Usunięcie konta

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Re: Usunięcie konta

Post autor: koniczynka26 »

Ralf,sprawdziłam dokładnie i w tym temacie są wszystkie moje posty,które tu napisałam i nie zostały one skasowane.
Natomiast Docent-Eden,jak zwykle skasował swoje posty,ale to u niego jest normą,bo on prawie zawsze je kasuje,więc nie przejmuj się Ralfie,bo w tej kwestii myślę,że wszystko jest w porządku.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

ok, to mnie uspokoiłaś. Myślałem że coś niedobrego się tu dzieje i moderatorzy kasują posty na prawo i lewo.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
mateuzs
bywalec

z prochu powstałeś i w proch się obrócisz

Post autor: mateuzs »

z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

Zbyszek ja mam teraz ciężko usuń te konto jade na badanie przez dwóch biegłych sądowych psychiatrów bo sprawę mi kręcą usuń proszę cie .
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Necro, co na jedno do drugiego. Jeśli chcesz zawieszę Twoje konto, ok ?
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

ok
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

A o usunięciu z powodu zmiany uczuć jest trochę tu: viewtopic.php?f=7&t=23507&p=441592#p441592
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Zbyszku proszę o usunięcie mojego konta. Bycie na forum dyskusyjnym na którym nie ma z kim dyskutować nie ma sensu. A po odejściu Moi nie ma tu do kogo gęby otworzyć. Jak mam się przerzucać gównem z małpiszonami pokroju Mańka, czy próbować przemówić do obłąkańców pokroju Mati to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych. Z początku sądziłem, że znajdę tu coś co mi pomoże, potem że może komuś pomogę. Na jedno ani drugie nie ma szans. Większości z nich pomoże tylko lobotomia. Ujawnienie się przez umieszczenie zdjęcia było niepotrzebną demonstracją. Dalsze posiadanie konta na tym forum może mi zwyczajnie zaszkodzić. Nikt nie wie tu gdzie mieszkam o mojej chorobie i gdy zlikwiduje konto nikt się nie dowie. Zachowuję się jak normalny i tak chcę być dalej postrzegany. Tu już wszystko co chciałem powiedzieć powiedziałem.

Żegnam.
Prawie Zle
bywalec

Post autor: Prawie Zle »

pogrzebany żywcem pisze:to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych.
Pogrzebany, to forum absorbuje cie tak bardzo, że musisz z niego rezygnować żeby robić te rzeczy?
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

pogrzebany żywcem pisze:... proszę o usunięcie mojego konta. Bycie na forum dyskusyjnym na którym nie ma z kim dyskutować nie ma sensu.....
Przecież z aktywnego konta nie wynika przymus dyskutowania z kimkolwiek !
pogrzebany żywcem
bywalec

Ale jest tu ślad mojej obecności, który zniknie wraz z kontem. Nie zaglądałem tu ponad miesiąc a okazało się że ktoś cytował moje wypowiedzi i je komentował a moje milczenie odbierał jako triumf. Jedyny sposób by to powstrzymać to kasacja konta.
pogrzebany żywcem
bywalec

Prawie Zle pisze:
pogrzebany żywcem pisze:to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych.
Pogrzebany, to forum absorbuje cie tak bardzo, że musisz z niego rezygnować żeby robić te rzeczy?
Absorbuje was a mając pod ręką moje wypowiedzi a teraz zdjęcie macie o wiele większe możliwości by mi tu podsrywać i dorabiać gębę gdy ją ŻYJĘ.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Czlowiek nie ma nic lepszego do roboty...
iwo
bywalec

Post autor: iwo »

a co za problem zebys usunał swoje zdjęcie
nie musisz go mieć.
ja nie widze gdzie ktos cie cytuje. tu jest za duzo osób i nie da sie wyapać nowych postów. przynajmniej ja nie umiem.
gubie sie kompletnie.
i np. zupełnie nie wiem co pisałeś. większosc nowych uzytkownikow tez pewnie tak ma
pogrzebany żywcem
bywalec

Sęk w tym że niektórzy z was nie mają nic lepszego do roboty.
pogrzebany żywcem
bywalec

iwo pisze:a co za problem zebys usunał swoje zdjęcie
nie musisz go mieć.
ja nie widze gdzie ktos cie cytuje. tu jest za duzo osób i nie da sie wyapać nowych postów. przynajmniej ja nie umiem.
gubie sie kompletnie.
i np. zupełnie nie wiem co pisałeś. większosc nowych uzytkownikow tez pewnie tak ma
Niektórzy są tu dłużej niż ty a ja mimo że w ilości postów jestem daleko z tyłu w rankingu aktywności byłem na tyle charakterystyczny że dorobiłem się kilku wielbicieli.

Usunąć konto a nie dopytywać się na co i po co. Nie jestem rośliną której coś się przywidziało. To przemyślana i racjonalna decyzja.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Po prostu daj sobie spokój z forum, rób swoje.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Prawie Zle
bywalec

Post autor: Prawie Zle »

Też zauważyłem że poziom wypowiedzi na forum spadł. mi to forum jednak pomagało w tym sensie, że jak się gorzej czułem to pisałem tylko tutaj.
Jak dostałem bana to zacząłem pisać po innych - czego trochę żałuję.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
pogrzebany żywcem
bywalec

Rozumiem że "idź się wypchaj lamusie i rób co chcesz" to ostateczna odpowiedź administracji tego forum? Innym użytkownikom można po trzy razy kasować konta i wystarczy do tego argument "ja kcem źle się czuję" a najnormarlniejszej osobie, która podaje kilka racjonalnych argumentów się odmawia "bo nie".

Dobra wynoszę się. Nie będę wygłupiał się jak Eden i kasował postów ale zdjęcie usunę. Któryś z moich sąsiadów jeszcze przypadkiem by tu zajrzał. Nie potrzebne mi to.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Nie mam uprawnień do usuwania kont, to chyba tyko zbyszek może. Poza tym, źle mnie zrozumiałeś, nie było w mojej wypowiedzi złośliwości.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”