Życzenia

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Re: Życzenia

Post autor: canngurro »

FreshEscape pisze: sob gru 23, 2023 11:48 am
Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 12:28 am O, no właśnie.
Zamiast "przetrwać" zacznijcie walczyć.
Z nim to by sie można pobawic jak cesarz rzymu.. Rzucic na arene, kazac walczyć z tygrysem. I kazac mu związać ręce i nogi. A jak zapyta, jak ma sie bronić. To powiedzieć, nie broń sie ! Atakuj !... ;)
Kurla kolejny majstersztyk genialne :lol: Jak zaczalem czytac to mialem wrazenie ze wiem co napiszesz, a tu totalne zaskoczenie, dobre :lol:
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

Kochani,

Życzę Wam Wesołych Świąt, aby te święta były szczęśliwe i radosne.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Co z tego, Cangurro, ze Cie życie doświadczylo skoro nie wyciągnąłeś z tego właściwej lekcji? Bo to co robisz, mowisz, reprezentujesz soba swiadczy o braku jakiegokolwiek rozsadku i logiki i bardzo słabym charakterze.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 7:21 pm Co z tego, Cangurro, ze Cie życie doświadczylo skoro nie wyciągnąłeś z tego właściwej lekcji? Bo to co robisz, mowisz, reprezentujesz soba swiadczy o braku jakiegokolwiek rozsadku i logiki i bardzo słabym charakterze.
A co o tobie świadczy jak codziennie wchodzisz na forum tylko po to żeby krytykować ? Jak taka zrzędliwa i wredna teściowa z kawałów.Zajmij się swoim życiem i nie wylewaj swojej frustracji tutaj bo już się chce wymiotować jak czyta się twoje wypociny.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Ważniejszy powinien byc dla Was powód szczerej i trafnej krytyki zamiast jej autora.
Ale komu ja to mowie ;).
Ostatnio zmieniony sob gru 23, 2023 7:37 pm przez Catastrophique, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 7:33 pm Ważniejszy powinien byc dla Was powód szczerej i trafnej krytyki zamiast jej autora.
Ale komu ja to mowie ;).
Ty weż sobie lepiej wpisz w google coś w stylu - osoba notorycznie krytykująca innych - to przeczytasz szczerą i trafną ocenę tego kim jesteś bo sam nie przyjmujesz niczego co piszą ci osoby z tego forum.Nie jesteś dla nikogo żadnym autorytetem.Nie masz wstydu.Facet który codziennie z pasją siedzi na forum żeby wytykać innym to zwykły nieszczęśliwy troll.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Piotrek007 pisze: sob gru 23, 2023 8:05 pm
Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 7:33 pm Ważniejszy powinien byc dla Was powód szczerej i trafnej krytyki zamiast jej autora.
Ale komu ja to mowie ;).
Ty weż sobie lepiej wpisz w google coś w stylu - osoba notorycznie krytykująca innych - to przeczytasz szczerą i trafną ocenę tego kim jesteś bo sam nie przyjmujesz niczego co piszą ci osoby z tego forum.Nie jesteś dla nikogo żadnym autorytetem.Nie masz wstydu.Facet który codziennie z pasją siedzi na forum żeby wytykać innym to zwykły nieszczęśliwy troll.
Nie krytykuje notorycznie innych, krytykuje Was a Wy nie jestescie nawet 1/1000 części mojego zycia. Nie przyjmuje rad od takich jak Wy, to chyba oczywiste. Czego mozna się od Was nauczyc patrząc na Wasze zycia, hmm? Predzej w depresję wpasc ;).
Nie musze byc autorytetem, ale wiem, ze moje slowa maja tu wpływ na wielu. Niestety, tak to juz jest, ze ten co pisze prawdę jest nienawidzony, ale ja mam to gdzies. Ktos z Was moze sie w koncu obudzi bo tak naprawdę dobrze wiecie, ze mam rację.
To nie jest moja pasja - ot, rozrywka od czasu do czasu.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Piotrek007 pisze: sob gru 23, 2023 8:05 pm
Ale komu ja to mowie ;).

