Wybory Mistera forum 2014/2015
Moderator: moderatorzy
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: Wybory Mistera forum 2014/2015
oh oh dziekuje brawa dla mnie 

Zrób ankietę, kto głosował 
PS
jestem jedną z tej 30tki, głosowałam

PS
jestem jedną z tej 30tki, głosowałam
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
To śmiała hipoteza, że z osób, które zagłosowały ileś tam odchodzi i nie oparta na żadnych przesłankachEden pisze:Że tak sobie nieoczekiwanie skomentuję:Śmiała hipoteza - ale po ilości głosujących oceniłem ilość ludzi na forum.
- w obu ankietach, miss i mister, jest po 36 głosujących,
- co oznacza, że to forum EVOT, nie licząc Edena, czyta 35 osób, 35-ciu ludzi (5 osób zapowiedziało odejście, no to EVOT jakby liczy dzisiaj 30-ci osób).
LOL - EVOT streściłem do 30 osób - a teraz bym poprosił o listę nicków osób, które zagłosowały - to są dla mnie osoby, które naprawdę na to forum wchodzą i je czytają. (A Eden, Iskrzak, Radek, Joanna i inni, bredzą, że tu nie piszą, tylko Zbyszek odmawia skasowania konta)
Ja się zastanawiałem - 400 zaufanych - ale ilu nas tutaj naprawdę wchodzi na ten EVOT. Bo znam takich zaufanych - na forum zapraszają na GG, a na GG piszą, że on tego forum nie czyta, bo mu się nie chce, ale zaufanym jest.

Co jeszcze - ankieta była za krótka, na pewno nie wszyscy zagłosowali. Poza tym była ograniczona - niektórzy nei mogli znaleźć swoich typów. No i niektórzy (tak jak Mei) z różnych względów nie zagłosowali.
Tak więc, Twoje obliczenia Eden sa o kant biodra

Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
I to jest na pewno duży plus. Warto coś w życiu robić: uprawiać sport, mieć jakieś hobby, pasję, rozwijać się. I Maniek to robi. Nawet motywuje innych do uprawiania sportów. Chwała mu za to 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
ej, a dlaczego nie ma Tupa? zgłaszam Tupa, helloł
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
zgadza sie! ktos sie boi silnej konkurencji chybamoi pisze: No nic, to ma byc przecież tylko zabawaChociaż martwi mnie brak ważnych uczestników
![]()

Я завжди хочу бути поряд з тобою
Zawsze możecie zrobić kolejną ankietę. Tu nikt się nie boi konkurencji tylko chodzi o braki techniczne tworzenia ankiet na forum. Można maksymalnie wskazać 16 pozycji. Poza tym maniek jest z ankiety bezkonkurencyjny z tego co widać
Wygrał i nagroda czeka na niego w Stolicy. Ciekawy jestem jaką Anton nagrodę przewidział dla miski?

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- moi
- moderator
- Kontakt:
Uważam, że skoro już dostał jakąś nagrodę, to powinien ją otrzymać pocztą. Inaczej, to byłoby, moim zdaniem, trochę nieładnie.Ralf pisze: Wygrał i nagroda czeka na niego w Stolicy.
A poza tym, skąd wiadomo, czy wygrał, skoro jest otwarta druga ankieta i w niej ktoś może zgarnąć więcej punktów?
Pozdrawiam.m.
moi nagrodą nie jest fizyczna rzecz, tylko niematerialna. Poczta odpada. Ehhhh..... moi czasami mnie denerwuje. 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
- moi
- moderator
- Kontakt:
To nie głosuj na mnie
A tak nawiasem mówiąc: skąd mogłam wiedzieć, jaka jest nagroda? Pisałeś tylko o odbiorze w Warszawie, na miejscu i to wydało mi się niestosowne.
Jeśli to nieporozumienie, to przykro mi, że do niego doszło. Nie było to moim zamiarem.
Pozdrawiam.m.

A tak nawiasem mówiąc: skąd mogłam wiedzieć, jaka jest nagroda? Pisałeś tylko o odbiorze w Warszawie, na miejscu i to wydało mi się niestosowne.
Jeśli to nieporozumienie, to przykro mi, że do niego doszło. Nie było to moim zamiarem.
Pozdrawiam.m.
Całus od RalfaRalf pisze:moi nagrodą nie jest fizyczna rzecz, tylko niematerialna.

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Z języczkiem!Petruccio pisze:Całus od RalfaRalf pisze:moi nagrodą nie jest fizyczna rzecz, tylko niematerialna..

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
To nie lepiej puścić ją w eter?Ralf pisze:moi nagrodą nie jest fizyczna rzecz, tylko niematerialna.
nic
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Eter jest zakazany od wielu lat, to narkotyk, poza tym powodowal zawaly serca!
Jeszcze Witkacy lubial się nim odurzać.
Jeszcze Witkacy lubial się nim odurzać.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
To była propozycja dla Ralfa.Petruccio pisze:A co ty chcesz puszczać?
nic