Inspiracją jest Rocky
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Inspiracją jest Rocky
Rocky może i był dobry na filmie...
Widzieliście jakąś z konferencji przed walką ze szpilką i tym drugim? Szpilka wkurzony jak dziecko, dziwne, że w ogóle nie dostał na początku cios i nie padł. Tem czarny się śmiał, w sumie to może zbyt wyluzował, ale dobrze jest.
Widzieliście jakąś z konferencji przed walką ze szpilką i tym drugim? Szpilka wkurzony jak dziecko, dziwne, że w ogóle nie dostał na początku cios i nie padł. Tem czarny się śmiał, w sumie to może zbyt wyluzował, ale dobrze jest.
nic
Widziałem tę konferencję , ten czarnoskóry zawodnik wiedział , że Szpilka to taki w gorącej wodzie kompany , więc go sprowokował . Troszkę się pośmiałem . Ale podczas walki K.O. już nie było śmieszne ....myślałem ,że Szpilka opuścił nasz świat .
Ściągnąłem z sieci "Creed: narodziny legendy" - obejrzę sobie na dobranoc
Ściągnąłem z sieci "Creed: narodziny legendy" - obejrzę sobie na dobranoc

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
masz rację, żyją wszyscy, to niebezpieczne tak się prać po ryju kto dłużej wytrzyma....
nic
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Szpila to taki worek treningowy dla czarnych.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mocno mi się nie chciało ale zrobiłem trening przed praca.Podwoilem tez serie dodałem tez bieganie.
Ktoś tu się nie oszczędza....Tup pisze:Mocno mi się nie chciało ale zrobiłem trening przed praca.Podwoilem tez serie dodałem tez bieganie.

Byłem dzisiaj w kilku zakładach zostawić CV , przy okazji zrobiłem kilka km rowerkiem.
Wieczorem mecz i brzuszki

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zauwazylem juz ,ze mam wieksza wytrzymalosc.Mysle,ze stopniowo dojda wieksze efekty.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ile robisz brzuszkow?johny36 pisze:Ktoś tu się nie oszczędza....Tup pisze:Mocno mi się nie chciało ale zrobiłem trening przed praca.Podwoilem tez serie dodałem tez bieganie.![]()
Byłem dzisiaj w kilku zakładach zostawić CV , przy okazji zrobiłem kilka km rowerkiem.
Wieczorem mecz i brzuszki
W sumie to nawet nie wiem , nie liczę .Tup pisze:
Ile robisz brzuszkow?
Najczęściej to robię tzw. "szóstkę weidera" , każde ćwiczenie po dwa razy....każde do momentu "pieczenia" mięśni

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja na razie robię 30 brzuszków.johny36 pisze:W sumie to nawet nie wiem , nie liczę .Tup pisze:
Ile robisz brzuszkow?
Najczęściej to robię tzw. "szóstkę weidera" , każde ćwiczenie po dwa razy....każde do momentu "pieczenia" mięśni
W jednej serii?Tup pisze: Ja na razie robię 30 brzuszków.
A Ty jakie brzuszki robisz?Takie "tradycyjne" ?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
2 seriejohny36 pisze:W jednej serii?Tup pisze: Ja na razie robię 30 brzuszków.
A Ty jakie brzuszki robisz?Takie "tradycyjne" ?
Tak tradycyjne.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wiesz w jednej serii to jestem w stanie zrobic ale wole sobie rozrzucic,bo tez inne cwiczenia robie.
ostanio się zastanawiałam nad tym tematem i wyszło mi, że powinnam przeprosić, za to że odezwa lam się na jego drugiej stronie, Cezary w owczas słusznie zwrócił uwagę na niedopuszczalność tej wypowiedzi ciesząc się że taka uszcz ęśliwona jestem
Dzisiaj pojeździłem rowerem po lesie . Błoto i deszcz , rower cały zapaskudzony 

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja troche teraz mam treningu silowego-pomoc w przeprowadzkach.Cos mi sie wydaje,ze gdyby nie treningi nie dalbym rady,bo zaladowalem dwa auta.Fakt z kims ale bylo tego sporo.W nocy nie czulem nog.johny36 pisze:Dzisiaj pojeździłem rowerem po lesie . Błoto i deszcz , rower cały zapaskudzony
To nieźleTup pisze:
Ja troche teraz mam treningu silowego-pomoc w przeprowadzkach.Cos mi sie wydaje,ze gdyby nie treningi nie dalbym rady,bo zaladowalem dwa auta.Fakt z kims ale bylo tego sporo.W nocy nie czulem nog.
Sam bym sobie coś podźwigał
Na razie nie mam pracy , jak polepszy się pogoda to zaciągnę się może na jakąś budowę ...podźwigam sobie cegły
....będzie masa

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wczoraj biegalem dzis pocwicze w domu,bo pada.Wczoraj tez mozna uznac za trening parte szachow i forme mam tez intelektualna na wysokim poziomie,bo przeciwnika mialem z najwiekszej półki.Musze sie jednak nie pompowac jak Szpila.Cieszy jednak progres umiejetnosci w szachach teraz jak rowny z rownym moge walczyc z mistrzami w rodzinie,a tradycja jest u nas tej gry ja ja troche kontynuuje,by nie umarla.
Dzisiaj leniuchuje , moje stawy i ścięgna mają wolne
...chyba ,że się rozpogodzi (małe szanse) to pójdę na spacer

...chyba ,że się rozpogodzi (małe szanse) to pójdę na spacer
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Trening zrobiony pelny z dwiema seriami.Czuje sie zajebiscie warto bylo sie zmusic dla takiego samopoczucia.a mialem troche zastoj przez rozne problemy ale wracam.