jak kocha schizofrenik?

Moderator: moderatorzy

tricky
zaufany użytkownik

Re: jak kocha schizofrenik?

Post autor: tricky »

Kiedyś byłem w punkcie obsługi Play. Facet siedzi przed komputerem a tam szefowa stoi i mu nawija jakieś głupoty. Patrzę na niego, a on aż zielony ze złości. Tak się nadął, że myślałem, że zaraz wybuchnie. Ale w końcu to szefowa, więc musiał znosić te tortury. Najgorzej jak facet ma szefową a nie szefa. Chłop z chłopem zawsze się dogada.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

tricky pisze: pn lut 24, 2020 9:43 pm Facet siedzi przed komputerem a tam szefowa stoi i mu nawija jakieś głupoty. Patrzę na niego, a on aż zielony ze złości. Tak się nadął, że myślałem, że zaraz wybuchnie. Ale w końcu to szefowa, więc musiał znosić te tortury.
Ja bym tak sobie nie pozwolił. Jak bym trzasnął drzwiami, to by baba siadła na ... :mrgreen:
Szkoda marnować życie na takie rzeczy, żadne pieniądze nie wynagrodzą.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

cezary123 pisze: pn lut 24, 2020 10:37 pm
tricky pisze: pn lut 24, 2020 9:43 pm Facet siedzi przed komputerem a tam szefowa stoi i mu nawija jakieś głupoty. Patrzę na niego, a on aż zielony ze złości. Tak się nadął, że myślałem, że zaraz wybuchnie. Ale w końcu to szefowa, więc musiał znosić te tortury.
Ja bym tak sobie nie pozwolił. Jak bym trzasnął drzwiami, to by baba siadła na ... :mrgreen:
Szkoda marnować życie na takie rzeczy, żadne pieniądze nie wynagrodzą.
Jeśli komuś zależy na pracy, raczej nie trzaśnie drzwiami. Praca niekoniecznie musi być marnowaniem życia, wręcz przeciwnie.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: wt lut 25, 2020 6:41 am Jeśli komuś zależy na pracy, raczej nie trzaśnie drzwiami
To pójdzie sobie szukać lepszej. Niewolnictwo jest w obecnych czasach zakazane a nikt nie będzie się obżerał z przełożonymi ani nic im udowadniał.
Tym wszystkim rządzą podobne reguły jak poszukiwaniem związku czy małżeństwa. Nikt nie wżera się na siłę w relację dla zysku, chyba że ludzie warci siebie. (którym zależy na majątku czy czymś podobnym). Ile jest niedobranych związków i ile niedobranych relacji zawodowych.
Najciekawsze jest jednak to, że wcale nie trzeba się tak męczyć. Jak coś nie pasuje, to nie pasuje. Idzie się gdzie indziej i dziwnym trafem znajduje życzliwe środowisko. Najgorzej byłoby rozjątrzać sprawę w obecnym miejscu do czerwoności, bo i tak będzie sama nienawiść.
Później ludzie padają jak muchy w wieku 40 lat na zawał, wrzody, nowotwory i udary. Albo chorują psychicznie.

Nie lepiej być tam, gdzie nie trzeba się obżerać a panuje atmosfera życzliwości?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Pewnie, że lepiej, ale wielu tkwi w nieprzyjaznych dla siebie miejscach. Pracy i związkach. Myślą, że są na to skazani, obawiają się zmian, myślą, że nie mają alternatywy bądź na nią nie zasługują. Niestety.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

No ja znam osobe ktora tkwi w toksycznym zwiazku, ale juz sa malzenstem maja dzieci, maż straszy ze jak sie rozstana to sobie cos zrobi i kobieta sie meczy ale zyja. Ja jestem sam i czy co jest mi lepiej, wcale nie zyje z dnia na dzien, nie mam zadnych radosci w zyciu wszystko jest takie szare rozmawiam tylko z rodzina, siedze w pokiku wpatruje sie w ten glupi komputer i tak sie toczy moj marny zywot.
cezary123
zaufany użytkownik

AdamSchibi pisze: czw lut 27, 2020 7:20 pm maż straszy ze jak sie rozstana to sobie cos zrobi
Jak go z tego wyleczyć?
Sam powinien ją kopnąć w ...
Może powinno się edukować odpowiednio młodzież, żeby samcy nie klękali przed samicami.
Wychowanie do życia w rodzinie albo coś takiego.
Ale nic nie zastąpi doświadczenia. Powinien za młodu zakochać się prawdziwie i wtedy by otrzymał szczepionkę na całe życie, jeżeli by trafił na taką, która nie szuka miłości, tylko szuka jelenia.
Zresztą dziewczyny powinny przejść to samo, to by wiedziały przed kim nogi rozkładać a przed kim nie.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

tutaj juz sytacja przed slubem byla nieciekawa, ale naobiecywal dziewczynie gruszki na wierzbie i tak to wlasnie sie skonczylo.
Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

Post autor: imon »

jak byłem młody to kobiety zawsze mnie paraliżowały... nie byłem w stanie z kobietą normalnie porozmawiać... tak bardzo chciałem dobrze wypaść ze aż nic mi do głowy nie przychodziło.... nie potrafiłem być np taki jak przy kolegach..... czasami sobie myślę, ze po prostu kobiety wytwarzają jakąś aurę która wpływa na umysł
pierwsze skojarzenie jakie miałem co od zachowania to ze trzeba być nieziemsko grzecznym i uczynnym
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Kobiety lubia chlopakow z charakterem ja swoja byla jesli chodzi o sex to traktowalem jak dziwke i jej sie to podobalo, sprosne smsy, troche agresji i dziewczyna byla w niebowzieta, a tak ogolnie bylem potulny jak baranek, no ale najwidoczniej czegos zabraklo bo ozenila sie z innym i ma z nim dziecko.
cezary123
zaufany użytkownik

Tylko dlaczego mężczyźni mają dostosowywać się do kobiet i zaspokajać ich potrzeby a nie one potrzeby mężczyzn?
:mrgreen:
Jeżeli ja pragnę dobrej wróżki, która zachwyci się razem ze mną szumem fal albo górską polaną, to nie będę na siłę szukał takiej, która wyciągnie mnie na mecz piłkarski, czy do seks shopu po jakieś fatałaszki na jej ....
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Jesli chodzi o sex kobieta to zaspokajalem swoje potrzeby, mialem niesamowita ochote na sex
tricky
zaufany użytkownik

Post autor: tricky »

cezary123 pisze: sob lut 29, 2020 6:30 pm Tylko dlaczego mężczyźni mają dostosowywać się do kobiet i zaspokajać ich potrzeby a nie one potrzeby mężczyzn?
:mrgreen:
W niektórych kulturach jest inaczej. Kobieta na górze i się męczy, a facet sobie leży. ;-)
cezary123
zaufany użytkownik

tricky pisze: sob lut 29, 2020 9:28 pm W niektórych kulturach jest inaczej. Kobieta na górze i się męczy, a facet sobie leży. ;-)
I słusznie.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Ja juz nie pamietam jaka pozycje lubilem najbardziej.
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Post autor: Jurian_69 »

ja od tylca ;d
F43.9 :geek:
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

A ja glaszcze pytnoga
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Post autor: Jurian_69 »

to nie jest sam hahhah ;d
F43.9 :geek:
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Choroba potrafi mocno zamieszać w sferze uczuciowej i leki też mogą powodować niektóre obojętność.
Arom
zaufany użytkownik

Post autor: Arom »

Wszystko jest kłamstwem, miłość, pod warstwą pudru, kryje podłą twarz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „mój partner jest chory”