Twoje komentarze wskazują na to, że Janusz Koch definitywnie nie wie o istnieniu @Catastrophique'a. Piszesz pod adresem dwudziestu osób na tym Forum, strzelając do nich z procy, a pozostałe 300 000 nic o tym nie wie. Więc produkuj się dalej. Nie mamy już żadnych oczekiwań wobec ciebie. Dobrze, że nie wszyscy obnażyli się przed tobą całkowicie. Skrupulatnie zapamiętujesz nasze słabości, i wiercąc w tych bolących miejscach, myślisz, że tryśnie ropa w postaci jeszcze większych pieniążków...Catastrophique pisze: ↑wt lip 11, 2023 12:19 am Utworzcie moze własną partię polityczną (...) Tylko do tego by trzeba z domu wyjść (...)
Lodówka nowa
Moderator: moderatorzy
Re: Lodówka nowa
- Catastrophique
- bywalec
A Meduza wie, ze @Meduzola jest głupia jak but? Podejrzewam, ze nie.
Jakich pieniążków? Tutaj mi nikt nie placi za uświadamianie ludziom ich glupoty, ale przynajmniej calkiem niezle sie bawie.
Boli? To przestańcie wiecznie robić w zyciu te same idiotyzmy, a przyjdzie ulga . W dupie mam Wasze oczekiwania. To Wy odpowiadacie za siebie, nie ja za Was. Wiesz, to naprawdę nie jest moja wina jak slabi jestescie, szukaj wroga tam gdzie on naprawdę jest - w Tobie - w lenistwie, bierności, tchórzostwie, roli ofiary i zrzucaniu odpowiedzialności. Im bardziej będziecie to odwlekac, tym będzie gorzej, a atakowanie mnie niczego nie rozwiąże i przede wszystkim - nic nie jesteście mi w stanie zrobić.
Te 300000 nie wiem skąd wzięłaś, ale juz znam Twoja bujna wyobraznie i poziom odklejenia. Moze napisz wiersz o tym, tylko, nie boj sie go tu wstawić jak inne .
To tyle.
Jak nie dotarlo to próbuj(cie) dalej mieszac mnie z blotem - Wasza kompletna strata czasu a zegar ciągle tyka - przypominam .
Jakich pieniążków? Tutaj mi nikt nie placi za uświadamianie ludziom ich glupoty, ale przynajmniej calkiem niezle sie bawie.
Boli? To przestańcie wiecznie robić w zyciu te same idiotyzmy, a przyjdzie ulga . W dupie mam Wasze oczekiwania. To Wy odpowiadacie za siebie, nie ja za Was. Wiesz, to naprawdę nie jest moja wina jak slabi jestescie, szukaj wroga tam gdzie on naprawdę jest - w Tobie - w lenistwie, bierności, tchórzostwie, roli ofiary i zrzucaniu odpowiedzialności. Im bardziej będziecie to odwlekac, tym będzie gorzej, a atakowanie mnie niczego nie rozwiąże i przede wszystkim - nic nie jesteście mi w stanie zrobić.
Te 300000 nie wiem skąd wzięłaś, ale juz znam Twoja bujna wyobraznie i poziom odklejenia. Moze napisz wiersz o tym, tylko, nie boj sie go tu wstawić jak inne .
To tyle.
