"Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: "Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa

Post autor: Amannn »

Catastrophique pisze: pt wrz 24, 2021 9:37 pm
Chłopiec Papuśny pisze: pt wrz 24, 2021 9:32 pm
Catastrophique pisze: wt lip 06, 2021 12:04 am Nie wychodzcie z domow, chorzy psychicznie i koniecznie zasloncie okna, bo snajperzy policyjni na Was czatuja ;).
Raczej nie na miejscu jest kpienie z takiej sytuacji.
Gdzie twoja empatia?
Nie pokpiwam z zadnych ofiar. Kpiłem z podniesienia lamentu jakoby chorzy psychicznie byli przesladowani przez policjantow, ktorzy tylko czyhaja na ich zycie co jest oczywistym nonsensem.
Pokpiwasz i nic nie jest nonsensem to są prawdziwe przypadki szanuj ofiary i członków ich rodzin. A teksty o snajperach zachowaj dla siebie. Masz zero współczucia i empatii.
cezary123
zaufany użytkownik

Re: "Interwencja". Policjanci strzelali do schizofrenika. Toczą się dwa śledztwa

Post autor: cezary123 »

Ale to nie jest wątek o paranoi - urojonym prześladowaniu chorych psychicznie przez policjantów, tylko o zgonach i innych tragicznych nieprzewidzianych konsekwencjach w wyniku interwencji policji u chorujących osób.
I o ciągu dalszym rozwoju sytuacji - reakcji rodzin, które często obwiniają się o to co się stało, są zaskoczone, przerażone biegiem zdarzeń.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Zły Kicius_XXL pisze: pt wrz 24, 2021 9:42 pm
Catastrophique pisze: pt wrz 24, 2021 9:37 pm
Nie pokpiwam z zadnych ofiar. Kpiłem z podniesienia lamentu jakoby chorzy psychicznie byli przesladowani przez policjantow, ktorzy tylko czyhaja na ich zycie co jest oczywistym nonsensem.
Też to tak odebrałem.
@ zły kiciuś Cezary ci odpisał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „media o nas”