Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewny

Post autor: Słonecznik1 »

No ja tu widzę że jeśli on jest operatorem to na pewno złamał regulamin. A kłamie i udaje idiotę .
Zbyszekch
bywalec

Post autor: Zbyszekch »

Słonecznik1 pisze:Ale jeśli ty to widziałeś a jego w tym momencie nie było , lub nawet by był ale załóżmy miałby psychozę : to ty nie masz jako admin ,moderator czy tam zarządca pokoju obowiązku nic zrobić z tą kwestią i może sobie ona kwitnąć aż do wielkich rozmiarów.O nieobecnym tam jak go nie będzie załóżmy tydzień można pisać , wklejać zdjęcia , adres itp. można to robić póki sam tego nie zgłosi bo nie mam tam żadnej osoby osoby odpowiedzialnej za to by takie rzeczy się nie działy. Tak przedstawiasz sprawę. Prawda to że nie mam nikogo od porządku ? a ktoś banuje, więc chyba ktoś jest a ty ciągle przedstawiasz jedną stronę medalu.
Jeszce raz powtarzam jezeli dany użytkownik złamał regulamin to zgłasza do administracji onetu widze ze trzymasz strone tupa.

Regulamin CzatOnet publikowanie na łamach Serwisu treści naruszających polskie lub międzynarodowe przepisy prawa, dobre obyczaje lub normy moralne, obrażające godność lub naruszające dobra osobiste innych osób, w szczególności agresywne w stosunku do innych Użytkowników lub nawołujące do agresji, wulgarne lub zawierające wulgaryzmy, przyczyniające się do łamania praw autorskich, propagujące używanie narkotyków bądź nie dopuszczonych do obrotu środków odurzających, propagujące nadmierne spożywanie alkoholu, zawierające linki do stron www naruszających prawo lub dobre obyczaje, zawierające dane osobowe, teleadresowe lub adresy mailowe, popierające radykalne postawy społeczne lub głoszące takie poglądy (wszelkiego rodzaju dyskryminacja rasowa, etniczna, ze względu na płeć, wyznanie itp.).
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Zbyszekch , nie trzymam do końca .Ale w jakimś sensie tak... jutro przeczytam popołudniu jaki jest zakres obowiązków dla operatorów. I się sprawa wyjaśni. Idę spać , wystarczy już na dziś bo zaczynamy się powtarzać. Pokój.
Trzeba po prostu potrafić się przyznać do błędu i najpierw krytycznie patrzeć na siebie. Co nie jest do końca uwagą do ciebie ale ogólną myślą.
Zbyszekch
bywalec

Tup pisze:Dodajmy,ze ta osoba nie poniosla za wykroczenie nic,ba nawet tam ma opa,to podkresla stronniczosc pokoju wobec mnie.Ja juz napisalem do onetu,ale w tym pokoju sa opy i one nie reaguja slonecznik??do tego mnie tam nie bylo .Moje prawdziwe oblicze?Jak ktos mnie szczuje,obraza to otwieram pysk dla takich mend,nie dam sobie dmuchac w kasze.Slonecznik fajne zwyczaje dawac bana a pozniej jego zdjecia publikowac bez jego obecnosci?Nie wiem kto juz tam wejdzie z forum ja na pewno nie.

Pozdro tup
Tup za złamanie regulaminu admini czat onetu dają sankcje ja moge jedynie upominać przestań robić siebie ofiarę tup doskonale wiesz jak wyzywałaes ordynarnie na czacie a tutaj udajesz swietoszka.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Sonecznik daj spokoj ja juz nic nie mowie i to ma byc glowny zalozyciel pokoju kupa smiechu.Pod nieobecnosc czlowieka zbanowanego jego zdjecie laduja na ogole jako pożywka dla wszystkich wklejona przez operatora,ktory nie ponosi odpowiedzialnosci czysta nagonka i cyrk,po czym ta osoba zbanowana ma sledzic od 00-00 caly czas pokoj wychwytujac takie rzeczy i pisac do onetu,dla mnie to az za dziecinne by to kontynuować a ta pomarancza chyba ma najbardziej falszywa nature z tamtąd,bo zdobyla moje zaufanie by miec zagrywki typu takie,to najwiekszy wrog tak robi i falszywiec i to pokazuje jaki tam panuje falsz.Nigdy wiecej takich ludzi!!.Ja akurat mam zdjecie pamaranczy moglbym je dac na forum evotu ale to jest zalosne,to mianuje na czlowieka badzo zdesperowanego ktory juz nie ma zadnych argumentów.Falsz do potegi.Zycze powodzenia z taka natura.to tyle z mojej strony juz skonczylem.

