samobojstwo, jakie leki ?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Re: samobojstwo, jakie leki ?

Post autor: maniek123 »

musisz robic tak ze kazda strata obelga wychodzi Ci na lepsze byc taki jak ja byc gdzie,robic to co ja, nosic znak Maniek123 itd itp...
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

maniek123 pisze:nie wiem stary serio...dla mnie w urojeniach Bog mowil ze jestem wyslannikiem Bozym moze tylko Ci najsilniejsi potrafia wierzyc i byc szczesliwy jak ja ???...
Ciągle mi stary nie pasuje w kontekście tego co piszesz co z tym ruchaniem w dupę i z tym dogryzaniem na taką modłę.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

rob jak tam uwazasz bratku ja jutro punkt 17:30 jestem w kosciele pozdro
F20
bywalec

maniek123 pisze:musisz robic tak ze kazda strata obelga wychodzi Ci na lepsze byc taki jak ja byc gdzie,robic to co ja, nosic znak Maniek123 itd itp...
Czyli jak będę się obracał w towarzystwie inteligentnym mówiącym o ruchaniu w dupę ze zrozumieniem na prawiczka i kiedy się w tym wyćwiczę żeby mi na dobre wyszło to będę nosić znak Maniek123 ?
OOOOOOOOOO Maniek jesteś wielki!. Ktoś mi napisał że zmiana otoczenia nie spowoduje, że mi schizofrenia zniknie ale zmiana pewnego otoczenia spowoduje że znikną mi pewne kłopoty których nie umiem za bardzo sprecyzować. Kołacze mi się tylko coś z tym ruchaniem mnie w dupę.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

po pierwsze zacznij cwiczyc i bij leszczy ktorzy stana ci na drodze...
F20
bywalec

maniek123 pisze:po pierwsze zacznij cwiczyc i bij leszczy ktorzy stana ci na drodze...
Jak Ci przypieprzyć ?
F20
bywalec

Dorwał mnie leszcz który mówi o biciu leszczy i nie można mu przypieprzyć bo jest internetowym skur...
F20
bywalec

maniek123 pisze:po pierwsze zacznij cwiczyc i bij leszczy ktorzy stana ci na drodze...
Czuję się jakby mnie dorwał jakiś leszcz który wyciągnął piszczałkę na stół i twierdził że to duża fujara która ma wzbudzać autorytet.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Jest sposób z lekami. Przyładować betablokery. Wziążć z 20 tabletek. Serce stanie na kamień. I nic go nie ruszy. Nie będe pisał o jakie chodzi leki. Zresztą ta osoba jak się chce zabić to i tak znajdzie sposób. Tylko po co to robić? Ludzie gorzej mają i chcą żyć.
F20
bywalec

tomsoul pisze:Jest sposób z lekami. Przyładować betablokery. Wziążć z 20 tabletek. Serce stanie na kamień. I nic go nie ruszy. Nie będe pisał o jakie chodzi leki. Zresztą ta osoba jak się chce zabić to i tak znajdzie sposób. Tylko po co to robić? Ludzie gorzej mają i chcą żyć.
I tu się mylisz bo jeśli ktoś się targa na wlasne życie to znaczy że coś z nią nie tak i takie tłumaczenia jak piszesz nie zdają roli. Chyba nigdy nie byłeś w takiej sytuacji. Próbowałeś kiedyś to zrobić środkami które masz i októrych słyszałeś że mogą to zrobić próbujesz a i tak się budzisz i uwierz mi to nie jest budzenie się do życia. Przymnie nikt by nie doszedł co się stało nawet nikt nie wiedział że coś takiego chciałem zrobić. To było najlepsze rozwiązanie.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Miałem 3 próby samobójcze i dobrze wiem czym to pachnie. Raz 30 tabletek pridinolu, drugi około 20 klozapoliku setek, 3 raz podcięcie żyły. I powiedziałem sobie że nigdy więcej. Niewiem co pcha tą osobe do samobójstwa.
F20
bywalec

tomsoul pisze:Miałem 3 próby samobójcze i dobrze wiem czym to pachnie. Raz 30 tabletek pridinolu, drugi około 20 klozapoliku setek, 3 raz podcięcie żyły. I powiedziałem sobie że nigdy więcej. Niewiem co pcha tą osobe do samobójstwa.
To Ci się poszczęściło bo najchętniej bym to zrobił i dzisiaj ale nie mam takiej desperacji motywacji żeby to zrobić.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

