod: Zaznacz cały
Nie należy inspirować nikogo do nienawiści.
Autor to Szymon Pietrasiewicz jest kierownikiem Pracowni Sztuki Zaangażowanej Społecznie „Rewiry” w Centrum Kultury w Lublinie.moi pisze:Kim są ci ludzie? Bo to, że nie lubią ONR (w czym się z nimi solidaryzuję), to widzę.
I wszystko w tym temacie.To była moja prywatna akcja - zapewnia [Pietrasiewicz]
to nie jest nazista to zwykły narodowiec-prostak:Ppogrzebany żywcem pisze:Wklejanie filmików do wypowiedzi tego nazisty Kowalskiego podpada według mnie pod propagowanie nazizmu.
Od jakotako to Ty się odp.moi pisze:/.../Czy Tobie jest po drodze z Jakotako, wklejającym zdjęcia i filmy zoofilskie na forum?
/.../
Żeby ustawić się i załapać się na kawior, to trzeba wykazać się choć minimalną inteligencją.unipan pisze:Az pachnie kawiorem
lub to robi dla kasy ja tak to obstawiam, nie sadze zeby byl ktos tak glupiunreal pisze:Żeby ustawić się i załapać się na kawior, to trzeba wykazać się choć minimalną inteligencją.unipan pisze:Az pachnie kawiorem
Natomiast niepełnosprytni robią za pożytecznych idiotów.