Duzo wszystkiego dobrego dla ciebie Jezyku w Nowym Roku! Duzo zdrowia, kasiory i oczywiscie milosci oraz splenienia wszystkich marzen!!! Niech sie wiedzie i darzy!
Moderator: moderatorzy
Tak mi mówiono za każdym razem w szpitalu - że po tych lekach nie tyje się, a potem przybywało mi 40 kg w ciągu roku !!!
spokojnie. potrzeba systematycznosci. zawsze z poczatku waga stoi w miejscu, a potem zleci bardzo raptownie. nie jestes grubas! jeszcze inna sprawa, ze nie od razu waga leci w dol, z tego prostego powodu, ze tluszczyk zmienia sie w miesnie, ktore waza sporo wiecej ale przy tym czlowiek zaczyna wygladac mega atrakcyjnie. w przypadku faceta jest sie bardziej umiesnionym, kobieta nabiera cudowanych ksztaltow pomimo tego, ze nie jest jakos strasznie wychudzona. moim zdaniem to jest znacznie bardziej sexi niz same kosteczkiJeżyk pisze: ↑pt sty 17, 2025 5:00 am Dzięki
Na wadze już mam 5 kg więcej - w niecały miesiąc. Dodałam chodzenie rano do pracy 5 i pół kilometra, po pracy też wracam pieszo - razem daje to 11 km marszu dziennie i waga nie spada , byłam też w sobotę i środę na treningu w klubie fitness . Jestem załamana zrozpaczona mam myśli samobójcze ...ja po po prostu nie chce żyć jako ekstremalny grubas a leki neuroleptyczne przestawiają mi coś w mózgu i tylko chce mi się ciągle jeść