Fitness

Moderator: moderatorzy

Gehenna
zaufany użytkownik

Re: Fitness

Post autor: Gehenna »

AntonPawlowicz pisze: wt sty 17, 2017 8:34 pm
Nie do konca to prawda, najbardziej sie przygladaja sobie pod prysznicem, oceniaja czy maja ladniejsze cialo, jedrniejsze piersi, okraglejszy tyleczek, a mlode to juz absolutnie.
Skąd taki wniosek? Bywasz w damskich łazienkach w fitness klubach?
Moje doświadczenia są zupełnie inne.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Jak nie jak tak! Bywam regularnie! :lol: Jak juz sie tak one te mlode napalone napatrza sie na siebie do woli, to przechodza do dziela :oops: Fakt, az sie im dziwie, ze maja taka sile i ochote po tym fit wycisku! :o
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Anton, ale masz wyobraźnię. Nikt po szatni nie lata nago. Kabiny prysznicowe też są od siebie oddzielone murkami i zasłonięte kotarą. Zatem nie ma okazji by porównywać swoje cycki, mi chodziło o nogi - to mój największy kompleks. Każdy dodatkowy kilogram idzie mi w biodra i uda.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: wt sty 17, 2017 8:25 pm Ważna jest regularność treningów, nie wolno sobie odpuszczać. Gdybyś się przyłożyła do treningów od teraz może by ci się udało ale trzeba chęci.
Jak chudłam to musiałam chodzić na treningi 5 razy w tygodniu , w weekend przerwa. Teraz nie wyrabiam się - cel mój to trzy razy w tygodniu, myślisz że to wystarczy by chudnąć 1kg na tydzień ? Bez diety - nie umiem wprowadzać reżimu żywieniowego. Chciałabym schudnąć za pomocą aktywności fizycznej bo ona - nie tylko powoduje utratę sadełka - ale- przede wszystkim- poprawia humor i samoocenę.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Jeżyk pisze: śr sty 18, 2017 8:50 amKażdy dodatkowy kilogram idzie mi w biodra i uda.
Bierzesz antykoncepty? Niestety, ale one takie wlasnie miedzy innymi maja dzialanie uboczne.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Jeżyk pisze: śr sty 18, 2017 8:57 am
wowo21975 pisze: wt sty 17, 2017 8:25 pm Ważna jest regularność treningów, nie wolno sobie odpuszczać. Gdybyś się przyłożyła do treningów od teraz może by ci się udało ale trzeba chęci.
Jak chudłam to musiałam chodzić na treningi 5 razy w tygodniu , w weekend przerwa. Teraz nie wyrabiam się - cel mój to trzy razy w tygodniu, myślisz że to wystarczy by chudnąć 1kg na tydzień ? Bez diety - nie umiem wprowadzać reżimu żywieniowego. Chciałabym schudnąć za pomocą aktywności fizycznej bo ona - nie tylko powoduje utratę sadełka - ale- przede wszystkim- poprawia humor i samoocenę.
Nie będę Cię oszukiwać powiem Ci tak, na samym początku możesz schudnąć dużo, później będzie coraz trudniej. Trzy treningi w tygodniu to mało bo żeby schudnąć trzeba mocno jechać na bieżni i innych aerobach. Dobra była by do tego sauna. Moim zdaniem musisz rozłożyć to w czasie i chodzić systematycznie wtedy będą efekty. Co do diety to najważniejsze nie jeść za dużo, lepiej częściej po mniej niż raz dużo. Najważniejsze to zacząć coś robić bo jak wiemy samo na pewno nie przyjdzie.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Wazna jest dobra dieta, wlaczyc przykladowo suplementacje wysokobialkowa + L-Karnityna + HMB i kilogramy same leca na leb na szyje.
Gdy miesnie juz raz zostana wyksztalcone, pozniej nawet jak sie cwiczy rzadziej juz same na siebie pracuja. Wystarczy utrzymywac dobra postawe, wciagniety brzuch i takie tam.
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Nie chodzę na treningi , waga idzie mi w górę - na dzisiaj to 90,9 kg. Porażka. Dosłownie czuję jak oblepia mnie tłuszcz. Jest mi coraz gorzej. Psychicznie i fizycznie.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Dobra jest zielona kawa i L-Karnityna, w takich przypadkach czuje sie jak wypalaja tluszcz.
Najczesciej tez ta nadwage mamy w glowach, nie zawsze w brzuchu, dlatego najlepsze jest zdanie o nas kogos postronnego, najbardziej miarodajne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”