1mg rispoleptu
Moderator: moderatorzy
Re: 1mg rispoleptu
Hej
Ja biorę rispolept consta 37,5 mg w zastrzyku, w przeliczeniu na tabletki to 6mg dodatkowo od tygodnia (bo się gorzej czułem) biorę 3mg rispoleptu w tabletkach co daje razem 9mg na dobę. W sumie to podziwiam osoby, które biorą tylko 1 mg.
Pustke czułem dopóki nie zacząłem pracować, to pomaga.
Biorę ten rispo już z 10 lat jak nie więcej, choć w mniejszych dawkach (wahających się w przedziale 6mg-8mg).
By się mobilizować do działania dodatkowo biorę abilify 15mg. Wydaje mi się, że dało by też rade bez tego abilify, jednak wymagało by to dużej pracy nad sobą.
Na ogół dobrze funkcjonuje choć teraz mam dużo stresów w pracy stąd zwiększona dawka o 1 mg.
Jest dużo złych opinii o tym leku, ja nie mam zdania (czy jest dobry czy nie) bo nie mam porównania z innymi lekami.
Polecam również terapie u dobrego psychologa.
Ja biorę rispolept consta 37,5 mg w zastrzyku, w przeliczeniu na tabletki to 6mg dodatkowo od tygodnia (bo się gorzej czułem) biorę 3mg rispoleptu w tabletkach co daje razem 9mg na dobę. W sumie to podziwiam osoby, które biorą tylko 1 mg.
Pustke czułem dopóki nie zacząłem pracować, to pomaga.
Biorę ten rispo już z 10 lat jak nie więcej, choć w mniejszych dawkach (wahających się w przedziale 6mg-8mg).
By się mobilizować do działania dodatkowo biorę abilify 15mg. Wydaje mi się, że dało by też rade bez tego abilify, jednak wymagało by to dużej pracy nad sobą.
Na ogół dobrze funkcjonuje choć teraz mam dużo stresów w pracy stąd zwiększona dawka o 1 mg.
Jest dużo złych opinii o tym leku, ja nie mam zdania (czy jest dobry czy nie) bo nie mam porównania z innymi lekami.
Polecam również terapie u dobrego psychologa.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Slyszalam, ze bardziej mobilizujaco dziala abilify im wyzsza dawke sie przyjmuje.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zarejestrowany użytkownik
Z tego co czytałem ten lek to syf jakich mało czy to prawda prawdopodobnie nigdy go nie będę bral bo tak
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Bardzo podnosi prolaktynę, aczkolwiek nie każdemu.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Jurian_69
- zaufany użytkownik
- Status: praktyk new code nlp
- Gadu-Gadu: 63586693
- Kontakt:
Pozazdrościć rodziny. Serio. Radzę jednak najpierw - wykasuj wszystkie negatywne historie z Coach'em, na indywidualnych sesjach coachingu ;*
Ostatnio zmieniony pn paź 12, 2020 5:23 am przez Jurian_69, łącznie zmieniany 1 raz.
F43.9 ![Geek :geek:](./images/smilies/icon/geek.gif)
![Geek :geek:](./images/smilies/icon/geek.gif)
I jak wygląda proces odstawienia leku ? Jak samopoczucie ? Daj znać. Też będę odstawiał lek ale dopiero w maju za zgodą lekarza prowadzącego.