Jestem nowy,i pytam jakie są dobre leki na lęki?

Moderator: moderatorzy

niewazne
zaufany użytkownik

Re: Jestem nowy,i pytam jakie są dobre leki na lęki?

Post autor: niewazne »

ArnathenLekrant twoje wypowiedzi sa zalosne! Lepiej zeby ktos przezyl 50 lat biorac leki i w miare normalnie fukncjonowal niz zeby zabil sie z powodu urojen nie dozywszy trzydziestki.
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
Guzik
zaufany użytkownik

Post autor: Guzik »

Mnie się wydaje że mało kto bierze leki przez większość swojego życia, chyba w schizofrenii problemem jest to że osoby naprawdę chore często odstawiają leki bo myślą że już są zdrowe, że nic się nie stanie i jest nawrót, kolejna psychoza, i po raz kolejny leki i tak w koło póki osoba będzie miała jaszcze siły aby próbować jeszcze raz, póki ktoś będzie czuwał nad nią aby nie zrobiła sobie krzywdy. Myślę też że osoby które rozpoczęły leczenie lekami nowej generacji mają szanse być świadectwem tego że można brać leki i żyć normalnie z diagnozą schizofrenii. Jeśli ktoś mógł przeżyć 52 lata będąc leczonym jakimiś strasznymi lekami przez większość swojego życia z tuzinem skutków ubocznych, mając cukrzycę i nie pamiętam co jeszcze to i pewnie 70 lat przeżyć można, alkoholicy potrafią ale może to dowód że alkohol w niemałych ilościach nie szkodzi? (nie chcę porównywać schizofrenii do alkoholizmu!).
ArnathenLekrant
zbanowany
zbanowany

Post autor: ArnathenLekrant »

Nieważne,a ty jesteś"zaufanym użytkownikiem"miejsca prowadzone przez istnego ba.cy fan.atyka(bo antypsychiatrzy zawsze podają dowody na słuszność swoich poglądów,a t.en Bin Laden nie ma żadnych dowodów na słuszność swoich),wraz z pastu.chami którzy zaganiają was jak tę.pe ow.ce na zatrute toksynami pastwisko byście jak najprędzej pozd.ychali.Co jest żałośniejszego od tego?!Ja wiem że w bardzo wielu przypadkach te leki są niezbędne póki nie ma placówek Soterii(sprawdź"Projeky Soteria",co to było,i jak skończyło,bo od 85 do 90% zdrowych bez leków[chyba że początkowo naprawdę leki były konieczne]było sprzeczne z interesami psychiatrów i farmaceutyki).Lecz milczenie nie wygra nam żadnej Soterii,tylko nas wykańcza!Co do"rewelacji"leków nowej generacji,prawda jest taka że może nie uderzają tak w system nerwowy,ale za to szlag trafia metabolizm,i nie rzadko bywają gorsze od tych starych dla nie jednego pacjenta.Ach!I am the Black Laser,a wy tak mnie męczycie!
"Ze wszystkich płodów psychiatrii,tylko antypsychiatria jest karcona i gnębiona,bo jako jedyna nie kłamie o rodzinie."-własne
Basia
zaufany użytkownik

Post autor: Basia »

ArnathenLekrant pisze:.Ach!I am the Black Laser,a wy tak mnie męczycie!
Ja czegoś tutaj nie rozumiem, czy Ty, Skurscy i Dawid jesteście masochistami, skoro jest Wam na tym forum tak źle, to po co się męczycie? Jak nie podoba Ci się Zbyszek jako admin - co tutaj robisz? Znajdź sobie forum, gdzie nie będziesz musiał się denerwować.

Pozdrawiam
ArnathenLekrant
zbanowany
zbanowany

Basiu,my nawet byśmy nigdy w życiu nie usłyszeli słowa"antypsychiatria",gdybyśmy nie byli skrzywdzeni.Trauma po takim czymś jest pewnie gorsza niż po gwałcie,a skutki uszkodzonego mózgu często do końca życia.Ile razy trzeba powtarzać że jesteśmy niczym ofiary pedofilów,którzy tylko nie chcą by to samo spotkało innych.Weźcie zabijcie nas za to,jak słuchacze radia MaRyja rodzinę molestowanego ministranta bo śmią o tym powiedzieć!Skulscy,DawidWarsaw,i ja musimy się zabrać za haftowanie wam moherowych beretów!
"Ze wszystkich płodów psychiatrii,tylko antypsychiatria jest karcona i gnębiona,bo jako jedyna nie kłamie o rodzinie."-własne
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Prosba do moderatora o usuniecie watku lub zablokowanie/zbanowanie autora, jestem ciagle przez niego przesladowany i obrazany, to tylko jeden z licznych przykladow i z tego tematu:

Sam zobacz jak wpierw ten dosłowny deb.il Antoś P.(Beavis)łaził za moimi postami i nowymi tematami jak smród za gaciami,szpecąc wszystkie moje nowe tematy i zniechęcając innych do odpowiadania na nie(a były naprawdę dobre),

Chyba ze uzyskam zezwolenie na odpowiedzenie mu nalezycie wedle zaslug i mi rowniez nie beda usta przymykane, bo to przykre :(
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

ArnathenLekrant został ostrzeżony i zostanie zbanowany, jeśli jego obelgi powtórzą się. Proszę tylko o info na PM.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Podziwiam Cie Zbyszek za cierpliwosc i wyrozumialosc do tego osobnika, szczerze podziwiam!
______X
bywalec

Post autor: ______X »

.,.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:13 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
niewazne
zaufany użytkownik

ArnathenLekrant przestan obrazac Antona bo tylko pokazujesz jaki jestes malutki przy nim :lol:

Glos swoje teorie tam gdzie twoj kumpel Dawid, ktory juz sie przerzucil na inne fora, na ktorych tym razem przekonuje ludzi, ze byl 11 razy w szpitalu :lol: nam wciskal kit, ze byl 12- cos tu nie gra :lol: :lol:
ArnathenLekrant
zbanowany
zbanowany

Ale się was boję!No dawajcie,lobotomki!Jak już tyle kasy Zbychu za handlarzu żywym towarem dostaje(bo gdyby to nic nie kosztowało,DawidWarsaw,z którym nigdy nie wygraliście,więc też go za to zbanowano,już dawno miałby własną stronę i forum),niech się wykaże choć pozorną klasą!Zbychu,ty się boisz z domu wyjść.Nie fikaj mały.
ArnathenLekrant
zbanowany
zbanowany

Nieważne,co ty tutaj pier.dzielisz?!Weź się stuknij w swoją część zbiorowego móżdżku tej sekty.Ach..Szkoda słów.
ArnathenLekrant
zbanowany
zbanowany

A może chcecie się bić?Też gra!
niewazne
zaufany użytkownik

Ja w przeciwienstwie do ciebie mam sie w co stuknac :lol:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

ArnathenLekrant został zbanowany za obelżywe posty. Proszę innych użytkowników o nie branie udziału w eskalacji obelg.
Awatar użytkownika
savior
bywalec
Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł

Post autor: savior »

Co za ferment intelektualny :lol: nie wiele brakuje, aby poszły w ruch koktajle mołotowa
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Żadne leki nie są dobre na leki. Na lęki dobra jest psychoterapia. Wszystkie benzo uzależniają a nie benzo są za słabe.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Czasem antydepresyjne, przeciwpsychotyczne a innym razem benzodiazepiny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”