1mg rispoleptu

risperidon

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrrr
zaufany użytkownik

Re: 1mg rispoleptu

Post autor: Piotrrr »

Hej

Ja biorę rispolept consta 37,5 mg w zastrzyku, w przeliczeniu na tabletki to 6mg dodatkowo od tygodnia (bo się gorzej czułem) biorę 3mg rispoleptu w tabletkach co daje razem 9mg na dobę. W sumie to podziwiam osoby, które biorą tylko 1 mg.

Pustke czułem dopóki nie zacząłem pracować, to pomaga.
Biorę ten rispo już z 10 lat jak nie więcej, choć w mniejszych dawkach (wahających się w przedziale 6mg-8mg).

By się mobilizować do działania dodatkowo biorę abilify 15mg. Wydaje mi się, że dało by też rade bez tego abilify, jednak wymagało by to dużej pracy nad sobą.

Na ogół dobrze funkcjonuje choć teraz mam dużo stresów w pracy stąd zwiększona dawka o 1 mg.

Jest dużo złych opinii o tym leku, ja nie mam zdania (czy jest dobry czy nie) bo nie mam porównania z innymi lekami.

Polecam również terapie u dobrego psychologa.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

oplo pisze: wt wrz 08, 2020 8:19 pm By się mobilizować do działania dodatkowo biorę abilify 15mg. Wydaje mi się, że dało by też rade bez tego abilify, jednak wymagało by to dużej pracy nad sobą.
Slyszalam, ze bardziej mobilizujaco dziala abilify im wyzsza dawke sie przyjmuje.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Czeczeńskarakieta
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Czeczeńskarakieta »

Z tego co czytałem ten lek to syf jakich mało czy to prawda prawdopodobnie nigdy go nie będę bral bo tak
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Bardzo podnosi prolaktynę, aczkolwiek nie każdemu.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Post autor: Jurian_69 »

maajutka pisze: ndz lis 15, 2015 5:29 pm Porozmawialam dzis z rodzina zachecili mnie do calkowitego odstawienia lekow powiedzieli ze na lekach bardzo sie zmienilam i powinnam sprobowac wrocic do zycia i odstawic leki
Pozazdrościć rodziny. Serio. Radzę jednak najpierw - wykasuj wszystkie negatywne historie z Coach'em, na indywidualnych sesjach coachingu ;*
Ostatnio zmieniony pn paź 12, 2020 5:23 am przez Jurian_69, łącznie zmieniany 1 raz.
F43.9 :geek:
markus88
bywalec

Post autor: markus88 »

maajutka pisze: ndz lis 15, 2015 5:29 pm Porozmawialam dzis z rodzina zachecili mnie do calkowitego odstawienia lekow powiedzieli ze na lekach bardzo sie zmienilam i powinnam sprobowac wrocic do zycia i odstawic leki
I jak wygląda proces odstawienia leku ? Jak samopoczucie ? Daj znać. Też będę odstawiał lek ale dopiero w maju za zgodą lekarza prowadzącego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”