No tak do końca mi się nie poszczęśćiło bo dostałem niedotlenienia mózgu i teraz mam problemy. Takie są skutki jak ktoś się chce otruć.
Awatar użytkownika
lawenda
zaufany użytkownik

Post autor: lawenda »

E tam, ciach i koniec. A jeszcze tylu osobom można by było pomóc, wesprzeć słowem, doradzić, uśmiechnąć się, przytulić. Nie warto targać sie na własne życie. Lepiej się pomodlić. Nieważne jakiego wyznania się jest, pomodlić się do swojego Boga i powierzyć mu swoje cierpienie. On już zadziała.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

lawenda pisze:Nie warto targać sie na własne życie. Lepiej się pomodlić. Nieważne jakiego wyznania się jest, pomodlić się do swojego Boga i powierzyć mu swoje cierpienie. On już zadziała.
Popieram, lepiej to zrobic niz sie zabijac, modlitwa a szczegolnie rozaniec bardzo pomaga.
F20
bywalec

amigo pisze:
lawenda pisze:Nie warto targać sie na własne życie. Lepiej się pomodlić. Nieważne jakiego wyznania się jest, pomodlić się do swojego Boga i powierzyć mu swoje cierpienie. On już zadziała.
Popieram, lepiej to zrobic niz sie zabijac, modlitwa a szczegolnie rozaniec bardzo pomaga.
U mnie nigdy nie dzialal zreszta co Bog moze na cuda nielicze
F20
bywalec

F20
bywalec

lawenda pisze:E tam, ciach i koniec. A jeszcze tylu osobom można by było pomóc, wesprzeć słowem, doradzić, uśmiechnąć się, przytulić. Nie warto targać sie na własne życie. Lepiej się pomodlić. Nieważne jakiego wyznania się jest, pomodlić się do swojego Boga i powierzyć mu swoje cierpienie. On już zadziała.
Upchał mnie w życie którego niechciałem dociskał schizofrenią i nałożył kłopoty rodzinne. Do póki miałem zmartwienia rodzinnę to miałem jakaś misje pomimo ze mialem dno to istnialem dla tej misji DZISIAJ NIMAM JUZ NIC !
Awatar użytkownika
lawenda
zaufany użytkownik

Post autor: lawenda »

F20 pisze: Do póki miałem zmartwienia rodzinnę to miałem jakaś misje pomimo ze mialem dno to istnialem dla tej misji DZISIAJ NIMAM JUZ NIC !
Otóż to, znikł sens życia i człowiek zaczyna błądzić. Szuka i szuka i wciąż czuje że to nie to. Życzę Ci żebyś znalazł to co zgubiłeś :) .
someonesad
bywalec
Status: Cleaner

Post autor: someonesad »

Wlasnie szukalem mojego postu, kiedy nacisnalem zly przycisk i zobaczylem Twoj post. Az mnie zamrozilo jak przeczytalem tytul: ,,samobojstwo, jakie leki''.
10 dni temu zmarl moj brat, po samobojstwie. Ojciec, twardy facet, plakal jak dziecko, matka nie miala chyba sily na lzy. Musialem pocieszac braci. Za chwile bede dzownil do brata i go pocieszal- jak psycholog. Sam nie moge zaakceptowac samobojstwa brata. Moja depresja po jego smierci pogorszyla sie. Czuje sie fatalnie. Taki wlasnie los zgotujesz dla rodziny, przyjaciol.
Jak sie zabijesz, nie pojdziesz na bal maturalny, nie zakosztujesz jazdy samochodem. A bylas w Indonezji lub w innym egoztycznym kraju? Zakosztuje najpierw zycia- no co masz do stracenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”