jak kocha schizofrenik?
Moderator: moderatorzy
Re: jak kocha schizofrenik?
Nigdy nie korzystalem z uslug prostytutek, ale ostatnio sie zastanawiam czy nie skorzystac. Ktos ma jakies doswiadczenia?
Jeden platoniczny szczery uśmiech prawdziwej przyjaciółki więcej wart niż noc z prostytutką. Weźmie kasę i nasiusia później na klienta. Nie tędy droga
- smutna kobieta
- zaufany użytkownik
owszem, nie polecam, wiem, że to droga do zeszmacenia siebie i całkowitego zagubienia, szukaj miłości a nie żądzy u obcej kobiety, która robi to z każdymAdamSchibi pisze: ↑śr lut 19, 2020 11:54 am Nigdy nie korzystalem z uslug prostytutek, ale ostatnio sie zastanawiam czy nie skorzystac. Ktos ma jakies doswiadczenia?
zawsze jest ktoś kto Cię kocha, nawet możesz go nie znać...
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
@up to kobieta siebie szmaci jak sie prostytuuje, nie mezczyzna ktory korzysta z jej uslugi
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
za prostytutkę trzeba płacić a w pakiecie wirus
-
- zaufany użytkownik
@up za kolacje z kobieta albo randke tez sie placi a wirus tez moze byc znajac kondycje polskich kobiet
To nie zapłata i nie koszty a inwestycja. Później masz dwa majątki dla małżeństwa albo zarobki dwojga dla wspólnego domu. Tylko problem w tym, żeby nie stało się to interesem a relacją.
No i brać kobietę, która dokłada do związku a nie wyciąga.
Nie sądź to nie będziesz sądzony. Nigdy nie wiesz co kim kieruje, że tak postępuje, a nie inaczej. Skoro jest popyt na takie rzeczy to siłą rzeczy musi być podaż. Każdy po trochu sprzedaje się za pieniądze, z czegoś trzeba żyć. Jedni sprzedają swój czas, inni umysł, jeszcze inni ciało. Dla każdego co innego jest ważne. To ich wybór i ich grzechy.
-
- zaufany użytkownik
kobieta mniej zarabia a więcej wydaje w prawie kazdym malzenstwie
ja bym się nie przespał z kobietą nawet gdyby ktoś mi zapłacił... bez urazy dla kobiet... ale nie podoba mi się to, że poniekąd traci się znajomych gdy oni wstepują w związek małżeński... wtedy już kolegą nie jest ktoś bez obowiązków i są dwa różne światy... ja tam wolałbym tam być do dyspozycji kolegów i przyjaciół.... fakt fakt z nikim obecnie nie utrzymuje kontaktu... ale za to dużo rozmyślałam jakbym przeżyć chciał życie gdybym mógł go sobie teraz zaplanować od dzieciństwa do dorosłości... i tak jakoś najbardziej chyba brakuje mi wypadów z kumplami do baru na piwo... Gdybym przeżyć miał raz jeszcze od poczatku do konca życie to byłbym singlem który unika najmniejszych romansów
-
- zaufany użytkownik
@up kobiety pracuja mniej i wykonuja mniej platne zawody, przecietnie
To mają 500+ na pociechę.
Nie zgodzilbym sie ze kobiety zarabiaja mniej mam kilka bylych kolezanek ktore zarabiaja 2x srednia krajowa pracuja IT albo finansach, sa niezalezne finansowo, ale sa to panienki z wyzszej polki.
A w czym lepsze te siksy?
Dorwały się do stanowisk i tyle.
W sprawiedliwym pomiarze zdolności i wydajności byłyby przeciętne.
Dorwały się do stanowisk i tyle.
W sprawiedliwym pomiarze zdolności i wydajności byłyby przeciętne.
Jedna wczesniej robila hamburgery i dostala prace po znajomosci, a druga awansowala
-
- zaufany użytkownik
"Nie zgodzilbym sie ze kobiety zarabiaja mniej "
przecietna kobieta zarabia mniej niz przecietny mezczyzna
przecietna kobieta zarabia mniej niz przecietny mezczyzna
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Może jeszcze przeciętna kobieta zarabia mniej niż faceci, ale już coraz więcej niewiast zarabia więcej, i to czasami dużo więcej.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Ode mnie aktualnie zarabia wiecej kazda kobieta, bo ja nie pracuje i cos pracy znalesc nie moge, zauwazylem ze ciezko jest znalesc prace jak sie jest osoba bezrobotna, duzo latwiej jak sie pracuje.