Pozdro Tup
Zbyszekch
bywalec

Tup pisze:Sonecznik daj spokoj ja juz nic nie mowie i to ma byc glowny zalozyciel pokoju kupa smiechu.Pod nieobecnosc czlowieka zbanowanego jego zdjecie laduja na ogole jako pożywka dla wszystkich wklejona przez operatora,ktory nie ponosi odpowiedzialnosci czysta nagonka i cyrk,po czym ta osoba zbanowana ma sledzic od 00-00 caly czas pokoj wychwytujac takie rzeczy i pisac do onetu,dla mnie to az za dziecinne by to kontynuować a ta pomarancza chyba ma najbardziej falszywa nature z tamtąd,bo zdobyla moje zaufanie by miec zagrywki typu takie,to najwiekszy wrog tak robi i falszywiec i to pokazuje jaki tam panuje falsz.Nigdy wiecej takich ludzi!!.Ja akurat mam zdjecie pamaranczy moglbym je dac na forum evotu ale to jest zalosne,to mianuje na czlowieka badzo zdesperowanego ktory juz nie ma zadnych argumentów.Falsz do potegi.Zycze powodzenia z taka natura.to tyle z mojej strony juz skonczylem.

Pozdro Tup
Tup mam wszystkie logi w ktorych obrazales po chamsku dzis masz pretensje do kogo pytam??? Uważam ze ujawnienie wszystkich logów otworzy wielu ludziom oczy i zobacza jaki jestes naprawde jutro ujawnie wszystkie logi orginały i zobacza jaki jestes swietoszek.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

A ujawniaj wisisz mi i powiewasz.Nawet tu przylazleś mi psuć wizerunek.Osoba madra jest w stanie dostrzec zlamanie regulaminu operatorów i pokoju.No i ukryjesz swoje zagrywki,czyli logo z moim zdjeciem,banowanie za nic z Manitu.Poza tym wszech i wobec oświadczam jesli tej osoby loga wyswietla sie na forum wyjete z kontekstu i je przeczytam je niszczace moje dobre imię opuszczam forum i prosze o skasowanie mojego konta.Apel kieruje do Admina Zbyszka.
Mam dość nagonki na mnie.Uważam,że potraktowano mnie nie godnie,zlamano moje prawo do wizerunku i popełniono przestępstwo.Zniszczono moje nerwy,próbowano mnie zaszczuć.Kpiono z mojego wyglądu.Postanowilem po tym calym zajsciu zrezygnowac definitywnie z czatów a na pewno z onetu.Osoby,które za przeproszeniem ukrywaja sie za nickami,nawet nie maja odwagi pokazac zdjecia twarzy i niszcza wizerunek osoby uwazam za najwiekszych tchorzy.Po prostu wszystkie te zarzuty sa stronnicze i perfidnie zaplanowane.Kipi az z nich obłuda,taki plan zgnojenia osoby,która ma inne zdanie...
Mam nadzieje,ze zostana poczynione kroki dyscyplinarne organów niezaleznych i w koncu poniosa karę wszyscy.Dodam,ze ja odcierpialem swoje kary.I koloryzuje sie fakty.Zarzuty wobec mnie sa czesto zmyślone,wyjete z kontekstu lub ukryte moje zarzuty i dowody.Jesli bede musial skieruje to wyżej i być może doczekam się sprawiedliwości.

Pozdro Tup
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

no jestes jestes brzydki juz nie placz idz do mamusi ok ?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

pisze w regulaminie czytałem choć to trochę masło maślane że administrator ma duże prawa ale z drugiej strony musi działać z literą polskiego prawa przede wszystkim. Czat onet nie stanowi tego prawa .Pisze także że admin zobowiązany jest reagować na sytuacje dyskryminacji itd.

Chcesz to podam tobie punkty regulaminu. Mi chodzi o prawdę. Nie widzisz nic złego w tym że obraża się kogoś publicznie z jego wizerunkiem?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Gdybyś powiedział że faktycznie to była przesada i niemiło zrobiono to by temat się urwał. Ale ty zbyszekch tego nie pojmujesz o co mi chodzi?
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:Gdybyś powiedział że faktycznie to była przesada i niemiło zrobiono to by temat się urwał. Ale ty zbyszekch tego nie pojmujesz o co mi chodzi?
Słonecznik1 własnie nie wiem o co tobie chodzi?wiec mi napisz !
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

To jest bardzo prosta sprawa , potępiasz kogoś podwójnie jakoby , za to że bluźnił i za to że oczernia czat. Ale winy takiej że pozwolono później obrażać jego to już nie widzisz wcale . On jest użytkownikiem , jego błąd i zwykłych userów to rzecz poniekąd częsta , ale pozwolenie na publiczne szykany przez zawiadowcę bo nie wiem jak to zwać czata to już znacznie rzadsza rzecz myślę. Nie jest tak?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

