Seksowny temat ;)
Moderator: moderatorzy
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Seksowny temat ;)
A to która litera do tego najlepsza?
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
No ta, literka może podrapać za mocno
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie, takie tylko skojarzenia, wiem, że może być mocny
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Literki są takie haczykowate
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
odpuść człowieku !
Naszła mnie ochota na zrobienie komuś masażu
Więc jakby obok mnie był jakiś facet, zmęczony np po pracy, to umiliłabym mu czas, najpierw masażyk, potem trzepanko bym mu zrobiła, a na koniec jeszcze bym poskakała mu na kutasie ![😉](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f609.svg)
- Catastrophique
- bywalec
Znajdz Ty se chłopaka.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Albo chociaż kup dildo, albo wibrator XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Podejrzewam, ze ma sporo takich "akcesoriów". ![Think :think:](./images/smilies/eusa/think.gif)
![Think :think:](./images/smilies/eusa/think.gif)
Tik tak tik tak
mi się wydaje, że żadnego ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- bywalec
Ja wracam pokonany. Co z tego, że mój członek ma 19cm długości i 14 obwodu, za życia maczuga stała dzień i noc, jak teraz jestem ponownie aseksualny. W sensie pała stoi, ale zero pociągu seksualnego. Xujnia myjnia ja paparatedotlealra. W ciągu ostatnich kilku miesięcy byłem z dwiema kobietami, jedna 21-letnia lesbijeczka, druga 31-letnia dziewica z Ukrainy, aaa i ta pierwsza też dziewicą.. była. Fajne dziewczyny, z drugą na początku było fajnie, ale w końcu złamałem abstę, żeby się przystymulować seksualnie, pod wpływem narkotyków (które też na mnie nie działają - ale jednak działają lekko stymulująco). Tą pierwszą ruchałem 4 razy i raz doszedłem. Sorry za słownictwo, ale tak to właśnie wyglądało. Zero kkkkk pożądania, wzajemności, namiętności. Wafla warte to życie, bo celem życia moi mili jest ruchanie. To jest kkkkk życie. Innymi słowy życzę wam wszystkim życia pełnego ruchańska.
Człowiek
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mi to też się czasem chce, ale nie czuję orgazmów
-
- zaufany użytkownik
Dawno nie waliłem, ale umiem opanować popęd
-
- bywalec
Trochę mi głupio za mój poprzedni post i nie chodzi mi o słownictwo, bo te jest jak najbardziej ok, ale fakt informowania o moim przyrodzeniu. Wybaczcie mi, że musieliście to czytać. Mógłbym prosić o jego skasowanie, ale "słowo się rzekło" i niech już tak zostanie. Zauważyłem jednak, że na przykład w tej chwili, po swego rodzaju zaakceptowaniu tego faktu zupełnie inaczej jest to odbierane przez moją świadomość. Jak to pisałem, to zrobiłem to wręcz wbrew swoim zasadom, ale jak myślę o tym teraz, to mam wrażenie, że pozbyłem się jakby pychy z tym związanej. Chodzi o to, że gdybym teraz nawet o tym komuś wspomniał, to odbiór tego mógłby być zupełnie inny niż jak podczas czytania powyższego komentarza, ponieważ moje podejście emocjonalne uległo zmianie.
No tak jakoś wyszło.. w sumie to ona mówiła, że jest bi, ale nigdy nie całowała się nawet z mężczyzną, więc pewnie chciała zobaczyć jak to jest. Ogólnie myślę, że ma pozytywne wrażenia i nie chodzi mi o sam stosunek. Wszystko skończyło się, bo tak już bywa, że coś przychodzi i odchodzi. Ja sam natomiast tylko raz złapałem z nią kontakt emocjonalny na wyższym poziomie.
Człowiek
Pomyślałam sobie, że tu wrócę, bo mi brakuje takich fajnych tematów ![😊](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f60a.svg)
So, mam nadzieję, że nie będą się tu wpieprzać jacyś faceci, którzy zatrzymali się na czasach króla Ćwieczka, i nie będą się za takie tematy obruszać, bo zwyczajnie nie umieją poczuć czaczy w tym temacie![😁](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f601.svg)
Każdy zdrowy i fajny facet lubi takie tematy, a reszcie to grozi prostata na starość z takim podejściem![😁](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f601.svg)
Co napiszę seksownego, to pomyślę jutro, do tego czasu ocenię po komentarzach, czy coś się tu od tamtego czasu zmieniło. I czy będzie z kim kontynuować gorące pisanie na pw![😊](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f60a.svg)
So, mam nadzieję, że nie będą się tu wpieprzać jacyś faceci, którzy zatrzymali się na czasach króla Ćwieczka, i nie będą się za takie tematy obruszać, bo zwyczajnie nie umieją poczuć czaczy w tym temacie
Każdy zdrowy i fajny facet lubi takie tematy, a reszcie to grozi prostata na starość z takim podejściem
Co napiszę seksownego, to pomyślę jutro, do tego czasu ocenię po komentarzach, czy coś się tu od tamtego czasu zmieniło. I czy będzie z kim kontynuować gorące pisanie na pw
- Catastrophique
- bywalec
Na pewno będzie, "internetowych ogierów" tutaj nie brakuje
.
Tik tak tik tak
Po prostu miło by było mieć takich internetowych kolegów, którzy by byli mili, a przy okazji byśmy z nimi czasami sobie pofantazjowaliCatastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:17 am Na pewno będzie, "internetowych ogierów" tutaj nie brakuje.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)