Powiedzcie mi jak bezpiecznie odstawic leki
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: Powiedzcie mi jak bezpiecznie odstawic leki
Taaa, a potem karoca, do Kobierzyna bo tam czeka na oddziale zamkniętym pierzyna
Wróciłem póki co do dawki 200 mg bo pojawiły się pewne objawy co nie znaczy że jeszcze nie spróbuję odstawić leków.
- savior
- bywalec
te "leki" robią z człowieka kalekę; nie da się na nich normalnie żyć, nie dziwię się że je chcesz odstawić; jednak będzie Ci bardzo trudno kiedy odstawisz bez likwidacji przyczyny. Katolicy wszystko negują i przez to wiele tracą.
- savior
- bywalec
Jeden użytkownik, chwalił się jaką on to ma wiedzę medyczną. Ja od 10 letniego brania tego świństwa mam powiększoną wątrobę. Chyba nie wzięło się to z księżyca. gdybym brał do końca życia wysiadłoby mi wszystko: wątroba, nerki, serce itd. Nie wiem czy 50tki bym dożył. Na szczęście jestem na dobrej drodze. Moja terapeutka zaleciła mi właśnie ostropest plamisty na wątrobę. Musze sobie tylko wykupić. najlepiej mielony. Póki co 200 mg solianu.
Odstawiłem Depakinę bez wiedzy lekarza, który nie chciał mi jej zmienić na Lamitrin.
Włosy zaczęły mi szybko wypadać i do następnej wizyty bym wyłysiał całkiem.
Poza tym odkryłem że w Depakine Chronosphere jest żelatyna, a jestem wegetarianinem.
Żelatyna jest w otoczce.
Włosy zaczęły mi szybko wypadać i do następnej wizyty bym wyłysiał całkiem.
Poza tym odkryłem że w Depakine Chronosphere jest żelatyna, a jestem wegetarianinem.
Żelatyna jest w otoczce.
Ciekawe, czy koszerny Żyd dostałby dyspensę od swojego rabina na tę żelatynę.Orzeł pisze:Poza tym odkryłem że w Depakine Chronosphere jest żelatyna, a jestem wegetarianinem. Żelatyna jest w otoczce.
Lekarz wie że nie jem mięsa, a jednak mnie nie poinformował o tym, stracił przez to moje zaufanie do niego.
Na pewno można sobie odtruć wątrobę ostropestem plamistym . To powszechne zioło i nie ma po co się sprzeczaćJoanna_s pisze: ↑pt lut 21, 2014 5:44 pmNa temat neuroleptyków i ich odstawiania czytałam dużo, w tym sporo artykułów napisanych przez naukowców. ŻADEN nie pisał, że trzeba sobie na własną rękę "odtruwać wątrobę" ziołami. Nie napisałeś, jak się nazywa ów "profesor dr hab. n. medycznych". Najpierw podaj nazwisko autora, rok wydania książki i wydawnictwo, i zacytuj fragment, w którym ów profesor pisze, że po odstawieniu neuroleptyków trzeba sobie samemu "odtruć wątrobę" jakimiś ziołami, a potem zarzucaj innym brak wiedzy medycznej. Mam jej z pewnością więcej od Ciebie.44 pisze: To jeszcze mało czytałaś. Jakbyś miała wiedzę medyczną to byś wiedziała, że leki są metabolizowanie w wątrobie i niestety bardzo obciążają wątrobę. A właściwie to ją zatruwają. Zwłaszcza po wieloletnim zażywaniu leków. Dlatego trzeba ją odtruć i zregenerować. Polecam książkę, której autorem jest m.in. profesor dr hab. n. medycznych "Zioła z apteki natury". Jak się nie znasz na ziołach, to się nie wypowiadaj na ten temat.