ja ogolnie dzisiaj po dlugim nocnym spacerze zadecydowalem , ze nie bede ludzi uswiadamial , bo po co jak w necie wszystko jest a i tak polowa mnie opluje
kto wie , chwala mu , a jak komus dobrze jest na lekach , to chwala mu takze , na sile nikogo nie uszczesliwisz , nawet ludzie ktorzy prosili o pomoc na forum , nie odpowiadali na moje pmy
wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi po wyzdrowieniu poprostu nie wraca juz na te forum , bo nie ma w tym celu
po 8 latach grania w gry mmo i siedzeniu na komunikatorach glosowych typu teamspeak calymi dniami i gadajac z ludzmi z calego swiata , majac swoja stala ekpie z ktora sie gra z polski , jestem w stanie jednoznacznie stwierdzic , ze zadnych wartosciowych znajomosci przez internet nie jest sie w stanie wypracowac , chocbys nie wiem jak bardzo sie staral , po drugiej stronie zawsze jest osoba , na ktorej kompletnie nie mozna polegac i ma cie w dupie , nawet jezeli zarzeka sie inaczej
a co dopiero takie forum , gdzie tylko sie pisze , nie ma komunikacji glosem
wiem ze z tego forum nic nie wyniose , a moj czas tutaj pojdzie w piach , anonimowe forum , z anonimowymi ludzmi , anonimowy internet
chcecie poznac kogos , na kim mozecie polegac , kto bedzie was szanowal i traktowal wporzo , niezaleznie czy macie dolek czy nie , i wspierze was w chwilach kryzysu ? wiem jedno internet to zle miejsce na takie poszukiwania
poznalem kilka osob i moja znajomosc z nimi siega juzk 5-7 lat , zadna z nich nie wyciagla do mnie pomocnej reki , gdy tego najbardziej potrzebowalem a niektorzy wykorzystywali mnie nawet , aby cos osiagnac w glupiej grze lub abym ja nie osiagnal
w glupiej grze
jezeli ktos to przeczyta i siaga po internet , tak jak ja siegalem , zeby miec do kogo gebe otworzyc ,to powiem ze szkoda czasu i nerwow
taki tip of the day na marginesie
pozdrowienia , nie wiem czy bede tu jeszcze wchodzil , juz na pewno nie po to , zeby pogadac o tym jak dzialaja neuroleptyki i uswiadamac ludzi , macie mozgi i internet , dzialajcie , prawda tam jest