Tak, ja już zagłosowałam i wszystkich do tego zachęcammariii pisze:I jak? Głosowaliście już?
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Tak, ja już zagłosowałam i wszystkich do tego zachęcammariii pisze:I jak? Głosowaliście już?
Raczej myślałem o czymś w rodzaju "mąż stanu".małomówiąca pisze:Celebryta!
Nie byłeś tu wcale w samotności ! Tak się złożyło, że zostałem wybrany przewodniczącym komisji wyborczej na warszawskiej Saskiej Kępie. Głosy liczyliśmy do 3-ciej nad ranem, później było spisywanie protokołów i przekazywanie wyników do urzędu. Wróciłem do domu o w pół do szóstej całkiem wykończony. A co ludzie dopisywali na kartkach ? "Wszystko to banda złodziei" itd. Ludzie darli też z wściekłości kartki na drobne strzępy, a naszym zadaniem było później dolicznie się z ilu kart pochodziły strzępy. W końcowym zestawieniu okazało się, że startujący z piątej pozycji listy PiSu Michał Dworczyk dostał zero głosów. A przecież tam musiał być także mój własny głos, który na niego oddałem. Dworczyk to autor Karty Polaka i za to dostał mój głos. Więc co począć ? - trzeba rozpakowywać i przeglądać jeszcze raz ponad 1700 kart. Lecz w końcu udało się. Dworczyk dostał jeden głos !dan pisze:Tak, oddałem swój głos na Króla Juliana!
Widziałaś dużo takich napisów ? Te o których pisze GW to trzy napisy bezpośrednio przed biurem wyborczym. Jeśli Wrocław został "zaszlachtowany" to mi przykro ale czy tak rzeczywiście było ?moi pisze:... zaszlachtował ...
Widziałam ich sporo. W drodze do szkoły mojego dziecka (ulica Kluczborska) są następne. W okolicach Rynku też. Podejrzewam, że w innych częściach Wrocławia także są, bo taki sposób agitacji sobie wymyślił sztab wyborczy Kornela Morawieckiego> Do tego mnóstwo vlepek, które trzeba będzie usunąć z tramwajów i autobusów. Młodzieżowo, ale po chuligańsku.Widziałaś dużo takich napisów ?
Owszem, GW często o nim pisała, także w dobrym kontekście:zbyszek pisze:Czy GW podała kiedykolwiek jakieś inne informacje na temat tego kandydata, na temat jego programu, jego wyobrażeń o polityce, lub tego czego dokonał, czy nie było kompletnie nic poza zarzutem o napisy ?