Jak nie dotarlo to próbuj(cie) dalej mieszac mnie z blotem - Wasza kompletna strata czasu a zegar ciągle tyka - przypominam .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
A Ty na pewno nie umiesz zrobić naleśnika lub wyczyścić własny kibel. My inwektyw typu głupi w twoim kierunku nie stosowaliśmy. Nie wiem, co Ty potrafisz, oprócz odbębniania referatów i zaczepiania ludzi na ulicy, którzy podobnież są tobą zachwyceni i oczarowani. Nie zmienisz nas. Bo żeby człowiek stał się mniej neurotyczny i bardziej otwarty na otoczenie, trzeba dostrzec w nim zalążki ciepła i dobroci. Twój zegar tyka. Nie masz kobiety, a gromadki dzieci, to już w ogóle. A im później rodzą się dzieci, tym większe prawdopodobieństwo wystąpienia wad rozwojowych. Odpowiadamy za siebie, może w innym wymiarze, niż w pełni okrzesany człowiek, ale znamy normy i stosujemy ciekawe dyrektywy, czy imperatywy moralne, ale ty nie potrafisz wydobyć z człowieka to, co dobre, czułe, ciepłe. Taki z ciebie coach. Skąd te 300 000: Szacuje się według WHO, że w Polsce 380 000 (1%) osób ma schizofrenię, a 275 000 zgłasza się do psychiatry, więc można wyliczyć średnią, choć fakt, jest sporo ludzi okazyjnie halucynujących, co schizofrenii nie mają ze względu na brak neurotyczności. I masa osób bez halucynacji, u których niedomagają części mózgu w różnym stopniu (nasileniu) i proporcjach. To teraz już wiesz. Wiersza ci nie wstawię na twoje życzenie, bo zakładam, że ty nawet nie wiesz, co to figura retoryczna czy strumień świadomości. A nawet jeśli wiesz, to nie czujesz, bo twój realizm jest tak ciężkostrawny, bo nie masz odpowiedniego enzymu trawiennego. Masz na sobie ciężką zbroję i musisz być naukowo rzecz ujmując, bardzo niskoreaktywny, ale pomostu między chorymi a zdrowymi nie wybudujesz.Catastrophique pisze: ↑wt lip 11, 2023 1:45 am A Meduza wie, ze @Meduzola jest głupia jak but? Podejrzewam, ze nie (...) Jakich pieniążków? Tutaj mi nikt nie placi za uświadamianie ludziom ich glupoty, ale przynajmniej calkiem niezle sie bawie./ Boli? To przestańcie wiecznie robić w zyciu te same idiotyzmy, a przyjdzie ulga . W dupie mam Wasze oczekiwania. To Wy odpowiadacie za siebie, nie ja za Was. Wiesz, to naprawdę nie jest moja wina jak slabi jestescie, szukaj wroga tam gdzie on naprawdę jest - w Tobie - w lenistwie, bierności, tchórzostwie, roli ofiary i zrzucaniu odpowiedzialności. Im bardziej będziecie to odwlekac, tym będzie gorzej, a atakowanie mnie niczego nie rozwiąże i przede wszystkim - nic nie jesteście mi w stanie zrobić. Te 300000 nie wiem skąd wzięłaś, ale juz znam Twoja bujna wyobraznie i poziom odklejenia. Moze napisz wiersz o tym, tylko, nie boj sie go tu wstawić jak inne . To tyle. Jak nie dotarlo to próbuj(cie) dalej mieszac mnie z blotem - Wasza kompletna strata czasu a zegar ciągle tyka - przypominam .
- Catastrophique
- bywalec
Ok, jak chcesz byc konsekwentnie glupia i pisac glupoty na Wasz i moj temat ja Ci tego zabronić nie mogę. Inwektywe tu juz każda czytalem. Bardzo duzo takze od Ciebie, "poetko", "pieknoduchu".
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
To nie wiarygodne jak bardzo jesteś podły i fałszywy Catastrophique! Kogo chcesz tu oszukać, skoro od dawna jesteś prześwietlony i nie masz tu ani jednego sprzymirzenca, tak też było by w realnym życiu gdybyś nie kłamał i nie maskował siebie. Tylko w internecie możesz sobie pozwolić na bardziej prawdziwą naturę, więc zbudzasz litość a jej nie otrzymasz bo z takim jak ty nikt normalny nie chce utrzymać kontaktu...
Jesteś zbyt płytki by cokolwiek zrozumieć bo brakuje ci moralności i inteligencji emocjonalnej, dla tego doskonale wiesz że nigdy prawdziwą miłością niczego nie przeżyjesz i pozostało ci jedynie kłamać i manipulować i przychodzić tutaj znęcać się nad wrażliwymi i schorowanymi ludźmi!
