Usunięcie konta
Moderator: moderatorzy
- Necro
- zaufany użytkownik
Re: Usunięcie konta
Ralf miej na te osoby wywalone jaja dużo cie osób lubi na forum i szanuje a tych ce wymieniłeś jest garstka kasacja konta to głupota wiem coś o tym
Śmierć Wrogom Ojczyzny
koniczynko, mam prośbę. Czy mogłabyś używać znaków przestankowych, bo naprawdę ciężko się czyta taką jednolitą treść?
to Ty coś wiesz o szacunku?Ralf pisze: i ogólny stan wzajemnego szacunku... :roll:
eh.
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
O.k,mogę używać znaków przestankowych ,skoro bez nich ciężko się czyta to co piszę. Ja pisałam bez znaków przestankowych z wygody,żeby szybciej napisać posta,ale w porządku ,nie ma problemu,mogę ponownie zacząć używać znaków przestankowych.
Edytowałam już mój poprzedni post w tym temacie,wstawiając do niego znaki przestankowe,aby był bardziej czytelny.
Edytowałam już mój poprzedni post w tym temacie,wstawiając do niego znaki przestankowe,aby był bardziej czytelny.
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:54 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Necro
- zaufany użytkownik
A ty eden najbardziej tu zazdrościsz wszystkim na forum kasy z rent i jak se potrafią radzić w życiu i kombinować bo w Polsce inaczej się nie da weź chłopie się ograni a nie tylko narzekać na i wkurwiasz mnie na forumDocent pisze:Ralf, prawie wszyscy ci po kryjomu zazdrościmy. (Przynajmniej kilka osób jest wśród nas, co mają 500 lub 1.000 zł na przeżycie miesiąca.) Nie rozumiesz mnie? 2.800 złotych pensja plus renta i przyznajesz kiedyś, że nigdy nie czułeś się chory, a Komisja usłyszała co chciała. Jeden samochodzik o wartości rynkowej 19.000, dokupujesz dla szpanu BMW w cenie 30.000. Cudze szczęście kłuje w oczy, to ile masz na koncie bankowym tyż.Ralf pisze: Uważam że nie jestem tu mile widziany. Takie osoby jak mariii, milczaca czarna mery, maca, amarei są mi bardzo nieprzychylne.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:53 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:53 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prostu mam dość osób które za moimi plecami mnie pomawiają. Jeszcze mógłbym parę nicków tu dodać ale po co? Ludzie nie mają podstawowych umiejętności do dyskusji. Ta garstka ludzi jest dla mnie jak zadra w oku. I to pewne, odchodzę z forum. Jeszcze tylko dopilnuje wątku Sylwestrowego u Zbyszka i koniec. Nawet w tym wątku jedna osoba..., ...już jej się coś nie spodobało. MASAKRA jacy tu są ludzie.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:53 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 2 razy.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:52 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
a co do mojej majętności to serio ja dużo nie mam. Żyje skromnie.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:52 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- koniczynka26
- bywalec
Ja nie rozumiem,dlaczego wy tak zazdrościcie Ralfowi jego dobrej sytuacji materialnej,bo ja jakoś nie mam w sobie żadnej zawiści wobec Ralfa ,ani żadnych innych osób. Każdy radzi sobie w życiu jak może , i o ile postępuje zgodnie z prawem i swoim postępowaniem nikogo nie krzywdzi ,to nie można mu mieć nic do zarzucenia,a zawiść i zazdrość ,to są bardzo destrukcyjne,niszczące danego człowieka uczucia Chcecie nimi uderzyć w Ralfa,a tak naprawdę zazdrością i zawiścią wobec innych ludzi szkodzicie samym sobie. Może lepiej byłoby być pogodnym,życzliwie nastawionym do świata i ludzi człowiekiem,który nikomu niczego nie zazdrości,bo cieszy się z tego co ma i z drobnych przyjemności,jakie daje każdy dzień naszego życia.Taka postawa zdecydowanie bardziej sprzyja dobremu zdrowiu psychicznemu,niż zatruwanie swojej psychiki własnymi,toksycznymi emocjami.A Ralfowi widać że przez wasze zachowanie wobec niego jest bardzo przykro i Ralf czuje się przez was odrzucony i nieakceptowany,więc może warto żebyście zmienili wasz stosunek do niego,bo myślę,że Ralf nie zasługuje na takie traktowanie z waszej strony.
- koniczynka26
- bywalec
Niewiem Docencie -Edenie,ale ja nie odczułam tego,żeby Ralf się wywyższał,czy też uważał za kogoś lepszego od innych użytkowników tego forum,co prawda nie znam Ralfa jako człowieka i nigdy go nie poznałam w świecie rzeczywistym,ale na tym forum wobec mnie Ralf zachowywał się bardzo właściwie i odpowiednio i na szczególny mój szacunek zasługuje fakt,że jedynie Anton i Ralf ,spośród wszystkich użytkowników tego forum potrafili mi przyznać rację podczas mojego konfliktu z Moi i tylko oni dostrzegli,że zostałam niewłaściwie potraktowana przez niektórych użytkowników tego forum i potrafili o tym otwarcie i szczerze napisać i ja bardzo doceniam i szanuję taką postawę Antona i Ralfa na tym forum,bo dla mnie świadczy ona o niezależnym , indywidualnym , analitycznym myśleniu i wyciąganiu słusznych wniosków z danej sytuacji oraz o braku podatności na negatywne wpływy innych i dużej odwadze.
czemu całe strony postów zostały usunięty z tego działu? Jaki miałeś w tym cel moderatorze?!
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Eden Docent jak zawsze kasuje posty.Ralf pisze:czemu całe strony postów zostały usunięty z tego działu? Jaki miałeś w tym cel moderatorze?!
Powodzenia Ralf.
Stwórzmy coś nowego.
Tak. Bo się boi moderatorów .karuna pisze: Eden Docent jak zawsze kasuje posty.
to nie Docent skasował swoje posty. Były tu jakieś 3 strony postów, decenta i koniczynki głównie. I co? Ktoś wszystko skasował. Czyżby docent miał uprawnienia moderatora? Wątpie. Więc ponawiam pytanie. Czemu? Cenzura? Myślę że zbyszek powinien się o tym dowiedzieć.
Koniczynka nie usuwa swoich postów, chyba, że jest docentem, co wątpliweRalf pisze:Były tu jakieś 3 strony postów, decenta i koniczynki głównie.