prawidłowe podejście
Czy chcecie mieć dzieci
Moderator: moderatorzy
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Re: Czy chcecie mieć dzieci
Na ile dobrze pamiętam to wojna skończyła się w 1945, wtedy to Niemcy skapitulowały. Dziś walki trwają w Kongo między innymi i chyba w Palestynie, i na Ukrainie. Myślałeś może żeby się zaciągnąć, wyjechać na misję? Jak tak lubisz walczyć to jeszcze byś zarobił trochę grosza przy okazji?Catastrophique pisze: ↑sob mar 11, 2023 4:57 pm Jak jest ciezko to sie walczy zamiast sie poddawac bo bez tego pozniej bedzie jeszcze gorzej. Ale spoko, wyladujecie na ulicy - zrozumiecie.
Nie da sie uciekac w nieskonczonosc, biedactwa.
Wiesz, że piszesz o sobie? Straciłaś mieszkanie rodziców i teraz wydajesz resztki pieniędzy na wynajem na drogi wynajem w Warszawie czy mieszkasz we spólnocie chorych? Zastanów się co zrobisz gdy kasa się skończy. Nie wiem czy tak opłacisz rachunki z samej rencinki. Praktycznie można powiedzieć, że Ty już wylądowałeś na ulicy.
Niestety teraz takich wydaje się być coraz więcej Nie mam ci co poradzić Cezary Może trafisz na wybrankę i nie okaże się ona ździrą. Choć patrząc po życiu to rzeczywiście różnie bywa. Przynajmniej nad dziećmi sady powinny orzekać opiekę naprzemienna ale w twoim przypadku zostanie wykorzystane to ze masz schizofrenie i takiej opieki nie dostaniesz . Nic wiec tylko ruchaj a potomstwa nie szukaj?
Po co obrażasz Cezarego? Zazdrościsz mu jego kariery na uczelni? Nigdy mu nie dorównasz bo nie masz szans I nie po to mówię żeby cię zdemotywować tylko po to żebyś nie robił sobie płonnych nadziei. Spróbuj w swoim życiu poprawić to co możesz Szanuj innych Współczuj im i pomagaj w tym finansowo ludziom takim jak kotek. Popraw wykłady Naucz się przemówień publicznych Idź na kurs z aktywnych metod nauczania Popracuj nad gestami to bardzo ważne . Cezarego jednak nigdy nie dościgniesz Co nie znaczy ze nie powinieneś iść na studia choćby zaoczne z psychologii jeśli nie chcesz zrezygnować z coachowania.Catastrophique pisze: ↑ndz mar 12, 2023 9:56 am Oczywiscie, buntuj sie jak glupek, a mnie traktuj jak wroga, pozostawiajac swoje zycie tak samo beznadziejnym jak wczesniej.
No i wygląd zewnętrzny Myj się często Pobiegaj codziennie 5 km żeby spuścić brzuch . Może idź do chirurga plastycznego a nóż ci coś zaproponuje.
Szukaj dziewczyny a jak nic ci z tego nie wychodzi to chłopaka Pisales ze jacyś chłopcy cię podrywają, to może być twoja życiowa szansa . Skorzystaj z tego póki jeszcze to robią tylko zaznacz ze nie szukasz przygody i żadne ons i fwb tylko na stałe Za rok za dwa nikt może się już tobą nie interesować, nie zaprzepaść wiec takiej szansy .
Myślisz ze aż do tego się posunie? Czytałem ze od leków się kurczy ale żeby to prowadziło do porównań z psami? Ciekawe co Katastrofa na to bo coś nabrał wody w usta. A ja go chciałem wysłać do babińskiego . Niech odpowie co by tam robił? Nie chce najeść się wstydu za niego.
Ja nawet nie mogę pewnie mieć dzieci. Może zresztą tak i lepiej. Co ze mnie, bardzo ciężko zaburzonego, byłby za ojciec...
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
To raz, a dwa na co światu mój klon? Co zrobiłby dobrego dla świata albo świat dla niego? Jakby przynajmniej miałby się dobrze, miliony na koncie, to co innego, miałby i z górki, a to nie jest przecież tak jakby się chciało. Zawsze by miał pod górkę, od małego wyśmiewany i wytykany palcami. Zakładnik wśród swoich i karta przetargowa, żal i tyle.
nigdy nie myślałem poważnie o dzieciach, po pierwsze jestem z byt niezrównoważony, żeby mieć dzieci, po drugie nie chciałbym powielać ludzkiego gatunku. Jeju jaki ja jestem mroczny xd ale ogólnie to tez sobie wyobrażam, że może ktoś chcieć mieć dzieci nawet przy schizofrenii