Psychotropowe ćpuny

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Psychotropowe ćpuny

Post autor: amigo »

Jeżyk pisze: pn cze 23, 2025 6:28 pm Zaraz wezmę długa kąpiel a potem włączę sobie film na Netflixie. I przytulę kotki. To o wiele lepsze niż oddział zamknięty i faszerowanie tam nadmiarem psychotropów!!!
Pewnie, ze lepsze. Ale czasem trzeba trafic na zamkniety i poddac sie farmakoterapii . :auto-ambulance:
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Strasznie to smutne co piszesz :(
na wizyty chodzic trzeba. moze umow sie prywatnie skoro tamten lekarz Tobie nie odpowiada. zupelna rezygnacja z wizyt to zadne rozwiazanie, podobnie jak leki trzeba brac koniecznie. sprobuj dogadac sie z lekarzem. 3mam mocno kciuki!
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Policzyłam leki , mam na trzy miesiące czyli na lipiec sierpień i wrzesień. Ten rezydent jest tylko do końca sierpnia, we wrześniu już będzie inny. Bo oni są tylko na trzy miesiące w mojej poradni zdrowia psychicznego. Umówiłam się za to na teleporade u ginekologa bo podejrzewam że moja płaczliwość wynika ze spadku estrogenów z powodu zbliżającej się menopauzy. Może wystarczyłoby przyklejać sobie plastry hormonalne i tyle a nie pakować w siebie kolejne psychotropy które zamienią mnie totalnie w żywe zombi bez uczuć emocji pragnień
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Jeżyk pisze: śr cze 25, 2025 12:12 pm Policzyłam leki , mam na trzy miesiące czyli na lipiec sierpień i wrzesień. Ten rezydent jest tylko do końca sierpnia, we wrześniu już będzie inny. Bo oni są tylko na trzy miesiące w mojej poradni zdrowia psychicznego. Umówiłam się za to na teleporade u ginekologa bo podejrzewam że moja płaczliwość wynika ze spadku estrogenów z powodu zbliżającej się menopauzy. Może wystarczyłoby przyklejać sobie plastry hormonalne i tyle a nie pakować w siebie kolejne psychotropy które zamienią mnie totalnie w żywe zombi bez uczuć emocji pragnień
Uważać trzeba z tymi hormonami ze względu na raka piersi.
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Bardziej niż raka boję się że przytyje , dziwne . Na razie wypróbuję na trzy miesiące, jeśli wzrośnie mi apetyt to od razu to zauważe ponieważ codziennie kontroluje wagę.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”