wątek kretynki
Moderator: moderatorzy
Re: wątek kretynki
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:30 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
Straszne. Ja też nic nie umiem, bo mi mama nic nie pozwalała robić.
gehenna, z tego co czytam, znajdujesz się na wysokim poziomie intelektualnym, tylko nie wierzysz w siebie.
gehenna, z tego co czytam, znajdujesz się na wysokim poziomie intelektualnym, tylko nie wierzysz w siebie.
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:30 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
No i co, po palcach dostać
. Przydałoby się zmienić tytuł wątku na bardziej odpowiadający rzeczywistości
.

- Catastrophique
- bywalec
Podziwiam. Nigdy nie ogarniałem AutoCada. Jest bardzo skomplikowany, do tego jego interfejs, moim zdaniem, jest niezbyt przemyślany i przyjazny użytkownikowi.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja kiedyś śmigałem ostro w Autocadzie, minęło parę lat i nie potrafię kreski postawić. :/Catastrophique pisze:Podziwiam. Nigdy nie ogarniałem AutoCada. Jest bardzo skomplikowany, do tego jego interfejs, moim zdaniem, jest niezbyt przemyślany i przyjazny użytkownikowi.
Gratulacje!!!Gehenna pisze:komputerowa kretynka informuje, że dwa weekendy pod rząd... szkoliła się komputerowo.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
i tylko Ci powinni się liczyć w Twoim życiuGehenna pisze:ktoś dostrzeże w niej namiastki mózgu.
Wszystko ma swoich przeciwników, dlatego mamy siłę by walczyć - im na złość.
Nochal do góry, chmury tylko przepływają...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Widzę, że moje słowa zostały źle odebrane. Może niefortunnie się wyraziłem, ale na pewno nie miałem nic złego na myśli.

.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Wygląda to na efekt wcześniej opisywanej toksycznej "psychoterapii" - poczuwanie się do winy po tym jak odp. się na czyjąś głupią zaczepkę. No comment.Gehenna pisze:Nie Piotrze, nie powiedziałeś nic złego. To mi odpierdala. Przepraszam
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
.
Nie jestem psychiatrą i nie wiem, jaki to jest efekt. A twoje zdanie mnie nie interesuje.Schizo pisze:Wygląda to na efekt wcześniej opisywanej toksycznej "psychoterapii" - poczuwanie się do winy po tym jak odp. się na czyjąś głupią zaczepkę. No comment.
Myślę, że prawda leży gdzieś po środku. Oboje przesadziliśmy, a moje emocje dodatkowo podkręciły słowa Schizo po twojej wypowiedzi.Gehenna pisze:Jaką zaczepkę? To ja zareagowałam nieadekwatnie i agresywnie.

Piękne tłumaczenie, jakbyś Schizo nie znałPiotrek Kryński pisze:moje emocje dodatkowo podkręciły słowa Schizo po twojej wypowiedzi.

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Ja Schizo ****** nie znam. Uwazam, ze jej reakcja byla nieadekwatna do sytuacji i w ogole niepotrzebna. Widocznie ma jakis ******. Piotrek mial prawo sie zdenerwowac.
Gehenno jestes inteligentna, oczytana kobieta. Lubisz sie niestety dolowac. Spostrzezenie Piotrka nie bylo niesluszne. Naprawde moze dziwic, ze ktos taki jak Ty nazywa sie "kretynka".
Gehenno jestes inteligentna, oczytana kobieta. Lubisz sie niestety dolowac. Spostrzezenie Piotrka nie bylo niesluszne. Naprawde moze dziwic, ze ktos taki jak Ty nazywa sie "kretynka".
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:31 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.