albo powiedz mi po prostu że tam jest pewna forma samowolki i nikt nad tym nie trzyma piecza , bo ja się nie orientuję. Ktoś ma tam nad tym czuwać czy jest jakby anarchia?
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:To jest bardzo prosta sprawa , potępiasz kogoś podwójnie jakoby , za to że bluźnił i za to że oczernia czat. Ale winy takiej że pozwolono później obrażać jego to już nie widzisz wcale . On jest użytkownikiem , jego błąd i zwykłych userów to rzecz poniekąd częsta , ale pozwolenie na publiczne szykany przez zawiadowcę bo nie wiem jak to zwać czata to już znacznie rzadsza rzecz myślę. Nie jest tak?
SŁONECZNIK1 jakie szykany? tup rozrabiał na psychiatryku potem na schizofrenikach obrazał wyzywał wulgarnie ludzi widze ze nia masz pojecia o czatach jak działaja.Teraz inna sprawa regulaminowa umieszcenie zdjecia tupa bylo złamaniem regulaminu to fakt wiec on to powinien zglosic do http://pomoc.onet.pl/63,3850,faq_serwis.html.Wiec słonecznik1 nie rob ze mnie tyrana czlowieka nieczułego ja mam po 20 osób w pokoju sa to chorzy ludzie na schizofrenie .Moim zdaniem tup obczernił tych ludzi na pokoju schizofrenicy widze ze wierzysz to co tup pisze idz popytaj ludzi na moim pokoju mi nie musisz wierzyc.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Tak na luzie mam pytanie. Ile czasu trwało śmianie się z niego?
Zbyszekch
bywalec

[quote="Słonecznik1"]Tak na luzie mam pytanie. Ile czasu trwało śmianie się z niego?[/quos
Słonecznik1 nikt się z niego nie śmiał uwazam ze pora zakonczyc temat tupa lepiej bys zapytal jak tup wulgarnie mnie wyzywał od miekich ch.... robionych chcesz loga jak pisał do mnie ?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Masakra.

Szczerze to powiem że ty jako admin czy tam nie wiem kto powinieneś mieć w sobie tyle taktu i czegoś tam by nie ścigać i poniżać ludzi .Pomijając to że nie przyznajesz się do żadnego błędu co jest sprawą dla informatyka łatwą do wyjaśnienia. Nie tak powinien zachowywać się odpowiedzialny opiekun grupy . Zachowujesz się jak szuja niestety w jakimś stopniu , kieruje tobą złość.
Zbyszekch
bywalec

[quote="Słonecznik1"]Masakra.

Szczerze to powiem że ty jako admin czy tam nie wiem kto powinieneś mieć w sobie tyle taktu i czegoś tam by nie ścigać i poniżać ludzi .Pomijając to że nie przyznajesz się do żadnego błędu co jest sprawą dla informatyka łatwą do wyjaśnienia. Nie tak powinien zachowywać się odpowiedzialny opiekun grupy . Zachowujesz się jak szuja niestety w jakimś stopniu , kieruje tobą złość.[/quote
Slonecznik1 Nazwałes mnie szuja a ty kim jestes ja Ciebie nigdy nie obraziłem trzymasz strone tupa kto ponizał ludzi tup nie znasz mnie wiec nie ocenaj mnie szkoda z toba na dyskujsie czasu bo niczego nie rozumiesz przyjdz na pokoj i potem mnie oceniaj.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ty masz plaster na mózgu ? albo wypowiedz konkretne pełne oświadczenie jak twoim zdaniem to wyglądało. Rzucasz półsłówkami , krótkimi zdaniami zamiast wypowiedzieć się kategorycznie jak ty to widzisz i jak wg. ciebie było . Zmierzasz do tego że z Tupa nikt się nie śmiał i jego zdjęcia tam nie było ostatnio choć na początku długo o tym nie mówiłeś. Więc jak wg ciebie było? ( toż to sprawa sądowa...
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:ty masz plaster na mózgu ? albo wypowiedz konkretne pełne oświadczenie jak twoim zdaniem to wyglądało. Rzucasz półsłówkami , krótkimi zdaniami zamiast wypowiedzieć się kategorycznie jak ty to widzisz i jak wg. ciebie było . Zmierzasz do tego że z Tupa nikt się nie śmiał i jego zdjęcia tam nie było ostatnio choć na początku długo o tym nie mówiłeś. Więc jak wg ciebie było? ( toż to sprawa sądowa...
Ja sie juz wypowiedziałem na ten temat jezli dalej bedziesz mnie obrazał to zgłosze do admina evotu.Gdzie mogę zgłosić naruszenie regulaminu?

Kiedy sprawa dotyczy nieetycznie zachowującego się użytkownika, należy zgłosić to właścicielowi pokoju – to on musi ustosunkować się do zachowania tego użytkownika.
Jeśli natomiast złamany został nie tylko nasz regulamin, ale i prawo polskie (pedofilia, udostępnianie danych osobowych ...), możesz zwrócić się do nas pod adres czat@grupaonet.pl.

Koniecznie prześlij nam następujące dane:

nazwę pokoju;
datę i przybliżony czas zajścia;
swój nick;
nick osoby, o której piszesz;
prosimy też o wykonanie zrzutu ekranu obrazującego opisane przez Ciebie zachowanie;

Pamiętaj! Bez podania powyższych danych nie będziemy w stanie Ci pomóc. tup powinen zglosci naruszenie prawa a nie mnie nękac i innych
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”