Czy to jest ta siła o której piszesz o sobie i kreujesz tak mocno by samemu w to uwierzyć?! Przeczytaj sam siebie jak bardzo potrzebujesz tego forum i na każdym kroku jesteś desperatem. Sam siebie bys znienawidział to jest strasznie przykre...
Co zrobie? Będę to przypominał na każdym kroku trollu ty nasz, tego wszystkiego nie zdołasz zmienić więc jesteś słaby i nie pełny, taki pokrzywiony cham, gnojek i toksyczny pasożyt.
Jesteś zbyt płytki by cokolwiek zrozumieć bo brakuje ci moralności i inteligencji emocjonalnej, dla tego doskonale wiesz że nigdy prawdziwą miłością niczego nie przeżyjesz i pozostało ci jedynie kłamać i manipulować i przychodzić tutaj znęcać się nad wrażliwymi i schorowanymi ludźmi!
Czy to jest ta siła o której piszesz o sobie i kreujesz tak mocno by samemu w to uwierzyć?! Przeczytaj sam siebie jak bardzo potrzebujesz tego forum i na każdym kroku jesteś desperatem. Sam siebie bys znienawidział to jest strasznie przykre...
Co zrobie? Będę to przypominał na każdym kroku trollu ty nasz, tego wszystkiego nie zdołasz zmienić więc jesteś słaby i nie pełny, taki pokrzywiony cham, gnojek i toksyczny pasożyt.
- Catastrophique
- bywalec
Kolejny który postanowił sie obficie produkować, marząc o tym, ze cokolwiek moze zdziałać, na cokolwiek lub kogokolwiek ma wpływ. Gdy sam ze soba nie potrafi dojść do ładu.
Plus desperackie wyzwiska.
Czyli to co zawsze.
Prawda generuje frustracje, coz zrobic.
Próbować powstrzymać nerwy?
Oj nie, nie potrafimy, dla nas to za trudne ;(.
Wrażliwi i schorowani?
Nuu, tylko pozbawieni rozsądku i słabi, na własne życzenie.
A zegar dalej tyka, zycie przecieka przez palce.
Ale my tacy schorowani, nic nie mozemy zrobic <rozpaczliwy placz>.
Plus desperackie wyzwiska.
Czyli to co zawsze.
Prawda generuje frustracje, coz zrobic.
Próbować powstrzymać nerwy?
Oj nie, nie potrafimy, dla nas to za trudne ;(.
Wrażliwi i schorowani?
Nuu, tylko pozbawieni rozsądku i słabi, na własne życzenie.
A zegar dalej tyka, zycie przecieka przez palce.
Ale my tacy schorowani, nic nie mozemy zrobic <rozpaczliwy placz>.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
O tym mówimy w końcu, nic i nikt nie zmieni matole i ty sam nie zmienisz i dla tego to takie przykre
Produkuj się
Produkuj się
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Meduzola, jak by to powiedzieć to takie oczywiste że bolesne. Tacy ludzie jak on to wybitni kłamcy i tylko tutaj może sobie pozwolić na bardziej prawdziwą naturę bo wie że nikt by go nie zaakceptował gdyby się zdemaskował - klasyka psychicznego psychopate:/
Bardzo fajnie to wszystko potrafisz napisać, bardzo lubię czytać Twoje posty bo są takie natchnieniem obdarzone i prawdziwe, ból jest prawdziwym bólem a w radości czuć radość... Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Bardzo fajnie to wszystko potrafisz napisać, bardzo lubię czytać Twoje posty bo są takie natchnieniem obdarzone i prawdziwe, ból jest prawdziwym bólem a w radości czuć radość... Jestem pod ogromnym wrażeniem.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Dlaczego muszę was znajdować w każdym temacie? Co wasze wypowiedzi mają wspólnego z nową lodówką?
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
- Katastrofa
- bywalec
Siabadi siabba da! La La La La tralka La! Ulala! U lała!