Lewactwo i pedofilia
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Lewactwo i pedofilia
W sensie?
Znam Gosię Tracz z Zielonych, chętnie z nią to przedyskutuję - będę mieć informacje z pierwszej ręki
Pozdrawiam.m.
Znam Gosię Tracz z Zielonych, chętnie z nią to przedyskutuję - będę mieć informacje z pierwszej ręki
Pozdrawiam.m.
Piszę o SKRAJNIE LEWICOWYCH partiach Europy Zachodniej, u nas trzymała się dość dobrze nieco inna moralność.moi pisze:W sensie? Znam Gosię Tracz z Zielonych, chętnie z nią to przedyskutuję - będę mieć informacje z pierwszej ręki
LaDopamina
- moi
- moderator
- Kontakt:
Zieloni to Zieloni. Chętnie bym poznała problem bliżej i przedyskutowała to z Gosią
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
Hmm nawet w wiki która jest przepełniona lewackimi moderatorami o tym jest wzmianka:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zwi%C4%85zek_90/Zieloni
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zwi%C4%85zek_90/Zieloni
- moi
- moderator
- Kontakt:
A - Die Grunen - trzeba było od razu mówić! Z tego, co wiem, partia odcina się od tych pomysłów konsekwentnie od lat 80-tych bodajże?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Daniel Cohn-Bendit, europarlamentarzysta z tej partii:
„uczucie rozbierania przez 5-letnią dziewczynkę jest fantastyczne, bo jest to gra o absolutnie erotycznym charakterze”.
„uczucie rozbierania przez 5-letnią dziewczynkę jest fantastyczne, bo jest to gra o absolutnie erotycznym charakterze”.
LaDopamina
-
- bywalec
lewactwo zawsze chroniło zwyrodnialców - w większości z resztą się z nich składa...unreal pisze:Daniel Cohn-Bendit, europarlamentarzysta z tej partii:
zasada awansu w ich strukturach jest prosta - chcesz znać tajemnice - musimy mieć na ciebie haka - więc wkręcają tych co ciągnie do góry w pedofilię - jak mają haki mogą się podzielić prawdą... sposób stosowany od bardzo dawna w ich kręgach... w zamian otwierają się drzwi do bogactwa i władzy... i niewolnictwa - bo jesteś tak na prawdę marionetką na sznurku...
- moi
- moderator
- Kontakt:
Brakuje źródła cytatu.unreal pisze:Daniel Cohn-Bendit, europarlamentarzysta z tej partii:
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
https://pl.wikipedia.org/wiki/Daniel_Cohn-Bendit
Naucz się korzystać z internetu - nie jesteś dzieckiem, żeby całą robotę odwalać za ciebie.
Och widać jak ich programują - masz materiał - czytaj...
Coś nie odpowiada - to musi być katol jakiś - pewnie faszysta...
Naucz się korzystać z internetu - nie jesteś dzieckiem, żeby całą robotę odwalać za ciebie.
Och widać jak ich programują - masz materiał - czytaj...
Coś nie odpowiada - to musi być katol jakiś - pewnie faszysta...
Wywiad telewizyjny: Bernard Pivot: Apostrophes. Antenne2, 23 kwietnia 1982.moi pisze:Brakuje źródła cytatu.unreal pisze:Daniel Cohn-Bendit, europarlamentarzysta z tej partii:
A jeśli Ci nie pasuje, to masz inny smakowity cytat: W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich żądania były dla mnie kłopotliwe. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem”, za: Le grand bazar. Entretiens avec Michel Levy, Jean-Marc Salmon, Maren Sell. Denoel: 1975. ISBN 978-2714430106.
LaDopamina
- moi
- moderator
- Kontakt:
Źródła podane w tej formie są nie do sprawdzenia. Jak mam sprawdzić wywiad telewizyjny z przeszłości?
Rozumiesz, że w ten sposób sa to tylko brednie?
Pozdrawiam.m.
Rozumiesz, że w ten sposób sa to tylko brednie?
Pozdrawiam.m.
Chyba nie bardzo brednie, skoro się potem wycofywał z tego.
Drugi cytat jest z książki.
Na potwierdzenie tego masz źródło:
http://www.faz.net/aktuell/politik/inla ... 57282.html
Drugi cytat jest z książki.
Na potwierdzenie tego masz źródło:
http://www.faz.net/aktuell/politik/inla ... 57282.html
LaDopamina
-
- bywalec
Nie znając języka znalazłem - więc chyba jak się chce to można - chyba, że nie można bo właściciel zabrania... ach ci ludzie na sznurku...
- moi
- moderator
- Kontakt:
No tak, Unreal, ale tu nie ma nic o tych cytatach? Prawdopodobnie coś chlapnął po pijaku. Podobnie jak arcybiskup Paetz. Słyszałaś może?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
O popatrz zna język i nie pokwapi się o obejrzenie wywiadu... a tak mocno chciała źródło...
W opisie jest transkrypcja - wystarczy w translator wrzucić i wychodzi:
"Będę ich wytrzeć tyłek, oni mnie łaskotać, a ja łaskotać ..."
"Seksualność dziecko, to absolutnie fantastyczne, aby być uczciwym. Już wcześniej pracował z dziećmi, którzy od 4 do 6 lat. Gdy dziewczyna 5 lat zaczyna się rozbierać, to fantastyczne jest to gra erotyczna maniaka ... "
Może ktoś niezależny kto zna FR potwierdzi treść wywiadu?
W opisie jest transkrypcja - wystarczy w translator wrzucić i wychodzi:
"Będę ich wytrzeć tyłek, oni mnie łaskotać, a ja łaskotać ..."
"Seksualność dziecko, to absolutnie fantastyczne, aby być uczciwym. Już wcześniej pracował z dziećmi, którzy od 4 do 6 lat. Gdy dziewczyna 5 lat zaczyna się rozbierać, to fantastyczne jest to gra erotyczna maniaka ... "
Może ktoś niezależny kto zna FR potwierdzi treść wywiadu?
- moi
- moderator
- Kontakt:
FAZ?
Frankfurter Allgemeine Zeitung? Dość obszerne źródło.
W przypadku Paetza wystarcza trzy kliki w internecie.
Pozdrawiam.m.
Frankfurter Allgemeine Zeitung? Dość obszerne źródło.
W przypadku Paetza wystarcza trzy kliki w internecie.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
Unreal znasz FR? Potwierdzisz, co jest w moim znalezisku?unreal pisze:Nie udawaj, sprawdź artykuł, który zalinkowałam.