Wszyscy którzy cenią sobie miły zapach zawsze zainwestują w jakieś pachnidło. Pozostaje tylko kwestia zaporowej kwoty, która niewątpliwie wpływa na jakość perfum. Nie ominęło mnie szaleństwo minionego weekendu tzw. "black friday" i sprawiłem sobie prezent zakupiony na stronie
https://www.iperfumy.pl/, ale zanim do tego doszło to dotychczas wody kupowałem w promocjach sieci Rossmann zwłaszcza Calvin Klein i Hugo Boss. Ceny w Rossmannie są atrakcyjne, ale jakiś czas temu przypomniałem sobie ten wątek i zanurzyłem się w lekturze stron jakie podał Spodsztancy w autorskim poście. Nie zwlekając tym bardziej, że "black friday" ruszył pełną parą zamówiłem dwie wody w bardzo atrakcyjnych cenach. Pierwsza to
LALIQUE Encre Noire na którą promocja ciągle trwa i cena jest jeszcze niższa! Niesamowity zapach, jak dla mnie jest po prostu obłędny. Spodsztancy kupuj póki okazja i wszyscy, którzy pragną roztaczać wokół siebie niebanalny zapach. Idealnie nadaję się na wyjątkowe okazje lub upominek na nadchodzące święta. Drugi wybór padł na
GIVENCHY Gentleman również w bardzo atrakcyjnej cenie i który również jest nietuzinkowy i bardzo pociągający. Odkąd je mam postanowiłem zaopatrywać się tylko i wyłącznie na stronie iperfumy.
Oryginalne produkty i błyskawiczna wysyłka gwarantują najwyższy poziom zadowolenia nie wspominając o super cenach :-)
Szczerze polecam i dziękuję Spodsztancy za pouczenie w temacie.
Pozdrawiam.