Pokpiwasz i nic nie jest nonsensem to są prawdziwe przypadki szanuj ofiary i członków ich rodzin. A teksty o snajperach zachowaj dla siebie. Masz zero współczucia i empatii.Catastrophique pisze: ↑pt wrz 24, 2021 9:37 pmNie pokpiwam z zadnych ofiar. Kpiłem z podniesienia lamentu jakoby chorzy psychicznie byli przesladowani przez policjantow, ktorzy tylko czyhaja na ich zycie co jest oczywistym nonsensem.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pt wrz 24, 2021 9:32 pmRaczej nie na miejscu jest kpienie z takiej sytuacji.Catastrophique pisze: ↑wt lip 06, 2021 12:04 am Nie wychodzcie z domow, chorzy psychicznie i koniecznie zasloncie okna, bo snajperzy policyjni na Was czatuja .
Gdzie twoja empatia?
"Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa
Moderator: moderatorzy
Re: "Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa
Re: "Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa
Ale to nie jest wątek o paranoi - urojonym prześladowaniu chorych psychicznie przez policjantów, tylko o zgonach i innych tragicznych nieprzewidzianych konsekwencjach w wyniku interwencji policji u chorujących osób.
I o ciągu dalszym rozwoju sytuacji - reakcji rodzin, które często obwiniają się o to co się stało, są zaskoczone, przerażone biegiem zdarzeń.
I o ciągu dalszym rozwoju sytuacji - reakcji rodzin, które często obwiniają się o to co się stało, są zaskoczone, przerażone biegiem zdarzeń.
@ zły kiciuś Cezary ci odpisał.Zły Kicius_XXL pisze: ↑pt wrz 24, 2021 9:42 pmTeż to tak odebrałem.Catastrophique pisze: ↑pt wrz 24, 2021 9:37 pm
Nie pokpiwam z zadnych ofiar. Kpiłem z podniesienia lamentu jakoby chorzy psychicznie byli przesladowani przez policjantow, ktorzy tylko czyhaja na ich zycie co jest oczywistym nonsensem.