Brat chce mnie ubezwlasnowolnić calkowicie, POMOCY!!!
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Brat chce mnie ubezwlasnowolnić calkowicie, POMOCY!!!
nom , na marginesie wykrzyniki świadczą czy nie świadczą przeciw tobie... ;p
- Słonecznik1
- bywalec
no tak fresh .czesc
-
- zarejestrowany użytkownik
Panowie, wiem że ta historia wygląda bardzo niedorzecznie, może dlatego że tu podałem bardzo wyrywkowe informacje, ponieważ obecnie nie mam czasu wam wszystkiego opisać. Wszystko dzieje się na przestrzeni około 3 lat i nie wiem czy dziesięć stron a4 by wystarczyłoby żeby to wszystko opisać. Niestety mam pilniejsze sprawy, ponieważ mam tylko 14 dni na odbicie piłeczki na pismo które otrzymałem. Jak wiecie albo nie sąd nie będzie na mnie czekał. Możecie więc śmiać się i ironizować sobie z tego. Trudno. Pozdrawiam.
P.S. Dlatego właśnie takie sprawy są trudne. Nie jesteś prawnikiem, nie masz kasy, a masz tylko 14 dni na odpowiedź która może zostać odrzucona jeżeli nie będzie spełniała standardów postępowania w tego typu sprawach.
P.S. Dlatego właśnie takie sprawy są trudne. Nie jesteś prawnikiem, nie masz kasy, a masz tylko 14 dni na odpowiedź która może zostać odrzucona jeżeli nie będzie spełniała standardów postępowania w tego typu sprawach.
- Słonecznik1
- bywalec
jeśli to pojedyńczy epizod to ci raczej nic nie grozi tylko nie rznij głupa .
- Słonecznik1
- bywalec
jeśli nie kradłeś nie byłeś notowany itd, zatrzymywany to jeśli popełniłeś błąd to nikt cię na więzienie raczej nie skarze możesz mi wierzyć ale jeśli masz kartoteke szeroką to możesz się szykowac
-
- zarejestrowany użytkownik
Mam tu taki artykuł
Art545 § 4. K.P.C. Kto zgłosił wniosek o ubezwłasnowolnienie w złej wierze lub
lekkomyślnie, podlega karze grzywny.
Tylko w nim nic nie ma o umorzeniu sprawy.
Ciekawe czy można go tak zastosować?"
Przejrzałem Kodeks Postępowania Cywilnego w rozdziale Ubezwłasnowolnienie i tylko ten paragraf rzucił mi się w oczy
Art545 § 4. K.P.C. Kto zgłosił wniosek o ubezwłasnowolnienie w złej wierze lub
lekkomyślnie, podlega karze grzywny.
Tylko w nim nic nie ma o umorzeniu sprawy.
Ciekawe czy można go tak zastosować?"
wniosek
Na podstawie Art545 § 4. Kodeksu Postępowania Cywilnego wnoszę o umorzenie postępowania o ubezwłasnowolnienie Sygn. akt .....
Uzasadnienie
[/komentarz]Przejrzałem Kodeks Postępowania Cywilnego w rozdziale Ubezwłasnowolnienie i tylko ten paragraf rzucił mi się w oczy
dobre i to.
a tez jakby co z innej beczki w ostateczności mozna zamordowac kogos by pokazać do jakiej ostateczności sie doprowadziło,
a jesli na taką odwagę nie stać
umówić się na zbiorowe samobójstwa!!!
-to juz takie cos to chyba nie pierwszy raz :xD pewnie z ukrytych podobnych powodów niby to satanizm heh ;-) dobre to ich przeinaczanie.
a tez jakby co z innej beczki w ostateczności mozna zamordowac kogos by pokazać do jakiej ostateczności sie doprowadziło,
a jesli na taką odwagę nie stać
umówić się na zbiorowe samobójstwa!!!
-to juz takie cos to chyba nie pierwszy raz :xD pewnie z ukrytych podobnych powodów niby to satanizm heh ;-) dobre to ich przeinaczanie.
Szczerze to ten gość co założył temat chodzi do pracy i nie bierze lekow gada znacznie sensownej od calej reszty pospolstwa ktora nic tylko rozpisuje sie w jakies dyrdymaly z du.py wziete Jeden radzi prawnika z urzedu, inna ucieczke do stanow no ludzie sorka kto tu jest wariatem serio
- FreshEscape
- bywalec
Kochane słonko, dziecko drogie, przypadki detencyjne, czyli najcięższe, to są własnie takie osoby co fajnie i skaładnie mówią, co byś na zewnątrz w życiu nie powiedział ze tak we łebie jest burdel z kaszą z wigili. Sąsiedzi dają na potrzeby prokutratora dla opini, nienaganną, własna matka nawet czaem w domu nic nie wie... To są te najcięsze przypadki, sądowe !
przypadki wiary w aniołów i demonów
w mamonę przez sianie demonizmu i czarną magię
wiecie czy ja wszystko musze wyjawiać:::: nawet są w wiadomości że; o ten polityk uczestniczył w satanistycznym kręgu że należał do stowarzyszenia o odpowiedniku satanistycznym
W kręgach jak : sądy prokuratura prawo no ludzie czy ja muszę udowadniać jak nawet w wiadomościach o tym mówią....
wiecie jak trudno się dostać do kręgu bogactwa, ochrony mienia - nawet zdawanie testów to za mało!!! :O:/
dziś mi bezczynnie dwie bransoletki pękły akurat dziś. :O
w mamonę przez sianie demonizmu i czarną magię
wiecie czy ja wszystko musze wyjawiać:::: nawet są w wiadomości że; o ten polityk uczestniczył w satanistycznym kręgu że należał do stowarzyszenia o odpowiedniku satanistycznym
W kręgach jak : sądy prokuratura prawo no ludzie czy ja muszę udowadniać jak nawet w wiadomościach o tym mówią....
wiecie jak trudno się dostać do kręgu bogactwa, ochrony mienia - nawet zdawanie testów to za mało!!! :O:/
dziś mi bezczynnie dwie bransoletki pękły akurat dziś. :O
A wiesz ze komuchy to byli pierwsi szatanisci? Nawet przed masonami. Zauwaz w herbie bylego zwiazku radzieckiego jest pentagram, tam od zawsze wszelkie moce demoniczne byly na porzadku dziennym wwraz z hektolitrami wodki i spyrola wypijanymi co dnia
-
- bywalec