Jakie są objawy ?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Gość

Post autor: Gość »

ludzie są ciekawsze tematy...bądzmy poważni...
Gość

ludzie gdzieście wy są?!
Gość

:?: śpicie zimowym snem?!
Awatar użytkownika
miki
bywalec

Post autor: miki »

:?: śpicie zimowym snem?!
muszę sobie jeszcze kilka rzeczy chyba "przemyśleć" - jeśli o mnie chodzi
kwiatuszek

jakie są objawy

Post autor: kwiatuszek »

miki-oco ci chodzi? kogo szukasz? do kogo post-do shenny?czy do wszystkich?
zefirek

Post autor: zefirek »

mówisz miki psycholog be, a chcesz dyskusji z psycholożką? a może coś innego...
Gość

jakie objawy

no,no miki-teraz to już grubo przesadziłeś a i sam sobie przeczysz...nie zawsze i nie wszystkim...chyba że Ci na kimś zależy...
Gość

dac szansę-co to znaczy?
sheena
bywalec

Post autor: sheena »

'...Ze te mysli nie plyna w pelni ze mnie?...' - tak dokładnie jest
Nie zebym sie czepiala, ale jesli tak twierdzisz to co wg Ciebie je generuje i coz to takiego, ze nie przeszkadza Ci zyc ze swiadomoscia tego?
Jakakolwiek jednoznaczna odpowiedz na moje pyt prowadzi do skrajnosci z ktorych powstaja rozne dziwne rzeczy... Tzn dla mnie dziwne, bo niektorym wiara w cos pozwala zyc, w sumie moze o to chodzi w byciu czlowiekiem zeby w cos wierzyc, tylko mi to niebardzo pasuje, ale jakkolwiek. Co do psychologow to nie wieszaj na nich psow, sa ludzie ktorzy ich potrzebuja, tak samo jak i psychiatrow.
I may be schizophrenic, but at least I have each other
Gość

czy się nie umiesz innaczej bronić?a co do myśli-to nie jesteś wyjątkiem i nie ma tu nic nadzwyczajnego...
sheena
bywalec

A ja myslalam, ze sobie dyskutuje na forum, a tu prosze, okazuje sie ze ktos mnie atakuje i sie bronie, inetresujace ;] Nie pisze nigdzie ze jest w tym o czym mowie cos nadzwyczajnego, jesli wywnioskowales tak z tego co pisze to Twoja sprawa. Jesli nierozumiesz o co mi chodzi to daruj sobie komentarze zamiast dawac sie ponosic nadinterpretacjom..
Gość

Co do psychologow to nie wieszaj na nich psow, sa ludzie ktorzy ich potrzebuja, tak samo jak i psychiatrow.
- jedni potrzebują psychiatrów, psychologów inni wróżek jeszcze inni papieża inni lubia cenzurować - i co z tego - debili, jak widać, nie brakuje!!
sheena
bywalec

A najmniej to brakuje takich, co to lubia mowic kto jest debilem a kto nie
brzdąc

Post autor: brzdąc »

czemu się kłócicie?
sheena
bywalec

Nie klocimy sie o_O
Nie podnosimy na siebie glosow, nie obrazamy sie, dyskutujemy sobie :P
brzdąc

jakie objawy

Post autor: brzdąc »

jesteś albo bardzo sprytna albo bardzo zakłamana...Obrażasz i udajesz że nic się nie stało,ciekawe...
sheena
bywalec

To, ze ktos to odebral jako klotnie, to juz jego sprawa i skoro to jedyny wniosek jaki mu sie nasunal odnosnie tego tematu to tez jego sprawa..
Kiedy kogos obrazilam? Prosze o wskazanie mi jasno :] Chodzi o post z 26.04? To nie byla bezposrednia obraza skierowana do adresata tej mojej wypowiedzi ale ogolne stwierdzenie faktu, ktoremu nikt nie zaprzeczy, a ktorego istnienia wczesniejszy post mojego adresata byl najlepszym potwierdzeniem. Jak juz sie chcesz czepiac, to ja sie moge zapytac na jakiej podstawie pan Gosc uzurpuje sobie prawo do nazywania innych debilami ["jedni potrzebują psychiatrów, psychologów inni wróżek jeszcze inni papieża inni lubia cenzurować - i co z tego - debili, jak widać, nie brakuje!!"].
Gość

droga sheeno jakoś wcieło posta z odpowiedzią który stwierdzał, że specjalistami od oceniania, klasyfikowanie, elektrowstrząsów, faszerowania neuroleptykami są właśnie psychiatrzy. Ponadto takie terminy jak debil i idiota również oni stworzyli. sheeno może zastanów się trochę nad swoją hipokryzją !
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

uwaga administratora

Post autor: zbyszek »

jeśli coś komuś wcięło, a rzucał mięsem, proszę szukać w "niechcianych postach". zarejestrowanych zawiadamiam o przeniesieniu, a nierejestrowanych niestety nie mogę.
sheena
bywalec

Niezauwazylam znikniecia owego postu i wogole nie widze zwiazku specjalnie.
Jakie znaczenie ma pochodzenie slow 'debil' i 'idiota'? To dosc dziwne usprawiedliwiac w ten sposob szafowanie tymi slowami na prawo i lewo. Pozatym jakby tu nazwac wytykanie psychiatrom wynalezienia terminow, ktorych sie potem uzywa do obrazania ich i nie tylko, hmm, moze hipokryzja? ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”