Ale zobacz na drugą stronę medalu - przynajmniej jesteś z ludźmi, którzy cię naprawdę cenią.cezary123 pisze:Za dużo razy dostawałem niewinnie uprzedzeniami.
Jak wyglada wasza wymarzona przyszlosc ?
Moderator: moderatorzy
Re: Jak wyglada wasza wymarzona przyszlosc ?

D
Ostatnio zmieniony pn gru 16, 2013 5:36 pm przez WTC, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy w Warszawie jest to możliwe? W ogóle w Polsce?
to tylko marzenia o przyszlosci, pewnie duzo jest niemozliwych 

Moje marzenie to pomagać innym. Lubię, jak się ludzie uśmiechają.

- Catastrophique
- bywalec
O. +1.Petruccio Petrolini pisze:Moje marzenie to pomagać innym. Lubię, jak się ludzie uśmiechają.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Ja bym chciała pomagać zwierzętom.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
- Catastrophique
- bywalec
Że się z tym zgadzam, popieram, podpisuję pod tym itpPetruccio Petrolini pisze: O co w tym chodzi?

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Nie. To forum nie ma opcji plusowania wypowiedzi jak niektóre, więc napisałem po prostu +1
.

Tik tak tik tak

-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Już pomagacie innym - pisząc tu.Catastrophique pisze:O. +1.Petruccio Petrolini pisze:Moje marzenie to pomagać innym. Lubię, jak się ludzie uśmiechają.

Dziwne, jeśli nikt was jeszcze o tym nie poinformował, lecz nie radzę doszukiwania się w tym poście 'ataku'. ;]
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Miasta zostają przeniesione na wodę, tak że na lądzie zostają tylko 1ha działki uprawiane przez zwykłych ludzi. Energia zimnej fuzji napędza miasta.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ja napiszę przyziemnie bo o pieniądzach.
Nie mam pragnień aby było ich nie wiadomo ile ale chciałabym aby wystarczały od pierwszego do pierwszego, aby konieczność odwiedzenia dentysty nie rujnowała budżetu na kolejne pół roku. Aby czasem można było wyjechać, kupić książkę, iść do kina.
Może to materialistyczne podejście, idealiści pewnie mnie przeklną i nazwą małostkową. A ja mam zwyczajnie dość kombinowania jak zorganizować życie za dzienną stawkę 7zł, mam dość ciągłego nerwowego liczenia - czy wystarczy.
W mojej wymarzonej przyszłości chcę się czuć bezpiecznie pod względem ekonomicznym.
Nie mam pragnień aby było ich nie wiadomo ile ale chciałabym aby wystarczały od pierwszego do pierwszego, aby konieczność odwiedzenia dentysty nie rujnowała budżetu na kolejne pół roku. Aby czasem można było wyjechać, kupić książkę, iść do kina.
Może to materialistyczne podejście, idealiści pewnie mnie przeklną i nazwą małostkową. A ja mam zwyczajnie dość kombinowania jak zorganizować życie za dzienną stawkę 7zł, mam dość ciągłego nerwowego liczenia - czy wystarczy.
W mojej wymarzonej przyszłości chcę się czuć bezpiecznie pod względem ekonomicznym.
To nie jest wg mnie materializm, jeżeli chcesz pieniędzy tylko na rzeczy, które chcesz.

Zgadzam się w stu procentach. A ewentualni idealiści niech spróbują pożyć za kilka złotych dziennie, to się im pogląd radykalnie zmieni.Gehenna pisze:ja napiszę przyziemnie bo o pieniądzach.
Moja wymarzona przyszłość to taka, w której nie będę marzył o tym, żeby mieć więcej pieniędzy.
To takie przyziemnie
Niepotrzebna strata czasu. A tyle piękniejszych niematerialistycznych marzeń stoi w kolejce. Ciekawe na jakim etapie zamożności tak przejdę wyżej.
To takie przyziemnie
Niepotrzebna strata czasu. A tyle piękniejszych niematerialistycznych marzeń stoi w kolejce. Ciekawe na jakim etapie zamożności tak przejdę wyżej.