Popieram Piotrku. :) I jeszcze szczyci się tym, że jest trenerem. Żałosne.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Post autor: Buszra82 »

Kochani Przesłałam Życzenia do Naszego Admina Zbyszka, jeszcze nie odebrał wiadomości, nie wiem co u Niego, dawno też tutaj nie był obecny, kto ma ochotę coś jeszcze dla Niego przesłać zapraszam do Napisania poniżej, postaram się to zebrać w jedną wiadomość i do Niego przesłać, dziękuję. :)

Oczywiście akceptowane są wartościowe posty i dobre wiadomości do Zbyszka zgodne z Net etykietą, bez agresji i wulgaryzmów.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Życzę Panu Zbyszkowi oraz wszystkim forumowiczom spokojnych i radosnych Świąt .
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

Dopisuje się do życzeń i życzę całemu forum wyjątkowych świat Bożego Narodzenia i szczęśliwego nowego roku.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

Wesołych
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Buszra82 pisze: ndz gru 24, 2023 7:35 am Kochani Przesłałam Życzenia do Naszego Admina Zbyszka, jeszcze nie odebrał wiadomości, nie wiem co u Niego, dawno też tutaj nie był obecny, kto ma ochotę coś jeszcze dla Niego przesłać zapraszam do Napisania poniżej, postaram się to zebrać w jedną wiadomość i do Niego przesłać, dziękuję. :)

Oczywiście akceptowane są wartościowe posty i dobre wiadomości do Zbyszka zgodne z Net etykietą, bez agresji i wulgaryzmów.
Zbyszek Was lekceważy, wyraźnie olewa Was i forum a Ty mu jeszcze zyczenia wysyłasz.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Post autor: Buszra82 »

Nie muszę nikogo pytać o zgodę, gdy wysyłam życzenia od siebie, jestem wolnym człowiekiem, zgodnie z konstytucją mam swoje prawa nie jestem ubeswłasnowolniona. Kto jeszcze ma jakieś życzenia dla Pana Zbyszka?
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 7:21 pm Co z tego, Cangurro, ze Cie życie doświadczylo skoro nie wyciągnąłeś z tego właściwej lekcji? Bo to co robisz, mowisz, reprezentujesz soba swiadczy o braku jakiegokolwiek rozsadku i logiki i bardzo słabym charakterze.
Mowienie czegos z zerowym przy tym uzasadnieniem tylko odpowiednio swiadczy o tobie samym
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Catastrophique pisze: sob gru 23, 2023 8:23 pm Nie krytykuje notorycznie innych, krytykuje Was a Wy nie jestescie nawet 1/1000 części mojego zycia. Nie przyjmuje rad od takich jak Wy, to chyba oczywiste. Czego mozna się od Was nauczyc patrząc na Wasze zycia, hmm? Predzej w depresję wpasc ;).
Nie musze byc autorytetem, ale wiem, ze moje slowa maja tu wpływ na wielu. Niestety, tak to juz jest, ze ten co pisze prawdę jest nienawidzony, ale ja mam to gdzies. Ktos z Was moze sie w koncu obudzi bo tak naprawdę dobrze wiecie, ze mam rację.
To nie jest moja pasja - ot, rozrywka od czasu do czasu.
Ten post nalezy szczegolnie wyszczegolnic i oprawic w ramke gdyz zawarta jest w nim cala postawa zyciowa oraz to co soba reprezentuje tutaj na forum ow powyzszy uzytkownik. Przykro patrzec. Jednak, jezeli sam nie zrobi ze soba porzadku to nikt inny mu z tym nie pomoze gdyz zwyczajnie nie mamy takiej mocy sprawczej i sily przebicia by do niego dotrzec. Moglibysmy miec wyrzuty sumienia gdyby sie do niego nie mowilo, nie pisalo, nie prosilo by zmienil swoje zachowanie. Jednak wielokrotnie, z tego co zauwazylem, wiele roznych osob probowalo do niego bezskutecznie dotrzec. Nie oceniam go, widocznie ma na to swoje powody ze jest taki nie inny, jednak jest to przykre jakby nie bylo
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta

Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
ODPOWIEDZ

Wróć do „życzenia i pozdrowienia”