KonFaBuLaCjaSchizo pisze:Inaczej nie wywyższałbyś się naprawdę nie będąc przynajmniej w połowie tak inteligentnym jak np. nasza polska uczona której tak bardzo zazdrościsz. Żałosne.

Moderator: moderatorzy
KonFaBuLaCjaSchizo pisze:Inaczej nie wywyższałbyś się naprawdę nie będąc przynajmniej w połowie tak inteligentnym jak np. nasza polska uczona której tak bardzo zazdrościsz. Żałosne.
No to poczekamy aż dorośniesz i wyzdrowiejeszfizia pisze:Mam 25lat i praktycznie nigdy nie mialam chlopaka.... Nie chce miec chlopaka schizofrenika... Wstydze sie okazywania uczuc przy rodzicach ... Wystarczy ze ja jestem chora...
"okrutny" żart cezarze! ("schiza" podobno jest nieuleczalna), ale może jakiś błędny rycerz na białym rumaku odbije ją z rąk potwooornej choroby i "uzdrowi" pocałunkiem.cezary123 pisze:No to poczekamy aż dorośniesz i wyzdrowiejesz![]()
mnie interesuje stwierdzenie "praktycznie nigdy". jest besęsu!fizia pisze:Mam 25lat i praktycznie nigdy nie mialam chlopaka...
narkotyk666 pisze:Miłości jeszcze nie przeżyłaś i tyle! Jakbyś zakochana była i Ciebie by ktoś kochał to by się wszystko potoczyło tak jak trzeba!