Moderator: moderatorzy
Dla mnie nic, bo nie chciałem jej przeczytać . Chrystus pokonał satana i nie ma co się dalej targować z Wszechmocą Absolutu, czy aby nie jest taka zła jak sataniści czy ateiści sobie bezsilnie zrezygnowali. Bezpodstawnie i przedwcześnie. Wystarczy mi uczyć się na błędach innych.Schizo pisze:I co wynika?
Ale jest możliwe zastąpienie nowym po "nieodwracalnym" końcu- zmartwychwstaniem.sophie pisze:O co chodzi - o ten zegar, co nie chodzi...
Nic, co juz jest nie jest mozliwe do cofniecia.
Co znaczy ten twór? Ja znam jeden podział - na ludzi dla których ważniejsze jest być i takich dla których mieć. Z tego mieć mogą powstać różne nieciekawe rzeczy np. obsesje, które w skrajnych przypadkach doprowadzają do tego, że ktoś nie liczy się z innymi ludźmi, idzie po trupach do celu.shadowman pisze: satanistami ateistycznymi
Ze strony:Schizo pisze: http://hamestagan.republika.pl/
Czyli toczy walkę o dobroJedynie nieliczna garstka nie pozwoliła się omamić propagandzie Uzurpatora i toczy heroiczną walkę o przywrócenie słusznego porządku na świecie i oczyszczenie go z tych, którzy służą Uzurpatorowi w jego dziele zniewolenia.